Mitsubishi Pajero 2.8D 97a. käivitus

Moderaatorid: Maasturid, Moderators

Vasta
jmih
Rookie

Mitsubishi Pajero 2.8D 97a. käivitus

Postitus Postitas jmih »

Probleem siis seisneb selles, külma mootoriga käivitamisel vajab mootor pöördeid vähemalt 2000 rpm kuni mootor saavutab norm töötemperatuuri.
Kui pöördeid ei hoia 2000 rpm siis tõrgub, sureb välja ja ajab välja sinist suitsu. Kui mootor soe käib ilma probleemideta.
Mis probleemiga tegu? Mõni mees räägib, et võtab kuskilt liialt õhku aga teine seevastu, et pihustid on umbes.

Ja tahhomeeter töötab ka kuis jumal juhatab, mida tegema peaks.

Mitsubishi Pajero 2.8 D 97a.

Tänud ette.
Kasutaja avatar
CaveMan
True Off Roader!
Kontakt:

Re: Mitsubishi Pajero 2.8D 97a. käivitus

Postitus Postitas CaveMan »

Sama tunnusega viga oli minu autol ja on olnud paljudel teistel Pajerodel. Kõrgsurvepumbas mingi membraan katki. Mina lasin korda teha Karla Autos.
Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9
jmih
Rookie

Postitus Postitas jmih »

Mis selle kõige hinnaks kujunes ja kui palju aega läks?
Kasutaja avatar
CaveMan
True Off Roader!
Kontakt:

Postitus Postitas CaveMan »

See natuke sõltub mis pumba sees vaja vahetada on. Täpselt ei mäleta, umbes 800 vist läks. See sisaldas ka eelsüüteküünalde vahetamist ning kuna auto seal juba oli, siis palusin pihustid ka stendi panna - need olid korras. Ma arvan, et läks alla nädala, täpselt jällegi ei mäleta.

Kusjuures tahoka andur on ka pumba küljes. See maksis miskit alla 100 aga ma unustasin selle tellida. Alguses töötas mul ka nagu juhtus ja nüüd ei tööta enam üldse.
Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9
Vasta

Mine “Mitsubishi”