Muld

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Re: Muld

Postitus Postitas tarmo »

Saan ka 2t käruga ära viia, aga tundub, et komposti ei kipu leiduma. Ilmselt helistan sulle heints ja tulen läbi :)

Aga jah, Tallinna vee ja prügila sodi tõesti ei soovi, ühe korra olen selle orki lennanud.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Kasutaja avatar
heints
True Off Roader!

Postitus Postitas heints »

Hea oleks kui homme saad tulla siis on laadimine minu poolt olemas. Esmaspäeval vist kah.
Ifa l60 9,6d
Heints 55 36 944
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Ma eile kraapisin umbes kümme tonni päris kena puhast mulda auto peale, mis selle ühele soovijale täitsa tasuta ära viis...

Septiku paigaldamisel hea pinnasega kohas jääb seda kraami ikka vahel üle ja enamasti ollakse õnnelikud, kui keegi selle tasuta minema tassib.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
v6sa
I live off from the mud

Postitus Postitas v6sa »

tarmo kirjutas: ...
Aga jah, Tallinna vee ja prügila sodi tõesti ei soovi, ühe korra olen selle orki lennanud.

Kui Tallinna Vee stabilisseritud sette puhul saan aru, siis millise orgi TJT kaubast leidsid ja millal? Nende komposteerimisväljakud ja -süsteem on kolm aastat kenasti asjakohased olnud.

Lihtsalt huvi, kuna senine kogemus on positiivne.
Potsu, Krooks, GLK, Frontud ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...
Vasta

Mine “Bizniz”