Kustutada
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
Kustutada
Tervist, leidsin Poolast firma, kes pakub plastikust esitiibi.
http://allegro.pl/blotnik-patrol-gr-61- ... 53095.html
Tallinnasse saatmine on 220zl. Kas oleks veel huvilisi, telliks koos.
Loodan, et moded ei pahanda, aga ei osanud seda mujale panna ning tean omast käest, et Y61 tiivad on üldse defitsiit.
Loodan, et moded ei pahanda, aga ei osanud seda mujale panna ning tean omast käest, et Y61 tiivad on üldse defitsiit.
Viimati muutis Gennadi, N Okt 22, 2015 10:00 pm, muudetud 1 kord kokku.
- TiitR
- I live off from the mud
Re: M: Nissan Patrol Y61 plastist esitiivad
Kindel, et Eesti edasimüüjate käest uurinud pole? Miks küsin? Otsisin oma Terranole samuti esitiibu ja vähemalt Tartus Milbaumis pakuti mulle samuti plastist esitiibu 55.- tk....toovad samuti ilmselt seal kandist? 220 slotti ongi ca. 54€...et tasub ka siinsetelt uurida.Gennadi kirjutas:Tervist, leidsin Poolast firma, kes pakub plastikust esitiibi.
Umbes pool aastat tagasi uurisin peaaegu kõik Tallinna firmad läbi, mis pakuvad keredetaile, aga siis ei olnud kellelgi pakkuda. Pole kuulnud ka, et keegi kuskilt oleks saanud.
Huvitaks mindki need tiivad- oleneb mitu raha maksavad ja kiiresti tulevad? Et kas on mõttekam taastada või uued osta!!!
Isehakanud loodusesõber!!! Mees kes ei karda väljakutseid!!!
Margus +37256633834
Margus +37256633834
300 zl ehk u 75 on tk, transa on 220 ehk 53
Kui uurisin, siis kaks päeva läheb ühe tiiva tegemiseks aega.
starbus.sanok@gmail.com selle mailiga olen suhelnud, kui mingeid täpsemaid küsimusi, siis sealt saad kiirema vastuse.
Kui uurisin, siis kaks päeva läheb ühe tiiva tegemiseks aega.
starbus.sanok@gmail.com selle mailiga olen suhelnud, kui mingeid täpsemaid küsimusi, siis sealt saad kiirema vastuse.
Kas need ka paika lähevad või on nagu läti spoileritega et saad viilida ja pahteldada pool päeva enne?!
Hind oleks ok kui need istuks!
Hind oleks ok kui need istuks!
Isehakanud loodusesõber!!! Mees kes ei karda väljakutseid!!!
Margus +37256633834
Margus +37256633834
Helar tellis Y60 patrolile, kui ei eksi, uuri, kuidas muljed olid.
Helistasin ja uurisin Milbaumist, ei ole ka seal kahjuks. Kui oskab veel keegi mõnda head kohta soovitada, siis alati oodatud.
Helistasin ja uurisin Milbaumist, ei ole ka seal kahjuks. Kui oskab veel keegi mõnda head kohta soovitada, siis alati oodatud.
- TiitR
- I live off from the mud
Edit: Huvipärast uurisin sealt Milbaumist ja tõesti tundub, et Patrolile Eestist b-grupi esitiibu saada polegi võimalik.TiitR kirjutas:Kindel, et Eesti edasimüüjate käest uurinud pole? Miks küsin? Otsisin oma Terranole samuti esitiibu ja vähemalt Tartus Milbaumis pakuti mulle samuti plastist esitiibu 55.- tk....toovad samuti ilmselt seal kandist? 220 slotti ongi ca. 54€...et tasub ka siinsetelt uurida.Gennadi kirjutas:Tervist, leidsin Poolast firma, kes pakub plastikust esitiibi.
Nad naersid jah, et kas meil on sama auto, et keegi oli hetk varem helistanud.
Kas tookord läks ka tellimiseks ja kas tiivad sobisid?
Y61
#540 Mudmen
#540 Mudmen
Ei ole veel läinud, aga algaval nädalal ilmselt tellin ära.
Tere.Gennadi kirjutas:Ei ole veel läinud, aga algaval nädalal ilmselt tellin ära.
Kas olete poolast tiivad juba ära tellinud? Kui veel ei ole siis ühineksin ka. Mul oleks ka mõlemat esi tiiba vaja.
Lugupidamisega
Meelis.
Mul on tellitud, aga ei ole veel kohale jõudnud, kirjuta või helista sinna firmasse, ehk ei ole veel teele pannud ja saavad juurde panna.
Avasin selle lingi aga selle alt enam midagi ei müüdaGennadi kirjutas:Mul on tellitud, aga ei ole veel kohale jõudnud, kirjuta või helista sinna firmasse, ehk ei ole veel teele pannud ja saavad juurde panna.

Minu tiivad jõudsid Eestisse, täna saan kätte. starbus.sanok@gmail.com on email