Muld
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
see 700.- ikka koorma hind jah.
ca 11 kanti.
ca 11 kanti.
Mida vingem maastur seda kaugemale tuleb järgi minna.
[
Kull või kiri[/size]] [
kaubaotsing[/size]] [
4x4]
[

- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Re: Muld
Vana teema, aga sama küsimus - kas keegi pakub väikses koguses (1-2 tonni) kompostmulda Rae vallas või Tallinna lähiümbruses?
Tundub, et kõik kas a) tahavad ruttu rikkaks saada (keegi pakkus 1 tonn mulda koos kohaletoomisega 70€
) või b) ei viitsi tegeleda nii väikse kogusega. Aga kuhu ma panen need 10 tonni.
Endal transport olemas.
Tundub, et kõik kas a) tahavad ruttu rikkaks saada (keegi pakkus 1 tonn mulda koos kohaletoomisega 70€

Endal transport olemas.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Tallinna vesi pakkus mulda viimati isegi tasuta. Muidugi boleemika on selle kvaliteedi ümber.
Y61
#540 Mudmen
#540 Mudmen
See tallinna vee muld ongi põhimõtteliselt pask.
Aga kui sulle tavaline sõelutud muld sobib ja ise järele tuled Tõdvale võid mulle helistada.
Aga kui sulle tavaline sõelutud muld sobib ja ise järele tuled Tõdvale võid mulle helistada.
Ifa l60 9,6d
Heints 55 36 944
Heints 55 36 944
-
Sõna otseses mõttes: seal on kõik see, mida pealinlased potist alla lasevad.heints kirjutas:See tallinna vee muld ongi põhimõtteliselt pask.
...

Sealne kaup sobib olemasolevale pealevedamiseks nii kolmandikmahus. Muidu võib rammusavõitu olla. Esimesel aastal ma sinna oma sülelapsi roomama ei laseks, edaspidi pole enam vahet - vihm peseb pinnakihist ohtliku alla ja loodus teeb oma tööd. Maltsa ja teisi N-lembe on siis kõvasti sees ehk tahab kõvasti niitmist saada.
Päris hää kaup on Jõelähtmel pakutav - see on pargijäätmetest. www.tjt.ee Pruukida kah kolmandiklahjendusena. Jõelähtme omas ei ole solkmeid ja muud seedimisega seotud jama, kuid võib olla narkootikumijääke ja muud, mida võib leida pargimurust.
Tasub arvestada, et komposti mahukaal on 600 kandis, mullal pea 2000...
Potsu, Krooks, GLK, Frontud ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...
Rae vallas kompostmulda hetkel ei tea et liiguks, sõelutud muidumulda on.Tundub, et kõik kas a) tahavad ruttu rikkaks saada (keegi pakkus 1 tonn mulda koos kohaletoomisega 70€
Aga rikkaks saamise osas- millist hinda oled nõus maksma 1 tonni mulla eest koos kohaletoomisega?
Talasilda ja Tugevat Raami!
Võistlussüütu mudamatkaja alates 2002
Võistlussüütu mudamatkaja alates 2002
-
Rehkendades ühe labidatäie kaaluks on nii kilot 7, on see tonn vaid 143 labidatäit... Siit saab igaüks tuletada, palju ta laiskuse eest maksma nõus on.Leedu kirjutas: ...
Aga rikkaks saamise osas- millist hinda oled nõus maksma 1 tonni mulla eest koos kohaletoomisega?
Potsu, Krooks, GLK, Frontud ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...
Aastaid tagasi, kui noorem olin sai suviti ikka haljastustöid tehtud ja alatihti mulla asemel turvas laiali aetud. Ehk sobib ka turvas, see on puhas looduslik kaup, ilma narkotsi ja muu taoliseta 

Y61
#540 Mudmen
#540 Mudmen
- tarmo
- Kontakt:
Ma ausaltöeldes eelistaks ise toomist, sest siis ei pea kogu kraami ühe koha peale maha valama ja siis hakkama seda ka teise kohta eraldi tassima. Kui ise toon, siis sõidan ühe peenra juurest teise juurde kui tahan. Labidas on ju olemas.Leedu kirjutas:Rae vallas kompostmulda hetkel ei tea et liiguks, sõelutud muidumulda on.Tundub, et kõik kas a) tahavad ruttu rikkaks saada (keegi pakkus 1 tonn mulda koos kohaletoomisega 70€
Aga tonni hind 70€ ikka igat pidi üle mõistuse hind

Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
-
- Rock Crawler
Pakun, et mulla maksumus selles 70€ hulgas on kaduv väike. Enamuse moodustab laadimine ja transport. Selle koguse juures on ilmselt viitsimise konfiksent kah üsna krõbe. Samas töö on ju üks, kas tuua terve koorem, või kasti nugas tonn. Oled rehkendanud, äkki on aianduspoest kotiga odavam osta?tarmo kirjutas:Aga tonni hind 70€ ikka igat pidi üle mõistuse hind
Andrus Michelis kõrvalistuja, roolikeeraja. Võistelda ei viitsi. Jahti ja porirallit saab niigi igal nädalavahetusel.
Kõik sõltub kuidas tehtud see kompost on. Kui vastavalt tehnoloogiale. See tähendab ka et protsessi käigus temperatuur vaaludes ca 60-70 kraadi. Ja kogu protsessi pikkus 2-3 kuud. Pluss massi korrapärane segamine selle aja sees ca 20 korda. On kompostmulla omahind ca 30-40 euri 1 m3.
Tallinna Vee asi on põhimõtteliselt stabiliseeritud reoveesete. Temperatuuri pole saavutanud, seega lapsi mullas mängima mitte lubada. Colli ja Salmonella bakterid pole hävinenud seal. Sest pole ka temperatuuri kompostimisel saavutatud. JA suur tõenäosus et hakkavad kasvama igasugu tomati ja baklazaani jne taimed.
TJT on nii pargi jäätmed kui ka segu sulgedest ja muudest jäätmetest, aga tehnoloogia paigas ja kinnine süsteem osadel jäätmetel ja temperatuuri jälgitakse. Seega puhas kraam.
Tehnoloogiad kallid ja patenditud ja seadmed veel kallimad. Puhas käsitöö.
Tallinna Vee asi on põhimõtteliselt stabiliseeritud reoveesete. Temperatuuri pole saavutanud, seega lapsi mullas mängima mitte lubada. Colli ja Salmonella bakterid pole hävinenud seal. Sest pole ka temperatuuri kompostimisel saavutatud. JA suur tõenäosus et hakkavad kasvama igasugu tomati ja baklazaani jne taimed.
TJT on nii pargi jäätmed kui ka segu sulgedest ja muudest jäätmetest, aga tehnoloogia paigas ja kinnine süsteem osadel jäätmetel ja temperatuuri jälgitakse. Seega puhas kraam.
Tehnoloogiad kallid ja patenditud ja seadmed veel kallimad. Puhas käsitöö.
-
A palju siis oleks mõistusega triiki olev hind?tarmo kirjutas: ...
Aga tonni hind 70€ ikka igat pidi üle mõistuse hind

800 kilo liiva kühveldasin haagisele 20 minutiga. Sul peaks olema tonnine

Tonn mulda on siis umbes pool kanti mahtu. Tonn hüva komposti pea kaks. Kõik muu sealt vahelt.