Pajero

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
rivo90
Mudder

Pajero

Postitus Postitas rivo90 »

Tere

Mulle on silma jäänud Pajero (2000-2006) 3.2 mootoriga . Olen uurinud internetist mingit juttu seal on , aga tahaks veel teada .
Ehk keegi teab midagi rääkida sellest täpsemalt .

Rivo
Kasutaja avatar
manal
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Re: Pajero

Postitus Postitas manal »

rivo90 kirjutas:Tere

Mulle on silma jäänud Pajero (2000-2006) 3.2 mootoriga . Olen uurinud internetist mingit juttu seal on , aga tahaks veel teada .
Ehk keegi teab midagi rääkida sellest täpsemalt .

Rivo
Omasin sellist isendit aastast 2003, pole ühtki paha sõna öelda. 3 aasta jooksul vahetasin 1 anduri 100EURi. Üldmulje oli ikkagi hea, sest peale seda ostsin 2008 aasta pajero.
ttambett
Fitting 38"
Kontakt:

Re: Pajero

Postitus Postitas ttambett »

Hea auto mõningate üli kalliste tüüpvigadega mis muudavad selle auto mõtetuks.
Tüüpvigadest:
Kütusepaak, tankimistoru ja paagist tulevad torud roostetavad läbi, kuna paagipeal on lohk kuhu koguneb muda. uus paak ilma torudeta ca800€, parandamine paras kepp.
Vahekastis on neli või viis andurit, üks esi reduktoris ja õhu filtri all on kaks vaakumklappi, nendega saad paari aasta jooksul tõenäoliselt tutvust teha, ei ole mingi ülemõistuse probleem. Kui vahekasti asendeid muutes jääb keskdifri tuli vilkuma ja ülejäänud märgutuled kustuvad on üks mainitud vidinatest tõenäoliselt õhtal. Ja vahekasti kang on lihtsalt kangi kujuline lüliti.
Rattalaagrid, sarniirid jne ei ole mõtet B juppidega asendada, parem joo raha maha ja sõida jalgrattaga. Originaalid on kallid aga samas ka kestavad.
Kõrgsurvepump on vist kõige tüüpilisem ja kallim tüüpviga, remonditakse nt. Taanis mingi 2000€ vist. Pumba rikke põhjustab roostetanud paagi tagajärjel tekkinud vesi, liiv ja roostepuru. Minu auto kõrgsurvepump pani jala ämbrisse müügi hetkel.

Ma ei tea mis aasta pilli vaatad aga minu 2001. Roostetab mõnuga.ümber auto käies ei saa arugi aga kui stange ja või tuled ära võtsin siis tagasi nagu polnud millegi külge keerata, seisavad kuidagi esiraua najal.
Küttet võtab 32" rehvi ja tõstega ca 12 suvel kerge jalaga.
Originaal rehvi ja tõsteta sai 10 ga hakkama.
See kelle käest ostsin väitis ,et käsitsi käike vahetades on võimalik 8 ga hakkama saada. Ei tea pole proovinud.
Ühest vahekasist sain ka jagu aga ilmselt sellepärast, et üks eelpool mainitud elektrilistest vidinatest jupsis ja vahekast jäi poolde vinna.
Toyota LC95
Mitsubishi Pajero III, oli.

http://www.puutöö.ee
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”