Jeep Compass vs Toyota Land Cruiser

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
arvv
Rookie

Jeep Compass vs Toyota Land Cruiser

Postitus Postitas arvv »

Tere kõigile!
Hetkel oman Jeep Compass CRD 2,2 Limited, manuaal, 2012 a, ls 48000 km.
On väike mõte vahetada see Toyota Landcruiser 3,0 D4D, manuaal, 2006 a, ls ca 200000 km.
Autod on loomulikult eri klassis, kuid minule on see täiesti võõras auto ja mind huvitaksid Landcruiseri igasugused omadused, alustades kestvusest sellise läbisõidu puhul kuni sõidumugavusteni ka maanteel, tegelik kütuse kulu ja mida iganes kellelgi öelda on...
Kasutaja avatar
LauriJ
True Off Roader!

Re: Jeep Compass vs Toyota Land Cruiser

Postitus Postitas LauriJ »

Kasuta otsingut! Länkar 120st on foorumis päris palju räägitud- tüüpvead, kestvus, kütusekulu jne.
airport
Rock Crawler

Postitus Postitas airport »

Soovitaks vaadata Jeep commander - i poole , Toyotaga on hinnaklass sama , Jeepi saad uuem aasta , tee lihtsalt test drive ühega ja teisega .
Kasutaja avatar
TarviR
Rock Crawler

Postitus Postitas TarviR »

Igale oma, minule LC meeldib. Sisaldab isegi mõõdukas koguses rauda.
D4D+R6+V6
arvv
Rookie

Postitus Postitas arvv »

Jeep mul praegu on, ega pole midagi eriti halba öelda, aga tagavara osadega on justkui vähe nutune asi ja ega ma ta peale eriti kindel ka pole. 47000 pealt läks veepump ja siis veel selline pump, mis roolivõimu pumbaga ühes tükis, nii et paras kirves hind oli...
Olekski huvitav teada kuidas Toyota lipulaev tänapäeval vastu peab, sest on ju teada et Toyota kvaliteet on ka viimase aastakümnega langenud.
Ja siis veel kumba eelistada, manuaal- või automaatkasti, siiani olen vana kooli mehena püsinud manuaali juures.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

arvv kirjutas:Jeep mul praegu on, ega pole midagi eriti halba öelda, aga tagavara osadega on justkui vähe nutune asi ja ega ma ta peale eriti kindel ka pole. 47000 pealt läks veepump ja siis veel selline pump, mis roolivõimu pumbaga ühes tükis, nii et paras kirves hind oli...
Olekski huvitav teada kuidas Toyota lipulaev tänapäeval vastu peab, sest on ju teada et Toyota kvaliteet on ka viimase aastakümnega langenud.
Ja siis veel kumba eelistada, manuaal- või automaatkasti, siiani olen vana kooli mehena püsinud manuaali juures.
LC120 lipulaev? :roll: Omasin 2006a. isendit ja minu käes läbis 120000 km. uuena Amservist ostetud ja igasugu asju tuli ette (aga mis mudelil ei tuleks). Kui huvi, loe mu autoteema läbi, midagi ikka sealt näha-kuulda ole. Ei viitsi hakata uuesti mitu lk. juttu kirjutama 8)
Kasutaja avatar
M.A.R.E.K
Rock Crawler

Postitus Postitas M.A.R.E.K »

Ja Arvet unustasid mainida,et suviti on iga nädalavahetus ka haagis sabas ju.
arvv
Rookie

Postitus Postitas arvv »

Haagis suvila on järel jah, aga seda 1,5 t jaksab compasski vedada, nii et arvan, sellega tuleb iga diisel, mis üle 2 l toime.
4x4cruiser
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas 4x4cruiser »

Mina LC pootl kuna olen pidanud tsirka 20 länkarit 25 aasta jooksul ja olen selle ajajooksul täielikult aru saanud nende hingelust.

Kui soov on osta siis tule ostetava autoga meilt läbi ja 10 mintsaga on selge mis auto seisukord on.

Kasutatud auto on ikka vigadega,kes siis väga heas korras autot müüb.

Minu subjektiivne arvamus
http://www.4x4cruiser.eu
http://www.maasturitevaruosad.ee
Vintsid Come Up
Tõstesarjad ja tuuning
Mob. 51 27 397
arvv
Rookie

Postitus Postitas arvv »

Elan Soomes, ilmselt tuleb auto siit osta. Olen kaua autoremondiga tegelenud, Länkar on aga võõras auto, oleksin tänulik igasuguste vihjete eest, millele tähelepanu pöörata. Ilmselt sõidan kuskilt ülevaatuspunktist läbi, seal saab ise ka alla vaadata. Olen kahe-vahel, kas manuaal, või automaat, kuidas automaat kestab ja kummaga parem läbivus.
Kui siiski Eestist ostan tuleksin kindlasti teie juurest läbi kas saab kindlaks teha tegelikku läbisõitu ja et poleks varastatud auto...
walkman
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas walkman »

Ostsin mõned nädalad tagasi Land Cruiser 120. 2008 aasta, automaat, 3.0 diisel 127 kW, läbisõit 110 000 km. Amservis tehti 50 punkti kontroll enne ostu ja öeldi, et tiptop masin, paar värvitäket ja esipidurite suportid on kinni, teha vaja nn väike hooldus seoses 1 aasta täitumisega viimasest hooldusest, muidu võta ja anna tuld.

Ostsin ära.

Viisin hooldusesse konkureerivasse volitatud esindusse. Leiti, et mõistlik on teha juba kohe ära nn suur 120 000 km hooldus, mille käigus vahetati ka kastiõli, sillaõlid, mootoriõli, kõik filtrid ja muud pudinad. Seejärel tuvastati, et lisaks sellele, et esipidurite suportid kinni, on tegelikult vaja vahetada suportid nii ees kui taga, samuti kettad-klotsid nii ees kui taga. Hoides käigukangi D asendis näiteks foori taga peatudes, lõi autosse vibra sisse. Seega vahetusse mootoripadjad kah. Hind - märkimisväärne.

Nüüd sai hea auto. Ainult, et Amserv oma 50 punkti testiga oleks võinud pisut põhjalikum olla enne ostu, oleks olnud alus võibolla pisut hinda painutada. Aga esmamulje selline, et hea valik. Kui ise enne ostu maad kuulasin, siis tähelepanu tuleks pööratagi peamiselt pihustite seisukorrale, piduritele, rattalaagritele, kas kliima külma puhub, mootoripatjadele.
Toyota Land Cruiser 120 2008; Jeep Grand Cherokee Overland 2019; Mercedes Benz ML500 w163; Hyundai Terracan 2005
tel. 51O7O27
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”