Kontakt avataril
Moderaator: Moderators

Mis tähtsust sel on, mis autole ma seda otsin. Hetkel on selline konks Grand Cherokee ZJ 1996 küljes, enne seda oli 1991.a. Cherokee küljes ja krt seda teab, mille küljes ta veel enne oli.Landy kirjutas:Palun täpsutada auto( mark, mudel, kere tüüp, väljalaske aasta) millele konksu otsid.
Kui vahet ei ole, siis on pakkuda umbes paarkümmend kasutatud kärukonksu koos raamiga. Hinnad alates 20 EurMarlai kirjutas: Mis tähtsust sel on, mis autole ma seda otsin.
Landy kirjutas:Kui vahet ei ole, siis on pakkuda umbes paarkmmend kasutatud kärukonksu koos raamiga. Hinnad alates 20 EurMarlai kirjutas: Mis tähtsust sel on, mis autole ma seda otsin.
Kas kõikidel 1996.a. GC ZJ-l või 2000 a. 4-runneritel või .... on ühesugused konksud paigaldatud? Julgen arvata, et mitte. Julgen isegi arvata, et seda isegi mitte tehase poolse paigaldusena.tarmo kirjutas:Landy küsimus on ju õigustatud, sest võibolla kellelgi on täpselt see konks müügiks olemas, aga ta pole iial seda virblit eemaldanud ega tea missugune ta "seestpoolt" välja näeb.
Virbel on puust, metallist või muust materjalist valmistatud pulgakujuline detail, millele kinnitub keelpilli keel ja mille abil on võimalik keele pikkust muuta ehk keelt häälestada.Marlai kirjutas: Loodan, et meie hulgas leidub tegelane, kellel on selline virbel ja tahab seda müüa.
Parimat.
tyyp07 kirjutas:Virbel on puust, metallist või muust materjalist valmistatud pulgakujuline detail, millele kinnitub keelpilli keel ja mille abil on võimalik keele pikkust muuta ehk keelt häälestada.Marlai kirjutas: Loodan, et meie hulgas leidub tegelane, kellel on selline virbel ja tahab seda müüa.
Parimat.
http://et.wikipedia.org/wiki/Virbel