Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
Loodan, et maaomanik ei pahanda, et veidi turvast sai kaasa haaratud ja nüüd sellega koduhoovi väetan. Jään huviga ootama, mis mudavannid aprillis samas kohas ees ootavad. Loodan enda liikurile varsti mingid suuremad jalavarjud hankida, kuigi nende väikestegagi saab hakkama, siis tahaks ju ikka edasi aretada, viimase piirini, ehk kuni raud järgi annab.
Homne üritus? Tango, kui väga salastatud ei ole, siis anna teada, kus, mis toimub? Mul vintsman kiirustas sünnipäevale ja lasin kärmelt varavst, seega homse kohta ei oma mingit infot.
Videod, sellest korrast ei ole midagi pakkuda, aga Kloogast on meil olemas korralik plaat, mingi aeg võiks kuskil kokku saada ja plaate vahetada, peale ühist vaatamist.
Metsast oled sina tulnud ja metsa pead sina minema.
Hmm, täna silla materjal ja parv kastist välja vistud leitsin ühe puukaitsevöö, mis paraku ei kuulu mulle . Võiks teha ühe ühise piltide/filmi(nüüd on juba mida vaadata) vaatamise ja siis tagastaks ka vöö.
tango kirjutas:Indrek ,kas sa panid ikka tähele,et ma olin kummikutega?Ma vaatan Sinu vintsimis aja rekordi video pealt ja annan teada.
No ikkagi oli tegemist rekordiga... Mul oli ju pool sellest lahtisest jääst kõhuall ja isegi vints lõpetas vahepeal töölepingu ja nõudis ploki kasutamist... Peale minu vintsimist oli alles jäänud ainult ilus puhas muda, kõik jää oli eemaldatud.
Kunas videot saab näha?