Huvitav,kui kiiresti see madalalt lendaja siis sõitis...Ma liiklesin 100km/h ja tont kadus mul eest ära...tt kirjutas:no 1 nolk, kas sel load olidki, tegi säärast möödasõitu pimedas kurvis, et lahutas teda vastutulnud transitist loetud meetrid. no siis kuni teel tallinnani kollektiivselt - meiega yhinesid ka opel omega ja mingi hõbedane mahtuniversaal - selgitasime kiirustamise mõtetustkiiking kirjutas:Appiiwansuli kirjutas:Tagasiteel Tallinna Nissan 200-ga (või mis iganes roostes kaheukseline raibe tal oli) sõitnud kutsikale "tt mit tont komando" kommete õpetamise üritus oli osakonda "Priceless" kuuluv üritus.
Seleta uuesti. Ma äkki vanamoodne aga siit ei saanud küll muffigi aru.
Linnamaasturite safari vol.3
Moderaator: Moderators
- P6tu
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
- kiiking
- Julgeb Organiseerida
- Kontakt:
Ma ei ole paha inimene. AGA.
"Tagaratta veoga oli tee läbimatu ning mõtlema pidi samuti"
Ma tulen metsa sõitma ja pean mõtlema ning tagarattaveoga ei ole võimalik sõita, samas sõidan teisele otsa jne.Appi??????
Vanemad selleks ongi, et kutsikaid õpetada ja õppust mitte võtvad läevad looja karja. Eesti meditsiin on siin võimetu.
Ma tulen metsa sõitma ja pean mõtlema ning tagarattaveoga ei ole võimalik sõita, samas sõidan teisele otsa jne.Appi??????
Vanemad selleks ongi, et kutsikaid õpetada ja õppust mitte võtvad läevad looja karja. Eesti meditsiin on siin võimetu.
Okei, ma olen siin loos täiesti erapooletu, aga minuarvates võiks selle P6tu äparduse lukku panna.
Oleks aeg saada sellest üle saada.
Eksimine on ju inimlik. Nojah, sõitis tagant sisse ja ei pannud 4wd sisse, mis siis, vähemalt oli ju lõbus.
Mina arvan et peale tema ja pajero mehe võiksid kõik selle teema unustada.
Pole nagu teiste asi viriseda ja näpuga näidata.
PS! Usun et olete olnud ise ka noored ja uljust täis.
Eksimine on ju inimlik. Nojah, sõitis tagant sisse ja ei pannud 4wd sisse, mis siis, vähemalt oli ju lõbus.
Viimati muutis xcv, L Mär 10, 2007 11:28 pm, muudetud 1 kord kokku.
- P6tu
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Enamasti sõidavad inimesed harjumuse järgi.See on umbes sama nagu siin trükkiminegi.See,kes on harjunud punkti kasutama,kasutab.See,kes on harjunud suuna tuld näitama,näitab.Aga on kohti,kus tuleb teha vastupidi harjumusele.Seega,kui ma enamasti sõidan lihtsalt igalt poolt läbi,siis oli ka kohti,kus lihtsalt läbi ei saanud sõita...Ja kas sa ei ole kunagi avariid teinud?Mis pagan sellega on nüüd,et vaja seda matsu nina alla hõõruda.Oleks siis tõesti midagi traagilist olnud.Kurask...kiiking kirjutas:Ma ei ole paha inimene. AGA.
Kui see kellelegi hingerahu toob,siis olen idioot ja esmaste lubadega debiil,kes liikleb kinniste silmadega ja hoidku turvaraamid ja -padjad,et keegi surma ei saa.Vältige mind,sest olen haige ning eesti meditsiinile ravimatu patsient.
Saa nüüd aru...See oleks olnud just kui ainuke sündmus kogu üritusel.Tundub sama nagu see,et kui kellelegi sitasti ütled,siis vaatavad kõik kurja pilguga ja nähvivad näkku aga kui kellelegi midagi kenasti ütled,siis ei panda seda tähelegi...
Seda teavad juba arvatavasti kõik,et MINA sõitsin kellelegi tagant sisse aga kas kõik teavad ka seda,kes tõmbas selle masina sealt kraavist välja?Miks keegi näiteks talle tänu ei avalda või vähemalt kõigile tutvusta?
- P6tu
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Jah,aitab küll.Räägime nüüd positiivsetest asjadest ikka.xcv kirjutas:Okei, ma olen siin loos täiesti erapooletu, aga minuarvates võiks selle P6tu äparduse lukku panna.
- P6tu
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Tore on.Olen jonnija ja elu on kole.Ma ei saanud üldse aru,mis toimus ja mis tegin.kiiking kirjutas:küsimus on selles, et herr jonnija oma vigadest ka aru saaks ja õpiks. Ülbitsejad võivad rahulikult omaette sõita. Mina ei viitsi lauslollidega jagada.
Proovin lihtsalt asja heaga suhtuda.Sõitsin kellelegi tagant sisse oma tähelepanematust ja loomulikult on mul halb selle tõttu sisimas olla ja täitsa tean,miks nõnda juhtus ning mainisin kah,et tuleb lihtsalt järgmine kord pikemat vahet pidada ja ei tohi järske pidurdusi teha.Nimetame siis seda mitte õppimiseks ja ülbeks suhtumiseks.Tembeldame mind lauslolliks.
Aamen.
PS! Hea saun oli vähemalt mul kodus ning sündmuste rohke päev täis rõõmu ja kirumist.Liigume nüüd voodisse heitesse helgemat homset ootama.
Kõigile teistele,kaasa arvatud Kiikingule,ilusat õhtu jätku ning kes tahavad mind kiruda ja veel tembeldada,andke aga tuld.Luksuma ma ei hakka ja vihaseks kellegi peale ei saa.Elu on üürike ning seda võiks pigem nautida kellegi lolliks tegemise asemel.
Kuulge, kotkad, äkki teeks omaette teema linnakate safaril käitumise kohta? Kõigil ju juhtub vahest midagi, kellel vähem, kellel rohkem... Nu saadi omavahel kokku, nu sõitsin tagasillaga- mis siis?!?!?
Alljärgnev vist juba OT, aga enda muljed on sihukesed, et masin on tavapäraselt porine
. Üritus kestis minu jaoks kuni grilli-pausini, siis panin meditsiinile alluva haiguse pärast punuma
. Senini oli trass ja muu OK, joriseda saaks vaid selle kallal, et olin üksi autos ja kole igav oli
. Isegi Sirenia plaat ei aidanud 
Alljärgnev vist juba OT, aga enda muljed on sihukesed, et masin on tavapäraselt porine

Ka kõige kehvem saabas jätab lumele jälje...
- kiiking
- Julgeb Organiseerida
- Kontakt:
Mina arvan, et nii off-road kui ka nii nimetatud soft-road sõitudel peab arvestama taiste sõitjatega ja mingi jonn ei ole seal vastuvõetav. Kui see ei ole apsekteeritav, siis minu korraldatud sõitudel pole "p6tu" enam teretulnud.Kuzmitz kirjutas:Kuulge, kotkad, äkki teeks omaette teema linnakate safaril käitumise kohta? Kõigil ju juhtub vahest midagi, kellel vähem, kellel rohkem... Nu saadi omavahel kokku, nu sõitsin tagasillaga- mis siis?!?!?
Alljärgnev vist juba OT, aga enda muljed on sihukesed, et masin on tavapäraselt porine. Üritus kestis minu jaoks kuni grilli-pausini, siis panin meditsiinile alluva haiguse pärast punuma
. Senini oli trass ja muu OK, joriseda saaks vaid selle kallal, et olin üksi autos ja kole igav oli
![]()
. Isegi Sirenia plaat ei aidanud
- R.Laansalu
- Fitting 38"
Rahunegem tõesti. Jonnida pole mõtet, aga pilli lõhki ajada ka mitte. Usun, et P6tu õppis tänastest äpardustest nii mõndagi ja ei korda neid. Natuke ajas naerma küll see, et auto kleebitakse 4x4 kirjasid täis, aga veoskeemi, mida reklaamitakse kasutada ei raatsita/taheta/osata, aga no see selleks.
Rahvas oli tore, rada tuli minu arust täpselt paras ja üleüldse vahva laupäev oli. Oleme nüüd kõik sõbrad edasi ja kui enne ei näe, siis järgmine kord metsas.
Rass
Rahvas oli tore, rada tuli minu arust täpselt paras ja üleüldse vahva laupäev oli. Oleme nüüd kõik sõbrad edasi ja kui enne ei näe, siis järgmine kord metsas.

Rass