Kui on vajadus, võib see teema klounaadi alla või kustutamisele minna, igatahes kasutan ma võimalust ära.
Lühidalt siis:
Kui endal ei ole aega või tahtmist enda auto keretöödega, täiendamisega või mistahes inseneritööga tegeleda, võib vabalt minu poole pöörduda. Tööriistu, ruumi ja aega leian ma piisavalt, et Teie suksuga tegeleda. Samuti ei napi kogemustest ja intuitsioonist. Olen valmis paigaldama Teie autole vintsi, tegema korraliku võsaniitmise stange või vahetama Su lemmiku avariilise või roostest puretud tagatiiva uue vastu. Kõikvõimatud ideed on oodatud!
Aus tõde on tegelikult see, et sondeeriks pinda, kas on huvi sellisele pakkumisele või mitte. Olen tegelenud nii avariiliste autode taastamisega, autode ümberehitusega kui ka roostes uunikumistaatuses "peldikute" uuele elule äratamisega (mis ka mulle(paljudest teistest roostevihkajatest) meeldib), kuigi vajadusel saan ka näiteks kasvuhoone karkassi või väravate valmistamisega hakkama. Ühesõnaga hetkel võib pakkuda kõike, mis on seotud metalli/autode või muu mehhaanikaga.
Abi pakuksin Harjumaal, Nissi vallas, aga kokkuleppel ka kaugemal. Täpsema kontakti saaks 5092371 või PS teel.