Soovin laenu 8000eur

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

peeter123
Got ARB and Nitrous?

Re: Soovin laenu 8000eur

Postitus Postitas peeter123 »

Kui kellegil huvi teenida 2 % kuus laenatud summalt siis võib kirjutada postkasti. Suurmate summade puhul võimalik ka kinnisvara tagatiseks saada( alates 100 tuhat). Väiksemate summade puhul võtan laenu laenulepingu alusel(vajadusel käendused jne). Taustad puhtad. Tegelenud asjaga üle 10 a. Maksetega ei hiline kunagi.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

ardi kirjutas: Ja 11% on keskmine intress, pole hea, ega halb. Hoiustajad tavaliselt üle 6% ei saa oma hoiustelt. Odavamad laenudki on alla 5%.
Läheb küll juba teemast natuke mööda vbl., kuid räägid ikka aasta %-st või kuu omast? Hoiustamist ei maksa siia üldse näitena tuua.
ardi
Rock Crawler

Postitus Postitas ardi »

TiitR kirjutas:
ardi kirjutas: Ja 11% on keskmine intress, pole hea, ega halb. Hoiustajad tavaliselt üle 6% ei saa oma hoiustelt. Odavamad laenudki on alla 5%.
Läheb küll juba teemast natuke mööda vbl., kuid räägid ikka aasta %-st või kuu omast? Hoiustamist ei maksa siia üldse näitena tuua.
Aastaintressist ikka. Ma ei kujuta ette mis äris on selline marginaal, kus 5% kuus laenukapitaliga on veel võimalik kasumit teenida.
Aga põhimõtteliselt võib lugeda teema ammendatuks, sest võtsin 6000eur Koolifondist välja.
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
Rendin välja halumasinat Japa 700
5280616
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

ardi kirjutas:
TiitR kirjutas:
Aastaintressist ikka. Ma ei kujuta ette mis äris on selline marginaal, kus 5% kuus laenukapitaliga on veel võimalik kasumit teenida.
Aga põhimõtteliselt võib lugeda teema ammendatuks, sest võtsin 6000eur Koolifondist välja.
Anna mulle andeks ardi, kuid vb. saan millestki valesti aru, kuid mis asutus/isik annab laenu alla 5% aastas? :roll: ..jah, vb. Maksu- ja Tolliamet, kel ka intress madal, kuid... Aga vb. ei saagi ma maailma majandusest õieti aru :wink: .
P.S auto valmib..poisid teevad ületunde, et jõuda.
ardi
Rock Crawler

Postitus Postitas ardi »

Läheb küll juba teemast natuke mööda vbl., kuid räägid ikka aasta %-st või kuu omast? Hoiustamist ei maksa siia üldse näitena tuua.[/quote]
Aga põhimõtteliselt võib lugeda teema ammendatuks, sest võtsin 6000eur Koolifondist välja.[/quote]
Anna mulle andeks ardi, kuid vb. saan millestki valesti aru, kuid mis asutus/isik annab laenu alla 5% aastas? :roll: ..jah, vb. Maksu- ja Tolliamet, kel ka intress madal, kuid... Aga vb. ei saagi ma maailma majandusest õieti aru :wink: .
P.S auto valmib..poisid teevad ületunde, et jõuda.[/quote]
Oma esimese saekaatri ostsin Swedist võetud laenuga. Laenuintress oli 4,2%+ 6 kuu euribor. Eks ta nii 5% juures oligi.
Kui selle ostuks oleks olnud laen 5% kuus, siis peaksin töötama tasuta ja lisaks veel peale maksma, et saekaater 5 aasta jooksul tagasi teenida.
Selle autoga ju sama lugu, kui ma 1050 EUR peaksin iga kuu intressidega välja käima, siis millest ma autot veel maksaksin.
5280616
ardi
Rock Crawler

Postitus Postitas ardi »

Nüüd oleks vajadus jälle laenukapitali järele.
Sai Maaameti oksjonil http://www.maaamet.ee/index.php?lang_id ... 1453476452 võidetud 2 metsatükki koguhinnaga 28 000.
Anija vald, Salumäe küla, kinnistud Lepiku ja Pärna, ostsin, sest mulle kuulub maatükk nende 2 kinnistu vahel.
Hetkel on omal hingetaga ca 8 000eur, seega tuleb see 20 000 kusagilt laenata. Nagu ikka on pakutav laenuitntressi ülempiir 1% kuus. Sest alternatiiviks on Kehtna HLÜ kust ma saaksin vajamineva laenu.
Tagasimakse periood max 2 aastat. Laenuandja soovi korral varem max 1 kuu jooksul ennetähtaegselt.
Kel seisab raha, millele lähima 6 kuu jooksul rahendust ei näe ja sooviks normaalset intressi teenida, siis võiks teada anda.
5280616
Vasta

Mine “Bizniz”