uus 4x4 logo.
Moderaator: Moderators
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
uus 4x4 logo.
Äh, ma just tegin 4x4.ee kleepsud oma masinapargile
ja nüüd näen, et uus logo ilmunud.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
- trc
- Truth, only truth
- Kontakt:
Re: uus 4x4 !
ega küll küllale ju liiga tee. või teeb?urmas kirjutas:Äh, ma just tegin 4x4.ee kleepsud oma masinapargileja nüüd näen, et uus logo ilmunud.
PS. need kes kiired olid ja särgid tellisid varakult - on kah pmst juba nagu tyssu saanud...
Viimati muutis trc, L Mär 10, 2007 6:25 pm, muudetud 1 kord kokku.
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Giosk
tel.56661070
- mrtn
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
isetsemine maksis kätteurmas kirjutas:Äh, ma just tegin 4x4.ee kleepsud oma masinapargileja nüüd näen, et uus logo ilmunud.
Mennäänx mettään!
särkidel vist logo muudetud. Saan aru, et kõik särgid tulevad uue logoga.trc kirjutas:ega küll küllale ju liiga tee. või teeb?urmas kirjutas:Äh, ma just tegin 4x4.ee kleepsud oma masinapargileja nüüd näen, et uus logo ilmunud.
PS. need kes kiired olid ja särgid tellisid varakult - on kah pmst juba nagu tyssu saanud...
Aitan palju oskan...
- trc
- Truth, only truth
- Kontakt:
ma pidasin just silmas olukorda kus inimesed tellisid vana logoga särgi ja siis lõpuks saavad mingi asja, mida nad pole tellinud.suzi kirjutas:särkidel vist logo muudetud. Saan aru, et kõik särgid tulevad uue logoga.trc kirjutas:ega küll küllale ju liiga tee. või teeb?urmas kirjutas:Äh, ma just tegin 4x4.ee kleepsud oma masinapargileja nüüd näen, et uus logo ilmunud.
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Giosk
tel.56661070
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Ma olen pool aastakest selles foorumis aktiivselt osalenud.
Vana logo on nii nagu on. Domeeni aadress kaldkirja pandud ja kõik. On nagu on. Selles on õli ja muda ja töö hõngu.
Uus logo on ilus ja äkki oligi aeg see vana uuendada. On ju foorum kõvasti laienenud ja populaarseks saanud kiiresti kasvaval eesti maasturiturul ja väga erinevaid inimesi siia juurde toonud.
O.T. Huviga(hirmuga) ootan Linnamaasturite safari vol.4
Vana logo on nii nagu on. Domeeni aadress kaldkirja pandud ja kõik. On nagu on. Selles on õli ja muda ja töö hõngu.
Uus logo on ilus ja äkki oligi aeg see vana uuendada. On ju foorum kõvasti laienenud ja populaarseks saanud kiiresti kasvaval eesti maasturiturul ja väga erinevaid inimesi siia juurde toonud.
O.T. Huviga(hirmuga) ootan Linnamaasturite safari vol.4
Viimati muutis urmas, L Mär 10, 2007 11:51 pm, muudetud 1 kord kokku.
Snegurochka ex.
selline tunne on, et trc ja mrtn. kummas järjekorras, ai tea.tai kirjutas:kes autor?
ja no need, kes ei taha särki saada uue logoga, need kustutavad oma soovi nimekirjast ära lihtsalt. pole postitust pole probleemi. Tellimuse koostamine lõppeb järgmine nädal kolmap / neljap
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
- atdoom
- True Off Roader!
Logo
Seda, et see uus on ikka logo.... vana on lihtsalt kiri... see on minu, kui ametilt kujundaja arvamus:)
Aga julgeks ka sellist asja küsida! Kas õigus selle logo kasutamine autol on ainult:
*liimkmetel
*reaalselt võistlustel osavõtjatel
*masinatel, mis vastavad mingitele kindlaksmääratud ("pärismaastur") tingimustele
Küsin seda just selle pärast, et ma ise ei mahu ilmselt ühegi loetletud kategooria alla... AGA mulle on sümpaatne siinse foorumi arusaamad abivalmidusest ja loodusest:) et siis metsas seda logo kohates võib kindel olla, et miskit rullnoklust ei ole sündimas ning vajadusel on nõu ja abi kindel!
Et kas mina sellist suhtumist jagades võin kasutada seda logo autol?
Aga julgeks ka sellist asja küsida! Kas õigus selle logo kasutamine autol on ainult:
*liimkmetel
*masinatel, mis vastavad mingitele kindlaksmääratud ("pärismaastur") tingimustele
Küsin seda just selle pärast, et ma ise ei mahu ilmselt ühegi loetletud kategooria alla... AGA mulle on sümpaatne siinse foorumi arusaamad abivalmidusest ja loodusest:) et siis metsas seda logo kohates võib kindel olla, et miskit rullnoklust ei ole sündimas ning vajadusel on nõu ja abi kindel!
- trc
- Truth, only truth
- Kontakt:
Re: Logo
Kuna tegu on foorumiga (antud juhul siis 4x4.ee), mille kasutaja sa oled - ei tohiks nagu probleeme ju olla. Eelnevaid postitusi vaadates - tundub, et tegu on Cheroga mis on piisavalt 4x4 et see sinna peale panna. Mina oma autorluse osas annan igastahes loa. Kui sa just teda mõnele yletuunitud riisiraketile peale ei kleebiatdoom kirjutas:Seda, et see uus on ikka logo.... vana on lihtsalt kiri... see on minu, kui ametilt kujundaja arvamus:)
*liimkmetel
PS. Diff. Annaks sulle ka yhel hetkel vektoris asja üles riputamiseks - et inimesed saaks lõigata-kleepida.
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Giosk
tel.56661070