Soovin laenu 8000eur
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
Soovin laenu 8000eur
Vajan laenu 8000eur 3-ks kuuks, intressi pakun 1%kuus.
Laenu kasutamise sihtostarve 4X4 Gazell kalluri ost. Konkreetne kallur on ka Maamessile.ja väljas.
Gazelli hind on 21 000+km, sellest on tasutud 30%, 50% on vaja tasuda hiljemalt 15 aprill. Just sellest osamaksest on niipalju vajaka.
Viimase osamakse, tähtajaga 5 mai, saan ma ka kokku.
Kui kellelgi on vaba raha seismas ja soov ka ka pisut raha teenida, siis oleksin väga tänulik, kui aitaksite mind.
Meiliaadress ardi.soovik@eesti.ee
Tel. 5280616
Laenu kasutamise sihtostarve 4X4 Gazell kalluri ost. Konkreetne kallur on ka Maamessile.ja väljas.
Gazelli hind on 21 000+km, sellest on tasutud 30%, 50% on vaja tasuda hiljemalt 15 aprill. Just sellest osamaksest on niipalju vajaka.
Viimase osamakse, tähtajaga 5 mai, saan ma ka kokku.
Kui kellelgi on vaba raha seismas ja soov ka ka pisut raha teenida, siis oleksin väga tänulik, kui aitaksite mind.
Meiliaadress ardi.soovik@eesti.ee
Tel. 5280616
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
Rendin välja halumasinat Japa 700
5280616
5280616
- TiitR
- I live off from the mud
Re: Soovin laenu 8000eur
Täna käisin all töökojas, täitsa valmib see auto
... kuigi jube hilja jõudis meieni töösse.

-
- Rock Crawler
Krt veidikene palju kysid. Muidu oleks saanud vajadusel aidata!
Merhaba Hoşça mucize Başınızı fırın koy celam celam Turkye Yemen yakında ücretsiz olacak
Võib ju mitme laenaja peale kokku.Guuru kirjutas:Krt veidikene palju kysid. Muidu oleks saanud vajadusel aidata!
Ja maksaksin ka nii, et 12.06 2-3000+intressid ja 12.07. vastavalt siis 5-6000+ intressid.
Ma nimelt müüsin maha ühe halumasina, mis ei mahtunud minu halumasina rendiäri kontseptsiooni liiga suurte gabariitide ja eeskätt kaalu poolest. http://album.ee/node/28640443/50153101
3000 maksis ära, 4000 saan 10.juuli. Ostjal suur maasikaistandus ja selleks ajaks saab saagist tulu.
Oleks muidu vaja kiirelt teada.
Sest mul on olemas variant
B. Laenata Kehtna HLÜ-st, intressiga 11%(aastas) variant. Olen neilt korduvalt saanud ja alati ennetähtaegselt tagasi maksnud. 2 kinnistulgi on nende hüpoteek peal.
Puudusteks, vaja teha äriplaan jms paberimajandus.
C. Võtan raha välja Swedis asuvast laste koolifondist. Sinna saab hiljem tagasi panna, kuid selliste liigutuste eest nad kasseerivad ka umbes samapalju, kui ma maksaksin intressi.
Puuduseks on see, et koolifondis on panustatud rohkem aasia majandusele ja vahepeal oli suht suur allaminek. Viimastel kuudel on kerkinud, kuid mitte piisavalt. Võrreldes 2 aasta ja 3 kuu taguse ajaga on ikkagi veel miinuses. Aga arvata on, et seoses Euroopa keskpanga poolt liikmesriikide keskpankadele suunatud rahamassidega, mille eest on nad kohustatud ostma võlakirju. Seega sisuliselt emiteeritakse raha, tekitades inflatsiooni, on lootust, et eurovälistele fondidele suunatud investeeringud eurodesse arvutatuna kasvavad.
5280616
5280616
Kas kraana toimetati ka teie kätte? Kraana alla ju ka vaja suht tugev raam.TiitR kirjutas:Täna käisin all töökojas, täitsa valmib see auto... kuigi jube hilja jõudis meieni töösse.
Lisaks andsin ma Rebella mehele teada, et veokasti esiseina raam peab olema suht tugev, et vahel on vajadus ka 6m saematerjali vedada, siis kannab esiseinal ülaraamil sadu kilosid.
5280616
5280616
Enda kogemusest lähtudes annavad kõik suuremad krediidiasutused suht lihtsatel tingimustel laenu ja intress on ka suht OK. (v.a kiirlaenuärid )
Eriti lihtne on sõiduki liisimine.
Miks sealt ei küsi ?
Miks sealt ei küsi ?
HM Racing Team
- TiitR
Kraana vist juba ammu kohal...vähemalt 1 kraana läks Soomlase auto peale ja 1 jäi veel saali peale - ilmselt sinu oma? Kui vaheraami poleks varem valmis teinud, poleks sa kuidagi oma kastikaga messile jõudnud...isegi praegu on kahtlane, kuna Rebella tahab ka ilmselt enne messi veel midagi teha? Miks nii hilja tõite?ardi kirjutas:Kas kraana toimetati ka teie kätte? Kraana alla ju ka vaja suht tugev raam.TiitR kirjutas:Täna käisin all töökojas, täitsa valmib see auto... kuigi jube hilja jõudis meieni töösse.
Lisaks andsin ma Rebella mehele teada, et veokasti esiseina raam peab olema suht tugev, et vahel on vajadus ka 6m saematerjali vedada, siis kannab esiseinal ülaraamil sadu kilosid.
Ära minu käest küsi. Mul oli esimene 10% makstud juba 20 jaanuar. Miks neil nii kaua tehasest saamiseks aega läks, ei tea.TiitR kirjutas:Kraana vist juba ammu kohal...vähemalt 1 kraana läks Soomlase auto peale ja 1 jäi veel saali peale - ilmselt sinu oma? Kui vaheraami poleks varem valmis teinud, poleks sa kuidagi oma kastikaga messile jõudnud...isegi praegu on kahtlane, kuna Rebella tahab ka ilmselt enne messi veel midagi teha? Miks nii hilja tõite?ardi kirjutas:Kas kraana toimetati ka teie kätte? Kraana alla ju ka vaja suht tugev raam.TiitR kirjutas:Täna käisin all töökojas, täitsa valmib see auto... kuigi jube hilja jõudis meieni töösse.
Rebella peaks ette panema ka Dragon vintsi.
Viimati muutis ardi, N Apr 02, 2015 9:58 pm, muudetud 1 kord kokku.
5280616
5280616
- TiitR
Meile jõudis täpselt 01.04 enne lõunat ja 16.04 peab juba messil olema?ardi kirjutas:Ära minu käest küsi. Mul oli esimene 10% makstud juba 20 jaanuar. Miks neil nii kaua tehast saamiseks aega läks, ei tea.TiitR kirjutas:Miks nii hilja tõite?
Rebella peaks ette panema ka Dragon vintsi.

Sama lugu nagu Kehtna HLÜ-ga. Liigne paberimajandus.Movistar kirjutas:Enda kogemusest lähtudes annavad kõik suuremad krediidiasutused suht lihtsatel tingimustel laenu ja intress on ka suht OK. (v.a kiirlaenuärid )
Miks sealt ei küsi ?
5280616
5280616
- Põka
- Got ARB and Nitrous?
Swed pakub väga lihtsalt kuni 10 000 EUR kuni 2 aastaks. Ettevõtte omaniku käendusel (krediidiajalugu peaks puhas olema).
Paberimajandust on väga vähe. Saab alla 1 lehekülje hakkama.
Ehk sisuliselt vaja teada, milleks raha kasutatakse ja mis tuludest tagasi makstakse.
Link:
https://www.swedbank.ee/business/financ ... suretyship
Ehk on abiks
Paberimajandust on väga vähe. Saab alla 1 lehekülje hakkama.
Ehk sisuliselt vaja teada, milleks raha kasutatakse ja mis tuludest tagasi makstakse.
Link:
https://www.swedbank.ee/business/financ ... suretyship
Ehk on abiks
TR3 Roheline
Ma olen Fie ja olen üritanud varem ka laenu saada, kuid nad kipuvad vaatama ka ülalpeetavate arvu. Aga kuna ma maksan elatist 7-le lapsele ja siis leitakse, et olen riskantne. Seda enam, et minu poolt osutatavast teenusest suurem osa tasutakse sulas, mis on ühes suhtes hea, et ei pea jagelema tasumata arvetega, on teisest kohast kehv, et pank ei näe kogu käivet.
5280616
5280616
- TiitR
11% aastas on ju hea intressi %..see ju ca. 1% kuus. Ja mis selles äriplaanis siis nii keerulist on? Samas mainid, et oled neilt juba korduvalt saanud ja korralikult ennetähtaegselt ka tagastanud - usun, et see loeb ka nii mõndagi.ardi kirjutas: B. Laenata Kehtna HLÜ-st, intressiga 11%(aastas) variant. Olen neilt korduvalt saanud ja alati ennetähtaegselt tagasi maksnud. 2 kinnistulgi on nende hüpoteek peal.
P.S laste koolifond tühjaks teha tundub kuidagi....imelik

P.S.S Aga krt seda teab, äkki oled juba mõnelt foorumlaselt veel parema prossega saanud ja räägin tühja.
Äriplaanis pole midagi keerulist, aga see võtab aega, aga aega mul pole. Ma sõidan hommikul välja 8.30 ja õhtul jõuan tagasi pisut enne 9-t, siis veel pisut süüa ja telekast uudised vaadata, pisut netis kolada ja siis väsinuna tuttu.TiitR kirjutas:11% aastas on ju hea intressi %..see ju ca. 1% kuus. Ja mis selles äriplaanis siis nii keerulist on? Samas mainid, et oled neilt juba korduvalt saanud ja korralikult ennetähtaegselt ka tagastanud - usun, et see loeb ka nii mõndagi.ardi kirjutas: B. Laenata Kehtna HLÜ-st, intressiga 11%(aastas) variant. Olen neilt korduvalt saanud ja alati ennetähtaegselt tagasi maksnud. 2 kinnistulgi on nende hüpoteek peal.
P.S laste koolifond tühjaks teha tundub kuidagi....imelik
P.S.S Aga krt seda teab, äkki oled juba mõnelt foorumlaselt veel parema prossega saanud ja räägin tühja.
Mulle makstakse 20eur/h ja tööjärg on praeguse tempoga juuni alguseni. Seega tuleb teha pikki päevi puhkepäevadeta.
Seda enam, et lisaks muudele kulutustele, tuleb mul igakuiselt tasuda ka 840eur elatist.
Vahel tuleb teha ka mõni lühem päev, et minna haiglasse abikaasat vaatama. Ta suutis 3 nädalat tagasi teha automopeediga raske avarii, mistõttu veel paar kuud on ravil.
http://album.ee/node/29142371/50153101
http://album.ee/node/29142369/50153101
Ühe päeva tegin poolikuks ka siis, kui käisin vaatamas tütre valimist missiks.
https://www.facebook.com/missraplamaa?fref=ts
Laenu ma ei saanud ei siit, ega bondora.ee foorumist. Seega ainus koht kust veel lihtsalt saada on Koolifondist võtta.
Seal on ligemale 16 000eur ja oma rahavoogusid vaadates peaks vist 5000 laenuga(Koolifondist väljavõetava rahaga) hakkama saama.
Ja 11% on keskmine intress, pole hea, ega halb. Hoiustajad tavaliselt üle 6% ei saa oma hoiustelt. Odavamad laenudki on alla 5%.
5280616
5280616