WJ n2004 lääbade puksid

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
linnuke
Fitting 44"

WJ n2004 lääbade puksid

Postitus Postitas linnuke »

Küssa selline.Ülevaats tuvastas,et lääbadel puksid puhta õnnetud.Kas nende vahetamine nõuab mingit erirakist ehk.Omal tavalised riistad, käed,pea ja garaas olemas.
MaxK.
Off Roader Wannabe

Re: WJ n2004 lääbade puksid

Postitus Postitas MaxK. »

Saab vahetada küll tavatööriistadega kui tahtmist on. Soovitan osta valmisõõtsad, Crown vist pakkus neid ja hind minu mäletamist mööda ei olnud väga krõbe, igal juhul on nad parema kvaliteediga kui mõned järelturu puksid ning säästad end väikesest peavalust.
kadjakas2000
Rock Crawler

Postitus Postitas kadjakas2000 »

Ovaalsete pukside väljapressimiseks oleks hea teha sama kujuga "tera" ja "matriits". Vana lääba taastamiseks kasutasin TopPartsist soetatud nö täispukse. Mugavusest kaotab pisut, "lõhuvad" vähem kui polüd, a kestsid hästi.
Edud!
linnuke
Fitting 44"

Postitus Postitas linnuke »

MaxK. kirjutas:Saab vahetada küll tavatööriistadega kui tahtmist on. Soovitan osta valmisõõtsad, Crown vist pakkus neid ja hind minu mäletamist mööda ei olnud väga krõbe, igal juhul on nad parema kvaliteediga kui mõned järelturu puksid ning säästad end väikesest peavalust.
Minule see variant täitsa sobib,uurime hindu.Ma lihtsalt oma loomult ei ole auto ori,et tema kallal hirmsalt n.....da.Auto peab olema korras,aga olema ikka minu ori.Tänud vihje eest.
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”