mida arvate jeep cherokee 2.1 diisel ?

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

vilbo
Mudder

Re: mida arvate jeep cherokee 2.1 diisel ?

Postitus Postitas vilbo »

krt läks riiuks see teema :lol:
Mitsubishi Pajero 2.8TD 2.5 tõste 33 MT geolandar
Kasutaja avatar
Rene
Fitting 38"

Postitus Postitas Rene »

Ei saa enam vait olla.
Mina isiklikult väldin edaspidi Jeep-i 4.0 mootoreid. Mind kottis see mootor seni (oma elektroonikaga), kuni maha kiskusin.
Pole see 4.0 midagi nii pommikindel nagu räägitakse, tihti on saalede probleem, ja seda, mitte suure läbisõidu juures.
Metsas tarbib 4.0 ebanormaalselt kütust, keset metsa hakka tankla peale mõtlema :floff
Praeguse MB mootoriga jõuab paagi täiega turistikal ära käia ja tagasi.
Lihtsalt üks raske malm junn.

Oskan 2.1TD kohta nii palju rääkida, et sõbral selline olemas. Miskipärast oli probleeme kiiruse ületamisega ja seda maanteel, mitte asulas ning 70 alas. Tal kõik el. lisad mis Jeebil tehasest paigaldatud.
Ma ei kiida nüüd taevani seda mootorit, aga sellist laimu pole mõtet ajada, teadmatusest sellisest kooslusest.
31" rehviga kannatas metsas mürada küll.
Jeep XJ 2.5TD (OM602 edition)
jeebik
Mudder

Postitus Postitas jeebik »

sai siin mingi aeg käidud masinaid vaatamas ja ma olen pettunud. millel pole enam keret ja kui on kere siis süda ei tiksu, muidugi tunnistan et võimalused olid ka piiratud kuni 1200. nii et jäi seekord ostmata ostsin hoopis tavalise sõiduka. 2a tagasi kui olin sunnitud jeepi 4.0 maha müüma oli minu masin ikka korras ja nüüd küsitakse rapete eest sama raha peaaegu. kahju tehnika lastakse käest.
tel. 58283710
vilbo
Mudder

Postitus Postitas vilbo »

jah eks ta nii on maasturit on raske leida normaalset ise otsisin 6 kuud enne kui sain
Mitsubishi Pajero 2.8TD 2.5 tõste 33 MT geolandar
Mahno
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Mahno »

See 2,1 pole paadimootor - see on renault diisel.

Ja mina olen saanud kiiruse eest trahvi nii 55kw mazda kui 43kw feliciaga. Nii et trahv maanteel ei tähenda mitte kiiret autot, vaid seda, et oli palju aega kiirendamiseks :)
nostalgar
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas nostalgar »

Tere,tunnen,et mul on väga sarnane kiuks.ostsin JEEBU milel on 2,5 TD 85 KW,olen rhul st.ole kahe jalaga maapeal.sõida mõstusega,mitte mootoriga.Nõrgad kohad ja varuosa saadavus tee endale selgeks.Vaata varumootori soetamise võimalusi ja kaalu mõtekust.
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”