Kas gen 2 Pajerole on rooliamort ettenähtud või mitte?

Moderaatorid: Maasturid, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
CaveMan
True Off Roader!
Kontakt:

Kas gen 2 Pajerole on rooliamort ettenähtud või mitte?

Postitus Postitas CaveMan »

Hiljuti isale ostetud Pajerol panin tähele, et rooliamort puudu. Kereküljes on amordi kinnitus olemas aga vardal mitte. Kuna minu autol on rooliamort olemas ja päris kindlasti mitte ise aretatud, siis olin teadmisel, et ju keegi isa autol ilma kinnituseta varda pannud ning selle tõttu jäänud ka amort ära.

Nüüd loen ühest vanast teemast:
Service kirjutas:
allar kirjutas:Aga kas 2,8 95a pajerole on amorti saada, mul kodus üks rooli varras kus amordi jaoks tehase kõrvad küljes (polt ühendus) aga autod mis tutvus ringkonnas on, nendel pole amorti ühelgi.
Peale 33 rehvi alla kruvimist hakkas rool väheke rohkem rataste järgi vänderdama.
Pajerole kataloog ei näita rooliamorti. Aga kui sul on soov paigaldada, siis mõõda varda ja raami vahelt, rooli ühest lõppasendist teiseni käigupikkus. Selle järgi saaks sobitada.

Marek
Kas Pajerol siis käib originaalis see amort või mitte ja kui käib ja seda pole, siis mida see kaasa tuua endaga võib? Sõita tundub normaalne. Tavaline väike ratas on all.
Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9
Vasta

Mine “Mitsubishi”