M:Daihatsu Feroza

Vahekasti omavate maasturite müügi- , ostu- ja lammutuskuulutused. Igasugused sõiduauto teemalised kuulutused lähevad koheselt kustutamisele

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
mix17
Mudder

M:Daihatsu Feroza

Postitus Postitas mix17 »

Pakkun siis avalikult kõigile müüa oma Maantee/metsa liikurit.Masinaks 94a daihatsu feroza soft top. Vahetatud kõik õlid sildades,mootoris,käigukastis. Lisaks olen vahetanud ära kõik piduri torud vase vastu ja esimesed piduri klotsid koos esiratta laagritega.Vahetatud on ka tagumised leht vedrud.Masina all veerevad 15tollistel valukatel Insa turbod 30´´ rehviga.Ülevaatus kindlustus on olemas.Lisa jõude saab kutsuda CB raadio abil. Igasugustele lisa küsimustele vastan meelsasti kui ma oskan.. Hinnaks tahan 1300,- /tingi :D
Kontakti saab 56872949 ja auto asub lääne mk.

Pilt
Naisi ja pidureid ei tohi kunagi usaldada!
Kasutaja avatar
mix17
Mudder

Re: M:Daihatsu Feroza

Inimesed kes helistavad kurdavad, et liiga palju raha tahan selle eest..Laseme alghinna 1200,- el rublale.Ma Lisan veel, et broneerima ei hakka. Kes esimesena rahaga kohal saab omale. Seni kaua,aga ootan huvitavaid pakkumisi.
Kasutaja avatar
mix17
Mudder

Re: M:Daihatsu Feroza

Alustuseks laseme siis hinna 1100e peale.Lisame siis väikse motivatsiooni.Kui leiad ostja ja tehing on toimunud siis on 50,- sinule. Pilt
Vasta

Mine “Maasturite Ost/Müük/Lammutus”