M: LJ70 `93 a. mõned vidinad
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
M: LJ70 `93 a. mõned vidinad
Roolikarp - 250.- (absoluutselt lõtku ja lekkevaba)
Esimesed lääbad - 20.-/paar (üks neist on korduvalt ja jõhkralt kõverdunud, hetkel sirge ja terve)
Tagumised lääbad - 100.-/paar (täiesti korras)
NB! Nii esimesed kui ka tagumised lääbad sisaldavad väga heas korras sillapoolseid nailonpukse ja väga heas korras raamipoolseid tehases paigaldatud kummipukse)
Tag. uksed 20.- eur/paar (moditud ja kergelt mõlkis, kuid täiesti töökorras avatäide)
Tagumised küljeklaasi raamid ja osad klaasid(ei mäleta täpselt, mis klaasid terved olid)- kogu kupatus 10.- ( noh, et oleks mingi hind ja siin saab räigelt tingida)
Midagi on veel üle, aga hetkel ei meenu...
Kui kellelgi tekib hindadest oma arusaam, siis olen lahkelt valmis kuulama.
Asjad asuvad Viljandis.
Esimesed lääbad - 20.-/paar (üks neist on korduvalt ja jõhkralt kõverdunud, hetkel sirge ja terve)
Tagumised lääbad - 100.-/paar (täiesti korras)
NB! Nii esimesed kui ka tagumised lääbad sisaldavad väga heas korras sillapoolseid nailonpukse ja väga heas korras raamipoolseid tehases paigaldatud kummipukse)
Tag. uksed 20.- eur/paar (moditud ja kergelt mõlkis, kuid täiesti töökorras avatäide)
Tagumised küljeklaasi raamid ja osad klaasid(ei mäleta täpselt, mis klaasid terved olid)- kogu kupatus 10.- ( noh, et oleks mingi hind ja siin saab räigelt tingida)
Midagi on veel üle, aga hetkel ei meenu...
Kui kellelgi tekib hindadest oma arusaam, siis olen lahkelt valmis kuulama.
Asjad asuvad Viljandis.
TR3 BHC
Madis 5115033
Madis 5115033
Re: M: LJ70 `93 a. mõned vidinad
Esimesed lääbad sõitsid minema.
Tagumised lääbad said minu poolt hinnatud liiga kalliks - paneme hinnaks 65.- See on mõistlik hind küll.
Tagumised lääbad said minu poolt hinnatud liiga kalliks - paneme hinnaks 65.- See on mõistlik hind küll.
TR3 BHC
Madis 5115033
Madis 5115033
Kirjutasid, et midagi on veel... Hetkel ei meenu! Ma siis küsin, Ega külje uksi ei ole ? Ja äkki saab ühe pildi tagaustest?
Lc HJ60 OME,BFgoodrich MT35,ComeUpDV9000.
Lc LJ73 OME,Dobinson,BFgoodrichMT37,ComeUpDS95
Lc LJ73 OME,Dobinson,BFgoodrichMT37,ComeUpDS95
Küljeuksed on olemas, kuid võistlusautol olnuna suht lömmis, kuid ukse raamid on sirged ja terved. Ustel on turvatalad, mis on lubanud säilitada uste enamvähem õige kuju ja suuruse. Juhiuksel on klaas originaal, kõrvalistujapoolne on monopolükarbonaadist. Ustel keskluku mootorid.
Ilmselt pean pildid tegema jah.
Ilmselt pean pildid tegema jah.
TR3 BHC
Madis 5115033
Madis 5115033
Mõned pildid kah.
"Kruvikülge" raud. Tugev. Need ülemise jublakad tuleb maha lõigata, seal oli vahepeal saha silinder kinni.

Juhiuks - klaas, polstrid, sangad, vändad, lukud, hinged küljes

Kõrvalistuja uks - pisut rohkem räsitud, aga avatäiteks ok. Klaasi pole, ülejäänud mudru olemas

Taga parem uks, vintsi avaga, klaasi pole, highlifti pesaga

Taga vasak uks - komplektne

Tagumised kuudi klaasi raamid koos osatiste klaasidega

Juhiuks 25.-
Kõrvalistuja uks 15.-
Esiraud 10.-
Või tee oma pakkumine/sed.
"Kruvikülge" raud. Tugev. Need ülemise jublakad tuleb maha lõigata, seal oli vahepeal saha silinder kinni.

Juhiuks - klaas, polstrid, sangad, vändad, lukud, hinged küljes

Kõrvalistuja uks - pisut rohkem räsitud, aga avatäiteks ok. Klaasi pole, ülejäänud mudru olemas

Taga parem uks, vintsi avaga, klaasi pole, highlifti pesaga

Taga vasak uks - komplektne

Tagumised kuudi klaasi raamid koos osatiste klaasidega

Juhiuks 25.-
Kõrvalistuja uks 15.-
Esiraud 10.-
Või tee oma pakkumine/sed.
TR3 BHC
Madis 5115033
Madis 5115033
Need tagumised lääbad leidsid uue omaniku.Madis kirjutas:Endiselt üle tagumised lääbad.
Uksed endiselt jalus.
TR3 BHC
Madis 5115033
Madis 5115033
Annan kõik olemasoleva mudru 50.- jalust ära -
esimesed uksed, tagumised uksed, esiraud, aknaraamid ja veel mis näppu jääb, mida mul endal enam vaja pole.
esimesed uksed, tagumised uksed, esiraud, aknaraamid ja veel mis näppu jääb, mida mul endal enam vaja pole.
TR3 BHC
Madis 5115033
Madis 5115033
Tuletati meelde, et neid asju mul enam ei ole.
TR3 BHC
Madis 5115033
Madis 5115033