Ranger Wildtrak 3,2 2011-2018

Moderaatorid: jr, Moderators

Vasta
sitikass
Fitting 38"

Re: Uus Ranger Wildtrak 3,2

Postitus Postitas sitikass »

tarmo kirjutas:Ma ka ei viitsi uuesti 46 lk läbi lugeda, aga mälu järgi panen mis seal olnud on (enamasti mitmel eri autol need vead):
- pidurikettad kõverad
- esirataste silla-asendi probleemid (rehvide sisekülgede kulumine)
- esikardaani vibra (kardaani vahetus)
- salongi jahutusradikate leke + mattide jms vahetus
- aku kiire tühjenemine
- mingid paar asja minu meelest vahetati ka recalli käigus

Loodan, et millegagi väga mööda ei pannud. Nagu öeldud - mälu järgi :)
Kümppi!
Kui elus ei vea, siis 4x4 iks veab!
+47 40726287
polar
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas polar »

urki66 kirjutas:Tundub,et ei ole siis erilisi probleeme veel kellelgi olnud.Infoautost tuttava käest sain sama vastuse.Mis softi puutub,siis selle uuendamine Volvol lausa iga hooldus viimasel ajal.Olen ka mujalt maailma foorumitest Rangeri kohta otsinud,aga ega sealtki pole midagi märkimisväärset leidnud,pigem kõikjal rahulolu hea autoga.
Minu Wildtrakil tänaseks 35K ees, hetkel olen väga rahul :lol: .Kui oled nõus panustama ilgelt pikka ooteaega :floff ja unetutese öödesse :D
, siis suurt paremat turult ei leia!Mis aga puutub vigadesse, siis erinevate Hiluxite vigade nimistu tuleks oluliselt pikem. :bg
Naudi elu vee peal!
honkomees
True Off Roader!

Postitus Postitas honkomees »

polar kirjutas:... siis suurt paremat turult ei leia!Mis aga puutub vigadesse, siis erinevate Hiluxite vigade nimistu tuleks oluliselt pikem. :bg
Minu jaoks on töökindlus = vigade vähesus esmane auto juures, lisad, "tõmme" ja muud mugavused ikka kolmandajärguline asi. Kui minu autol oleks olnud niipalju ja olulisi vigu, nagu siit loetud, siis ma ei tea mis oleks teinud. Omal D-Max ja viie aastaga ei olnud vaja muud teha kui tehase nö tagasikutsumise käigus hoolduse ajal mingi el. lisasoojenduse paigaldamine kusagile õhu sissevõttu ning siis juba "kasko vead", sõidupehmuse üle ka ei kurda ...

Nüüd küll läbi läinud amordipuksid, pidada olema sihtotstarbelise kasutamisele omane, linnaautodel seda alla 200 000 km läbisõidul ei esinevat ja vahetatud šarniirid, kuna kummilutid katki.
Huvitav, et jalakäijatega libedaga toimunud õnnetustes on praktiliselt alati süüdi libedad kõnniteed ja hooletud kinnistuomanikud, aga autojuhtide teelt väljasõitude puhul on tegu "ilmastiku ja teeoludele mittevastava kiirusega"
urki66
Rookie

Postitus Postitas urki66 »

honkomees kirjutas:
polar kirjutas:... siis suurt paremat turult ei leia!Mis aga puutub vigadesse, siis erinevate Hiluxite vigade nimistu tuleks oluliselt pikem. :bg
Minu jaoks on töökindlus = vigade vähesus esmane auto juures, lisad, "tõmme" ja muud mugavused ikka kolmandajärguline asi. Kui minu autol oleks olnud niipalju ja olulisi vigu, nagu siit loetud, siis ma ei tea mis oleks teinud. Omal D-Max ja viie aastaga ei olnud vaja muud teha kui tehase nö tagasikutsumise käigus hoolduse ajal mingi el. lisasoojenduse paigaldamine kusagile õhu sissevõttu ning siis juba "kasko vead", sõidupehmuse üle ka ei kurda ...

Nüüd küll läbi läinud amordipuksid, pidada olema sihtotstarbelise kasutamisele omane, linnaautodel seda alla 200 000 km läbisõidul ei esinevat ja vahetatud šarniirid, kuna kummilutid katki.
Lugesin ka selle teema läbi ja see nimekiri ei olnud vist kõik ühel autol.Või oli?
Hiluxi teemas oli tõesti ühel mehel ikka veel pikem nimekiri ja palju tõsisematest asjadest.
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=49&t=49261
Samas pidurikettad võib ka ise väga lihtsalt kõveraks lasta ja ise seda tahtmatta.
Kardaan on ka selline nii ja naa asi.
Aku tühjenemine ei ole ka ilmselt tüüpviga.
Kokkujooksuga on probleemid paljudel uutel 4x4 autodel,aga pahatihti on need probleemid seotud oskamatu reguleerimisega.Mul oli XC90-l esimesel kahel aastal sama jama.Sain asjale lahenduse ja nüüd juba pea 400000 sellega sõitnud ja rohkem probleemi pole.
Jahutus radikas on juba tõsisem asi,aga see probleem ei pidand enam praegu toodetavatel autodel esinema.Midagi seal väidetavalt muudeti.
nasa
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas nasa »

Kuidas on kasutuskogemus hoolduse ja remondiga? Infoauto vs. Amserv ja Elke? Kas garantiiremonti tehakse meeleldi? Kuidas suhtutakse klienti?
sitikass
Fitting 38"

Minu ranger läheb müüki. 60 000 km.
+47 40726287
Kasutaja avatar
Rainer
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Rainer »

sitikass kirjutas:Minu ranger läheb müüki. 60 000 km.
Mis siis asemele tuleb?
urki66
Rookie

nasa kirjutas:Kuidas on kasutuskogemus hoolduse ja remondiga? Infoauto vs. Amserv ja Elke? Kas garantiiremonti tehakse meeleldi? Kuidas suhtutakse klienti?
Olen Infoauto klient väga ammusest ajast.Pole probleeme olnud.Garantii asju pole kahjuks pidanud tegema,sest pole midagi otseselt juhtunud.Mondeoga oli kunagi 90-ndate lõpus mingid asjad,mida vahetati hoolduse ajal ja nende initsiatiivil.Vahepeal 2003-2007 olin Silberauto klient Mitsuga,aga see oli tõesti väsitav.Nüüd alates 2007 Volvoga Infos,aga jälle ei õnnestunud garantii asja kasutada.Ma olen tegelikult rahul nendega.
sitikass
Fitting 38"

Rainer kirjutas:
Mis siis asemele tuleb?
Asemele tuleb Volvo xc70 ja teise riigi numbritega.
+47 40726287
polar
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

sitikass kirjutas:
Rainer kirjutas:
Mis siis asemele tuleb?
Asemele tuleb Volvo xc70 ja teise riigi numbritega.
Kas naabrid kitusid :dev ja ametnikud hakkasid :floff tegema. :D
Naudi elu vee peal!
urki66
Rookie

Mul on see viimane versioon D5 AT 215hj mõned korrad asendus autoks olnud ja minule on väga meeldinud.Sõitmise kohapealt väga hea auto.Välimus mulle väga ei meeldi,aga auto headus kaalub selle üles.Salong on ilus,vaikne ja istmed väga head,ka pikka maad sõita.See oleks ka minu valik,aga mul vaja vahel natuke suuremat haagist vedada ning kastikaga saab eestis "maksuameti vabalt" toimetada.
polar
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

urki66 kirjutas:Mul on see viimane versioon D5 AT 215hj mõned korrad asendus autoks olnud ja minule on väga meeldinud.Sõitmise kohapealt väga hea auto.Välimus mulle väga ei meeldi,aga auto headus kaalub selle üles.Salong on ilus,vaikne ja istmed väga head,ka pikka maad sõita.See oleks ka minu valik,aga mul vaja vahel natuke suuremat haagist vedada ning kastikaga saab eestis "maksuameti vabalt" toimetada.

Mul ka peres teiseks autoks uue kerega XC70 D5 136kW, ja sõidukatest paremat 4-veolist ei oska tahta.Kusjuures huvitav tähelepanek- eelmine oli 2006.a. vana kerega 136kW sama mootori ja automaatkastiga, aga minek uuel ikka tuntavalt parem. Ka kere kõigub vähem ja juhitavus konkreetsem! Volvodega sõitnud alates aastast 1991.a. ja praegune neist(arvult 13-s Volvo peres) kindlalt parim! :D :D :D
Naudi elu vee peal!
Kasutaja avatar
Maasturid
Legod Varuosadest
Kontakt:

Postitus Postitas Maasturid »

Ärme seda Volvo teemat siin edasi arenda las jääda siia ikka Wildtrakiga seonduv.
http://www.maasturid.ee
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
Kasutaja avatar
Rainer
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Rainer »

Sügisest peaks saada olema juba mudelivärskendust :D
keskkonsool on asjalikum kui vana ja ega ninal ka viga pole
Manused
Ranger 3.jpg
Ranger 3.jpg (58.82 KiB) Vaadatud 4637 korda
Ranger 2.jpg
Ranger 2.jpg (56.68 KiB) Vaadatud 4637 korda
Ranger 1.jpg
Ranger 1.jpg (61 KiB) Vaadatud 4637 korda
polar
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Sisu asjalik, nina aga mulle isiklikult ei meeldi. Ja veel : Kuna sitikass selle teema algataja oli ja nüüd on lahkumas meite seast Volvo-foorumisse , siis tekkis lihtsalt tahtmine lohutada , et XC kah hea auto, aga ise sõidan parema meelega oma Wildtrackiga edasi! :bg :bg :bg
Naudi elu vee peal!
Vasta

Mine “Ford”