Kas keegi kes on eelmistel aastatel käinud oskab midagi ka heade ööbimisvõimaluste kohta soovitusi anda. Et paneks kogu kambale kinni enne kui on hilja.
Metsas, vahelduva eduga, alates 2002a. Suvesõidust
Pakun laadur - ekskavaatorite-, kallurite- ja hüdrokraanadega madelautode teenuseid.
56614969
Hotell keset Taurage linna oli vist kõige hullem koht ööbimiseks. Samas, eelmine aasta olid seal suured ehitustööd käsil, et võib-olla see aasta on veits parem seis. Mehed nutsid küll, et külm oli ja vett ei olnud jne.
Meie olime mingis villas, vaikses elamurajoonis. Ainus jama oli samuti, et keegi ei vaevunud maja kütma ja seega tuli veeta pool ööd keldris küttes.
Auto praegu Leedus,jõuab reedel tagasi ja annab teada kuhu raha maksta.Autojuht arvas,et Vahuri auto ei mahu alumisele korrusele,muidu kui ta rattaid alt ära ei võta
Offy-roady kirjutas:Hotell keset Taurage linna oli vist kõige hullem koht ööbimiseks
Meie ööbisime seal hotellis, kõik sõltus korrusest, meil oli vesi ja küte olemas. Alvar rääkis midagi linnäärsest hotellist kus nemad olid olnud kuid ta proovib alles kontakte leida.
Mis tähendab alguses oli kõik üle, nüüd kõik puudu???
Me lihtsalt paneks need sinna kus Teie ei mahu. Ega kui peale ei saa pole hullu, lihtsalt niimoodi oleks kiiremini kohale saanud, et kohalike lokaale külastada.
Draakon kirjutas:Mis tähendab alguses oli kõik üle, nüüd kõik puudu???
Me lihtsalt paneks need sinna kus Teie ei mahu. Ega kui peale ei saa pole hullu, lihtsalt niimoodi oleks kiiremini kohale saanud, et kohalike lokaale külastada.
Sa saidki õigesti aru, mina väljendasin ennast valesti.
Autode jaoks alumisel laval kõrgust vähe, ATV-d mahuvad sinna ilusasti ära.
Kohalikes lokaalides pole suurt midagi teha, kui huvi on kannatab sõita Klaipedasse.
Kui Peep ja üldsus nõuavad olen nõus Wrangleri tagumised rattad koos pooltelgedega ära võtma-mul on see nõks juba päris käpas
Ja 2008 hakkavad kehtima uued reeglid mille järgi kuuluvad kõik Suzukid ja nende analoog mudelid ATV klassi ja peavad tegema läbi väikese ümberehituse (juht ja kaardilugeja peavad istuma üksteise taga ja rool tuleb asendada lenksuga+veel hulk pisiasju)
Viimati muutis Vahur, N Mär 08, 2007 7:19 pm, muudetud 1 kord kokku.