Jeep GC WJ salongi tuled

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
lluige
Rookie

Jeep GC WJ salongi tuled

Postitus Postitas lluige »

Lähteandmed
Jeep Grand Cherokee WJ 1999-2004
Austrias toodetud, 3.1D

Probleem:
Salongi tuled ei kustu uste sulgemisel ega ka mootri käivitumisel mitte kuidagi (olete proovinud täis salongi tuledega pimedas sõita?)

Põhi probleem on tavaliselt olnud katkenud juhe ukse ja kere vahel, need olen üle kontrollinud. Parda kompuuter näitab ka et kõik uksed on suletud (andurid seega korras) proovisin viimase võimalusega ka nt 7 kaitset välja tõmmata ja isegi seepeale ei kustunud ära. Kui auto seisab, uksed suletud, siis 8 min pärast kustub automaatselt ära, kuid mitte siis, kui mootor käib.

Nii mõnelgi on sarnased probleemid olnud, kuid lahendust ei ole mina nende kogemustest leidnud. On kellelgi veel soovitusi, milles võib asi olla?
Kasutaja avatar
puhvel
I live off from the mud

Re: Jeep GC WJ salongi tuled

Postitus Postitas puhvel »

Ei oska viga päris õelda aga proovi tulede lülitus kangist peale, maha kruttida.
Kangi otsast lülitad tulesid eks aga otsast rooli poole selline ümmargune võru selle kangi peal, kruti seda, vaata mis juhtub.
XC 70
Kasutaja avatar
Milo78
Mudder

Postitus Postitas Milo78 »

lluige kirjutas:Lähteandmed
Jeep Grand Cherokee WJ 1999-2004
Austrias toodetud, 3.1D

Probleem:
Salongi tuled ei kustu uste sulgemisel ega ka mootri käivitumisel mitte kuidagi (olete proovinud täis salongi tuledega pimedas sõita?)

Põhi probleem on tavaliselt olnud katkenud juhe ukse ja kere vahel, need olen üle kontrollinud. Parda kompuuter näitab ka et kõik uksed on suletud (andurid seega korras) proovisin viimase võimalusega ka nt 7 kaitset välja tõmmata ja isegi seepeale ei kustunud ära. Kui auto seisab, uksed suletud, siis 8 min pärast kustub automaatselt ära, kuid mitte siis, kui mootor käib.

Nii mõnelgi on sarnased probleemid olnud, kuid lahendust ei ole mina nende kogemustest leidnud. On kellelgi veel soovitusi, milles võib asi olla?
Kasuta tulede lülitit kui ta on viimases asendis siis põlevadki kõik tuled, keerad ühe nõksu maha kustuvad :D seal kangil on kaks lülitit :idea: üks tuledele ja teine sama kangi küljes salongi valgustuse ja armatuuris, raadios valgustuse teravuse reg ning viimane asend ongi pidev valgustus salongis. :D
me oleme kõik targad tööpäeva lõpuni.
kontrolllask pähe vabastab teid probleemesetest küsimustest.
lluige
Rookie

Postitus Postitas lluige »

Uskumatu, kui loll saab inimene olla. :oops:
Igatahes, seda ma mõtlesin, et kus see lüliti saab olla, arvasin, et see, mis tuledes ongi ainuke.

Tänan
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”