Ikka 2,7 crd
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Ikka 2,7 crd
Väike anomaalia.Nimelt alustades sõitu kuni 50-60-kmt.jääb sisse ainult 1-ne käik ja spidokas üle 20-e ei tõuse.Aitab kas nn.restart,või korraks peatumine.Nüüd panin tähele,peale sõidu alustmist tuleb vaikselt lasta nii200m,siis lööb käigu ka kõrgemale ja siis mingeid muresid.Juba harjunud sellega,aga ehk tuleb kellelgi tuttav ette...
Re: Ikka 2,7 crd
linnuke kirjutas:Väike anomaalia.Nimelt alustades sõitu kuni 50-60-kmt.jääb sisse ainult 1-ne käik ja spidokas üle 20-e ei tõuse.Aitab kas nn.restart,või korraks peatumine.Nüüd panin tähele,peale sõidu alustmist tuleb vaikselt lasta nii200m,siis lööb käigu ka kõrgemale ja siis mingeid muresid.Juba harjunud sellega,aga ehk tuleb kellelgi tuttav ette...
Lasen puusalt... aga kõlab nagu oleks sul õli mured...
Hommikul kontrollin taset.OK
Võib ka olla filter umbes... solenoidid läbi... õli liiga vana...
Servis suht ok.välp vist kastil 60 000.AB tehtud.
PS:Asi tekkis lambist,mitte tasapisi.Lihtsalt täna ok,homme aga vot nii..
PS:Asi tekkis lambist,mitte tasapisi.Lihtsalt täna ok,homme aga vot nii..

-
- Zootramm
Nagu ei jõuaks mingi võlli pöörlemiskiiruse anduri signaal juhtplokini? Ma prooviks kasti pistiku puhastamist, niisama kaabeldust torkida ja alt otsast üle vaadata. Kuskil siin oli üks kerge vihje ka mingile mersu kasti kaabelduse tüüpveale, äkki keegi oskab täpsustada.linnuke kirjutas:Nimelt alustades sõitu kuni 50-60-kmt.jääb sisse ainult 1-ne käik ja spidokas üle 20-e ei tõuse.
Mul viskab aeg-ajalt kasti avariisse ja samuti reset aitab. Fenomen tekib sügiseti koos vihmaste ilmadega. Isand Viinakaru juures veeretati juba uut "kulissi" peos, aga igaks juhuks sai veakoode loetud. P2203 Transmission speed sensor3 default/open/short. Seni on kasti pistiku puhastamine lasknud aastakese edasi sõita.
Nonii,õlitase kastis kontrollitud,normis. 
Kui ikka päris tüütuks muutub,eks hakkan pistikuid loksutama.

oli taset kontrollisid ikka töötava mootoriga? ega ta ei tundunud olema nagu kitt?linnuke kirjutas:Nonii,õlitase kastis kontrollitud,normis.
-
- I live off from the mud
Millal vahetatud? Ikka dünaamiliselt?linnuke kirjutas:Nonii,õlitase kastis kontrollitud,normis.
Kasti juhtplokk õlis ei marineeri?
Potsu, Krooks, GLK, Frontud ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...
Õli normis, ilus puhas.Sõitnud ca.20k.Peaks vahetuseni veel aega olema.
PS:Kogu see lugu ei olegi justkui suureks probleemiks,lihtsalt tähelepanek.Mul selline komme,et ilma tõsise põhjuseta ikka lahkama ei hakka.Võivad tekkida uued ja hullemad mured.
PS:Kogu see lugu ei olegi justkui suureks probleemiks,lihtsalt tähelepanek.Mul selline komme,et ilma tõsise põhjuseta ikka lahkama ei hakka.Võivad tekkida uued ja hullemad mured.

-
- Mudder
Ära pahaks pane, aga ega see ribadeks ja siis teeme ka parem ei ole. Enamustel juhtudel ka kallim varjant.
Jumala õigus,samas auto on ikka minu ori ,mitte vastupidi.
Nõus ,aga ikkagi, auto peab olema minu ori,mitte vastupidi.