Mehed, palun ärge solvake mind ja end... KUI lolliks te mind peate?
Ma mäletan väga hästi, mis see maksis ja kust ostsin...
Moderaator: Moderators
aga avalikusta siis? Saame kõik teada kus piraatkoopiaid müüakse. keerutan üht viktorit käes ja ei leia ühtegi alumiiniumist, pronksist, messingist vms osa. Puhas rv ja plast (punased katted ja hambaorkMa mäletan väga hästi, mis see maksis ja kust ostsin...
Annan nats mõtteainet - hangi talle vöövutlar - ei lase ringi taskus ning ei pea teda sealt ka uhuulepulkade ja kirjaklambrite ning vanade tsekkide vahelt otsimaErcos kirjutas:Muude tööriistade puhul ei oleks see eriline argument, aga asi mis peaks taskus resideerima, ei tohiks oma olemasolust märku pidevalt anda. Tänu sellele on ta leidnud uue elukoha mu tööriistakastis.
jah, see väiksem lapik õnnestus miskit paadimootorit elustades ka mul katki teha.Kruvikat puruks keerata polnud ka mingi kunst
Kasutan ka Gerberit... hõmm, minul siiani ei logise, samas LeatherMANNid mida olen katsuda saanud logisesid kõik?! võib olla pole parem mudel lihtsalt kätte juhtunudki?erik kirjutas:Las se gerber logiseb, pole see vastupidavusele kuidagi mõju avaldunud, pealegi saab näpitsad efektse ühekäe liigutuse ja mõnusa laksuga tööasendisse fikseerida.
parandage mind, kui ma eksin, aga... minu arust on victornoxid oleks pigem ülihead matkanoad, kui et tööriistad?!?rommi kirjutas:aga victorinoxi kohta - esiteks tanelile mainiks, et vici taskunoad ei olegi väga tugevad aga see eest on nad teravad.