GC 2,7D, Pikk käivitus ja puterdab alguses
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
GC 2,7D, Pikk käivitus ja puterdab alguses
Tere jälle,
mure selline, et auto käivitub nii umbes peale 5 sekundit ketramist ja siis nagu ei lähe korraga tööle vaid paar pütti nagu tuleks järgi.
mure selline, et auto käivitub nii umbes peale 5 sekundit ketramist ja siis nagu ei lähe korraga tööle vaid paar pütti nagu tuleks järgi.
Grand Cherokee 2002a. 2,7D
Re: GC 2,7D, Pikk käivitus ja puterdab alguses
Enda omal oli sama viga eelmine talv ja viga oli hõõgküünaldes.
Jeep Grand Cherokee Overland 2014
ex Hyundai Santa Fe '06 & Hyundai IX55 '09
ex Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD '02, 2" tõste & all 245x75R16 ehk 31"
ex Jeep Cherokee Country Club 4.0 '90 4" tõste + 31" Nexen Roadian MT
ex Hyundai Santa Fe '06 & Hyundai IX55 '09
ex Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD '02, 2" tõste & all 245x75R16 ehk 31"
ex Jeep Cherokee Country Club 4.0 '90 4" tõste + 31" Nexen Roadian MT
-
- Rock Crawler
Kõrgsurvepumba allakäik algas kah sedaviisi. Alul ilmselt tõmbas kaanetihendite vahelt õhku sisse, lõpliku kapituleerumise märgiks kusi maha hirmsa laraka. Ja olidki selleks korraks sõidud sõidetud.
Alustuseks võiks üle tsekata kõrsurvepumba voolikute O-rõngad. On juhtunud, et kuseb ka sealt.
Alustuseks võiks üle tsekata kõrsurvepumba voolikute O-rõngad. On juhtunud, et kuseb ka sealt.
-
- Mudder
Mul auto just tuli pumba tihendite vahetus remondist. Hommikul esimene käivitus oli tõesti pikk, aga kui käima läks ,siis töötas kohe ilusti. Ja lisaks oli aegajalt tunda diisli haisu kapotialt. Siin kahtlustaks pigem eelsüüte küünlaid.
-
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Sama sündroomiga minu omal vajus kütus öö jooksul tagasi ja aitas kütusetorustiku tihendite vahetus. Väikesed rohelised rõngad mis on kapoti all torustikus iga ühenduse juures. Müüb ainult silber ja raha tahavad saada terve euro tükist. Röövlid rsk. Peale vahetust sai korda.
2.7 CRD P0702 veakoodi põhjused ja ülevaade kulissist http://www.jeepswj.com
Need rõngastihendid on vahetatud 6 tk, koos filtri peale mineva toruga.testivoitja kirjutas:Mul auto just tuli pumba tihendite vahetus remondist. Hommikul esimene käivitus oli tõesti pikk, aga kui käima läks ,siis töötas kohe ilusti. Ja lisaks oli aegajalt tunda diisli haisu kapotialt. Siin kahtlustaks pigem eelsüüte küünlaid.
Muidu ei saanud üldse käima.
Aga ka minu tunda kerget diisli haisu salongis.
Kus sa lasid pumbatihendeid vahetada ja palju maksma läks?
Nii, nüüd mu autol vahetatud kõik kütuse torud.
Vahetati ka eelsüüteküünlad. Käivitus oli ikka pikk kuid sain käima.
Täna enam käima ei lähe
Kuhu ma peaksin pöörduma.
Töökoda kus siiani käinud olen ei ole pädev mulle tundub, olen hunniku raha sinna viinud kuid hommikud sama masendavad
Täna enam käima ei lähe

Töökoda kus siiani käinud olen ei ole pädev mulle tundub, olen hunniku raha sinna viinud kuid hommikud sama masendavad

Kuna pikal käivitusel palju muresid võib olla siis annan sull teise tyopiku kus on palju asjalikku lugemist ehk leiad endalegi lahenduse...
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=64&t=50382
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=64&t=50382
Nüüd ma sain aru.
Mul on suveauto!!
Täna soe ja masin läks käima. 5 sekki ja läks.
Ometi alles lasin küünlad ka vahetada igaks juhuks (vanad olid küll korras).
Mul on suveauto!!
Täna soe ja masin läks käima. 5 sekki ja läks.
Ometi alles lasin küünlad ka vahetada igaks juhuks (vanad olid küll korras).
kas käivitades tuleb summutist valget tomu,kui tuleb,siis on pihusti otsad kulunud.on ikka talvine küte sees?
autoklaaside vahetus, haagisekonksude paigadus -25%
tel.53524571
tel.53524571
Kütus korraik, aga jh algul viskab valget.
simpson77 kirjutas:Nii, nüüd mu autol vahetatud kõik kütuse torud.
Täna enam käima ei läheKuhu ma peaksin pöörduma.
Olen selliseid vigu varem otsinud. Viga aitab otsida käivituseripära. Kui ta tahab pikka käiamist ja siis peale seda läheb suht ilusti tööle (võib putertada veidi kuid ei ole selline bellarussi tüüpi käivitus kus tuleb pütt püti järgi) siis on tegu vaevalise kütterõhu suurenemisega. Nimelt CRD ei hakkagi pihusteid avama kuni ei ole latis saavutatud vastav rõhk. Lase üle kontrollida pihusti tagasivoolud, see on väga tavaline nende puhul praegusel ajal eriti kus kütuserõhk paneb kõik mööda tagasivoolu paaki ja lati rõhk suureneb vaevaliselt ja mõnedel juhtudel ei suurenegi vajaliku tasemeni. Seda peaksid saama teha kõik töökojad mis diislitega tegelevad ja ei võta aega rohkem kui tunnike kui on kõik varustus olemas. (Tavaliselt isegi 15 minutid)
Kuna sa ütlesid et alla 5 kraadi ei käivitu siis soovitan soojalt see test sooritada siis kui mootor on täielikult külm. Pihusti kanalite mõõtmed on ülipisikesed ning tulemust mõjutab ka välistemperatuur. Olen leidnud pihusteid mis lekivad tempidel alla 10 kraadi ainult.
-
- Off Roader Wannabe
Seda mootorit konkreetselt ei tea, aga mitmel diiselmootoril on ette tulnud et kõik eelsüüteküünlad OK aga relee,juhtplokk mis juhib küünalde tööd on pekkis!!!
2.7 kasutab kahte releed, üks kahele ja teine kolmele küünlale, relee viga on harv antud isendilTerranoTraktor kirjutas:Seda mootorit konkreetselt ei tea, aga mitmel diiselmootoril on ette tulnud et kõik eelsüüteküünlad OK aga relee,juhtplokk mis juhib küünalde tööd on pekkis!!!
Jah, see via sai just kõrvaldatud mu naise 320D BMW-lt.TerranoTraktor kirjutas:Seda mootorit konkreetselt ei tea, aga mitmel diiselmootoril on ette tulnud et kõik eelsüüteküünlad OK aga relee,juhtplokk mis juhib küünalde tööd on pekkis!!!
Aga minu auto hetkel siis Laki 6 töökojas ja ootan häid uudiseid, kuidas nad lihtsalt ja odavalt mu masina korda saavad