Avatari-alustest ja eksnaistest (M: diffrilukk nivale)

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Jaajog
Rookie

Re: Avatari-alustest ja eksnaistest (M: diffrilukk nivale)

Postitus Postitas Jaajog »

honkomees kirjutas:
Movistar kirjutas:
Jaajog kirjutas:Äkki tuleks ilge tatipritsimise asemel 14" meestele vastu:
Väga moodne.
Kõik sitt kadus ainult 1 linnukese lisamisega. :D
Ja algab hala et telefoni ja asukohta etc etc pole kuulutuses :?
Kas see hala praegu puudub?
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Postitus Postitas Movistar »

Telikult pole see allkirja keelamine mingi lahendus vaid lahendus oleks kui seda sitta lihtsalt vähem kirja pandaks.
Nii lihtne see ongi.
HM Racing Team
Kasutaja avatar
Praks1
I live off from the mud

Postitus Postitas Praks1 »

Väga moodsaks läks pilt läbi telefoni ekraani.
Kahju ainult telefoni numbrite kadumisest, aga kui on valida kontakti, või ekraanitäie mõttetu sita vahel, loobun kontaktidest seal all.
Minupoolest joonistage kasvõi A4 mõõduga pilte nüüd sinna ja tundke uhkust saavutuste üle, mina neid ei näe :D
Proto
53951597
Kilpkonn
Fitting 38"

Postitus Postitas Kilpkonn »

Praks1 kirjutas:Kahju ainult telefoni numbrite kadumisest, aga kui on valida kontakti, või ekraanitäie mõttetu sita vahel, loobun kontaktidest seal all.
Signatuuri jm. infot näeb, kui klikkida nupule "Profiil", seega pole probleemi :)
FlammablE
Rock Crawler

Postitus Postitas FlammablE »

Lõpetage see jama ära ja tehke signatuur max 2 rida vastavalt intelligentsile väiksemas fondis. Kui looduslik valik ei toimi, siis tuleb kunstlikult sekkuda. Muidu on siin varsti ka cherokeede je bemmide pildid iga kolmanda postituse all. Reaalselt ei huvita kedagi, kas käid tööl bussi või tutika ländkruiseriga ja mitu 30" rattaga cherokeed sul on olnud. Kõikide signatuuride varjamine pole ka lahendus, siis võiks selle featuuri siit foorumist üldse ära kaotada ja teha kompenseerimiseks mingi lambapeade nurga, kuhu võib exceli tabelitena oma elulugu ja veearveid linkida.
seroi
Fitting 38"

Postitus Postitas seroi »

FlammablE kirjutas:Lõpetage see jama ära ja tehke signatuur max 2 rida vastavalt intelligentsile väiksemas fondis. Kui looduslik valik ei toimi, siis tuleb kunstlikult sekkuda.
Oleks igal juhul mõistlik mingi piir seada, sest ilmselgelt looduslik valik ei toimi. On ka ju siin teemas öeldud, et kuni reeglit pole, allkirja ära ei muudeta.

Või oskab keegi tuua põhjenduse, miks peaks olema vaja rohkem kui mõnerealist allkirja?
Kasutaja avatar
Praks1
I live off from the mud

Postitus Postitas Praks1 »

Eks see liigitub sinna alaväärsus kompleksi poole.
Just kiiruga mõtlesin palju kirjutada saaksin ise, hetkel meenus 22 pilli 4x4 või 6x6. Päris tähtis info oleks ju kõigil lugeda mis mul olnud on jne :D
Proto
53951597
Kasutaja avatar
erik
Aktiivne Pikendus

Postitus Postitas erik »

Ennem, kui keegi päriselt solvub, toonitan et inimesi on erinevaid ja neid väga kitsastesse kastidesse suruda on sama, mis toimus ennem 90`id aastaid meil ja toimub kuskil mujal ka praegu. Olen nõus, et signatuuris ei tohiks olla pilte ja alates mingist kogusest, teksti, aga kui sa krt tahad ikka inimestele oma riista - või pikendust näidata, siis peab tal olema see võimalus, kuna muidu võtad talt selle vähesegi ära.

rohem tolerantsust seltsimehed :D
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!

Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Hetkel on point selles, et osadel härradel on signatuur allapoole suunas jube pikk, iga auto on kirjutatud eraldi reale, lisaks on veel vahel grupeerimiseks hunnik tühje ridu. No kui tõesti jääb kuskil puudu, siis olgu seda infot seal signatuuris palju vaja, aga ridasid võiks olla siiski mitte rohkem kui kolm-neli.

PS. Seroi, ka Sinu point on hästi nähtav, võiksid nüüd oma signatuuri koomale tõmmata. Aitäh!
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Postitus Postitas Movistar »

TiitR kirjutas:
Kult kirjutas:Ja mõlemal on ka hirmus vajadus enamus teemades endast märku anda("teemade uppimine vms")
Võtaks nüüd paar tooni rahulikumalt ja ei priiskaks väga pühapäeva õhtuse õllega, mis tundvat lõviks muutvat, eks!
Mis ta valesti ütles ?
HM Racing Team
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Postitus Postitas uputaja »

Movistar kirjutas:
TiitR kirjutas:
Kult kirjutas:Ja mõlemal on ka hirmus vajadus enamus teemades endast märku anda("teemade uppimine vms")
Võtaks nüüd paar tooni rahulikumalt ja ei priiskaks väga pühapäeva õhtuse õllega, mis tundvat lõviks muutvat, eks!
Mis ta valesti ütles ?
Kuld, puhas kuld. Igas valdkonnas üüratu teadmistepagas.
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Guuru
Rock Crawler

Postitus Postitas Guuru »

Moovile! Sina ei peaks sind yldsegist sõna võtma. Tuleta meelde meie viimast vestlust, kus ma sinuga telefonis suhtlesin. Mäletad, kui kaugele see oleks läinud? Pole mõtet kaagutada seal, kus jõud yle ei käi. Mis nyyd puutub tel.numbri teemasse, on minu enda vaba valik kuidas ma oma kontakti siin foorumis jagan. Seda ei tee ainult mina, kes oma kontakt.numbrisse tähti topivad vaid ka paljud teised foorumlased.
Lisan veel seda,et alati on sul Moovi kõigiga kana kitkuda. Alustades Mudakast( Loe: Mudakas on yldse oma ette teema) lõpetades Tiidu ja kelleni veel välja. Tuleb see aeg, kus omad vitsad maksavad kätte ja saad karmi saatuse kätt tunda.
@Kult! Pole sellist olukorda olnud, kus mina siin up-pinud olen. See on täielik bullshit, mis sinu suust tuleb. Ainuke asi mis ma reaalselt olen teinud on see, kui kuulutus on olnud eksitava tähendusega,siis tõesti olen sõna võtnud.
Ja kes kurat on kasutaja „SEROI“,et siin teemas sõna võtab? Oled nyyd lahe mees, panid avatari kõva nalja maha eks? Selliste naljadega punkte ei teeni!
@Uputajale ja Praksile teadmiseks! Ei ole kordagist olnud sellist juhust kus ma oleks teie teemades sõna võtnud isegist siis, kui oleksin tahtnud seda teha veel vähem olnud olukorda, kus ma teaks teist rohkem. Ärge asjale mulli peale keerake!
Minu avatar minu avatariks kuid siin foorumis on mitmetel isikul, kelle avatarid ei vääri kommenteerimist.
Lõpetuseks! Kui sinul Moovil või kellel iganes on minu avatari või mille iganes kohta öelda, võta toru ja helista mulle. Juhul, kui kellegil on ilge soov minuga kokku saada, töötan Mõisa Tn 4 ( 14 korrus).
Merhaba Hoşça mucize Başınızı fırın koy celam celam Turkye Yemen yakında ücretsiz olacak
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Postitus Postitas uputaja »

Kes kurat on kasutaja "seroi"

Fakk mees- Kasuta otsingut ja saad kohe teada, et tegemist on minu hea kirjasõbraga. Ja pealegi on tal väga mahe huumorisoon.

Nii et ära räuska siin midagi.

PS: Muuvi on päriselus sitaks tore inimene. Kannab täpilist seelikut ja värki ning on kõikide sõber kah. Ma arvan, et see on ikka Sinu poolene probleem, miks Sa temaga ei taha sõber olla.

PPS: Kui keegi tahab MINUGA kokkusaada ja oma arvamust avaldada, siis aadress on: Minekepiennast tn. 5/6 kabi-net 7.

Päikest teie toredasse Hargipäeva.

Lugupeetusega

A.
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
seroi
Fitting 38"

Postitus Postitas seroi »

Aitähh Guuru personaalse huvitundmise eest :) Vabandan, et enne postitamist ei võtnud vaevaks luba küsida.

Ja muide avatar on see vasakul olev pilt, mis mul on täitsa tühi ;) Allkirja osas tahtsin järgida lihtsalt kohalike gurude eeskuju.
Guuru
Rock Crawler

Postitus Postitas Guuru »

uputaja kirjutas:Kes kurat on kasutaja "seroi"

Fakk mees- Kasuta otsingut ja saad kohe teada, et tegemist on minu hea kirjasõbraga. Ja pealegi on tal väga mahe huumorisoon.

Nii et ära räuska siin midagi.

PS: Muuvi on päriselus sitaks tore inimene. Kannab täpilist seelikut ja värki ning on kõikide sõber kah. Ma arvan, et see on ikka Sinu poolene probleem, miks Sa temaga ei taha sõber olla.

PPS: Kui keegi tahab MINUGA kokkusaada ja oma arvamust avaldada, siis aadress on: Minekepiennast tn. 5/6 kabi-net 7.

Päikest teie toredasse Hargipäeva.

Lugupeetusega

A.

@Uputajale! Oled eriti "ARMSAKS" muutunud kuid ära sina muuvi teemal sõnakest võta,las herra ise räägib, mitte,et sina räägid tema eest. Viisakusest sinu sõnavara vastu ytleks sedasi,et ära seepi maha pilla. Mis nyyd puutub "SEROI" kohta oli ammu teada,et ta sinu vana kirjasõber :D

Ära pikka viha pea ja palju päikest!

Austuseta,
Guuru
Merhaba Hoşça mucize Başınızı fırın koy celam celam Turkye Yemen yakında ücretsiz olacak
Suletud

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”