H-RV, maastur ja muu jutt

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

tanel
Rock Crawler

Postitus Postitas tanel »

Öh. Mida me siin õieti tõestame ja kellele? Kunagi käis siit hea pilt läbi, ei viitsi otsida praegu, kiri peal oli umbes et "tsem krutshe dzhip, tem dalshe pizdohnut za traktora". Iga masin on võimalik puruks ajada ja kinni sõita. Igale "päris maasturile" on võimalik korraldada tingimused, kus ta oma nõrkade külgede tõttu failib (ja võimalik, et pargimaasturiltki lutti saab). Mis siis rohkem maastur on, see mis hetkel paremini sõidab või see, millel "linnukesed" kirjas on? A la "eesnahk on alles - pole juut"? :)

Jutt, et ilma aeglustita või redelraamita teelt kõrvale keerata ei saa on umbes sarnane ibaga, et alla 200 hp pole maanteele asja või seal midagi teha peale pikaldase suremise ja habeme kasvatamise. Mõlemal juhul tuleb tugevalt kasuks, kui "on võtta", aga ilma pole ka põhjust oksa otsima hakata just...

Mitte et veel õli tulle valada aga - kui "rooli istumise vaev" oleks ainult - nädalavahetusel perega metsa või siis turismi sõitma läheksite iltise või tuareegiga? :lol:

Ärge saage must valesti aru, ise kasutan wranglerit suisa dailydriverina ja olen väga rahul ja ei tahaks endale mugavamat, võimsamat ja kiiremat linnamaasturit. Ma lihtsalt ei saa sellest ultraortodokssusest aru. HR-Vga metsateid väisata on IMO asjalikum tegevus kui veebis kõvatada või kurvalt ohata, "et küll ostaks, teeks ja sõidaks, aga alla 44" ja lukus d60/14bff ei kõlba ikka mitte miski ja nende jaoks ei jätku näed raisk raha enne kui lapsed suured..."

Peace. :D
tegime pulli, aitab
Kasutaja avatar
Madis
True Off Roader!
Kontakt:

Postitus Postitas Madis »

Minu igapäevaveerem Rav4 `04 a. on ikka niikõva ohvrõud masin, et peale põllulapil lume sees sõitmist (naine sõitis :oops:) hankis endale rihma vahele (mis ajab ringi genet+roolivõimu) peotäie lund, mis purustas rihma, mis tingis jahutusvedeliku väljutamise ja aku totaalse tühjenemise, jättes mind paariks päevaks jalameheks. Nõme auto - kuigi kasutusjuhendis pole silpigi, et ära sa lume sees sõida...
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”