Hiluxile diferensiaalilukk
Moderaatorid: jr, Moderators
Hiluxile diferensiaalilukk
Praegu tagasillas mittetöötav LSD. Soov oleks lukk toimima saada või mõni töökindlam lukk asemele panna. Ise olen vaadanud Lock Righti poole.
Eelnevat arvestades oleks järgmised küsimused:
1) Kas on mõtet muretseda taha lahtine differ Lock Righti (või mõne muu luku) installeerimiseks
2) või panna LSD ette ning esimene lahtine taha luku installeerimiseks. Kas see ümbertõstmine on niisama lihtne?
3) Lasta tagumine LSD lihtsalt korda teha.
NB! Enamus sõite maanteel (aga tuleb ette ka mahapööramiseid) ja ees manuaalsed rummulukud
Liikuriks 2002 aasta 2,5 D4D Hilux
Eelnevat arvestades oleks järgmised küsimused:
1) Kas on mõtet muretseda taha lahtine differ Lock Righti (või mõne muu luku) installeerimiseks
2) või panna LSD ette ning esimene lahtine taha luku installeerimiseks. Kas see ümbertõstmine on niisama lihtne?
3) Lasta tagumine LSD lihtsalt korda teha.
NB! Enamus sõite maanteel (aga tuleb ette ka mahapööramiseid) ja ees manuaalsed rummulukud
Liikuriks 2002 aasta 2,5 D4D Hilux
Toyota Hilux
Gaz 69
Gaz 69
- P6tu
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Ümber tõstmise kohalt ei oska ma midagi ütelda aga võin teoorias rääkida,et sellest LSD-st suurt kasu maastikus tegelikult ei ole.Kui jääd kinni,siis oled ikka kinni.LSD töötab ainult liikudes väikesel kiirusel ja seda ka ainult juhul,kui on korralikult hooldatud differ.Kui soovid ikka tagumise silla lukustamise võimalust,siis paigalda endale korralikud diffri lukud.
15000 difri eest? Mis on kasutatud? On nad pea peale kukkunud seal või? Ikka kuula ja imesta ainult seda prillimäge.
http://www.drivetrain.com/
Telli siit endale enne siis juba 880USD eest ARB lukk või 180USD eest tutikas difrikorpus lahtisele difrile Toyota tarvis. Olen sealt nii mõnegi difri ja ülekande tellinud, skeem toimib ühesõnaga.
http://www.drivetrain.com/
Telli siit endale enne siis juba 880USD eest ARB lukk või 180USD eest tutikas difrikorpus lahtisele difrile Toyota tarvis. Olen sealt nii mõnegi difri ja ülekande tellinud, skeem toimib ühesõnaga.
+372 5028488
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
O.T.jr kirjutas:15000 difri eest? Mis on kasutatud? On nad pea peale kukkunud seal või? Ikka kuula ja imesta ainult seda prillimäge.
Eks ole sealt varemgi üsna müstilisi ja kosmilisi hindu kuuldud. Mina vist ainuke inime, kes sealt tehtud ostu ja hinnaga rahul olnud.
Viimati muutis Landy, T Mär 06, 2007 1:33 am, muudetud 1 kord kokku.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
- erik
- Aktiivne Pikendus
LSD on ees niikaua hea kui rataste all on haarduv teekate e. talvel libedaga on halb sõita.Enamaltjaolt sünkroonselt pöörlevad rattad tekitavad suure pöörderingi ja ebamäärase alajuhitavuse. Seda siis kui LSD on korras, kui aga friktsioonkettad ja vedrud on surnud pole teda mõttet sinna üldse panna.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!
Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.