Kaevekopa valmistamine
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
Kaevekopa valmistamine
Kas keegi meist kaevekoppadega ka tegeleb? Oleks vaja ~160-200 liitrit 500-600mm laiusega kulpi. Soovitavalt vahetatavate kihvadega.
Müüb või teeb keegi? Sobib ka kasutatud kaup.
51 00 283 või pm
Müüb või teeb keegi? Sobib ka kasutatud kaup.
51 00 283 või pm
---------------------------------------------------------
2003 aasta automaat Y61 juppideks!
Re: Kaevekopa valmistamine
Tartust Jõgeva poole minna on vasakut kätt tee ääres mingi autolammutus, seal taga hoovi peal valmistatakse koppasid.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
- uputaja
- I live off from the mud
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Mina oma kopakola olen võtnud Tamsalu ept-st. Kui sul mingi levinum liide võib ka kohapeal valmis olla. Aga suures plaanis on kõik Eestis valmistatud kopad paras kaka kui nendega päris tööd teha, lolli mängimiseks sobivad hästi.
Ifa l60 9,6d
Heints 55 36 944
Heints 55 36 944
Milles asi siis on, et lollimängimiseks? Keevised ei pea vastu või lähevad kõveraks või mis paha on?!
Miniekskavaatoril pole arvatavasti vahet aga suure esku planerkad rebenevad nii keevitustest kui lambi kohtadest oluliselt paremini kui niiöelda tehase kopad. Samuti on liiva kühveldades tera kulumine kiirem. Viimase vastu aitab kõvasulam elektroodiga tera täis punktimine. Arvatavasti on tegu kehvema materjali ja keevituskvaliteediga. Samas mõjuvad sinna kangutamisel ka ulme jõud.
positiivsena on jälle odav hind. Ühesõnaga kui iga päev 10 tundi teenust ei tee tuli torust väljas võib rahulikult Eestis valmistatud kopa osta. Soomest nettikonest võib vahest jopata mõistliku hinnaga kasutatud tehase koppa aga hind on sama mis meil uuel.
positiivsena on jälle odav hind. Ühesõnaga kui iga päev 10 tundi teenust ei tee tuli torust väljas võib rahulikult Eestis valmistatud kopa osta. Soomest nettikonest võib vahest jopata mõistliku hinnaga kasutatud tehase koppa aga hind on sama mis meil uuel.
Ifa l60 9,6d
Heints 55 36 944
Heints 55 36 944
Harrymetall ekspordib rasketehnika osi soome. Painutavad isegi hardoxit.
X-trail.
Servemet OÜ
Sepa 21 Tartu
Puurid, keermepuurid/-lõikurid, freesid, laagrid, treiterad, trei/freespingi tarvikud jne.
http://www.serve.ee
Servemet OÜ
Sepa 21 Tartu
Puurid, keermepuurid/-lõikurid, freesid, laagrid, treiterad, trei/freespingi tarvikud jne.
http://www.serve.ee
Minul hetkel kasutusel sermeko planeerimiskopp http://www.cerapid.se/ . kvaliteet võrreldes kohalikega on tohutu. Kopp kaalub mul 2,5tonni ja mahutab 3 tonni liiva. Väikseid nad kahjuks ei tooda vist.
Ifa l60 9,6d
Heints 55 36 944
Heints 55 36 944
Oleme lasknud ka Pomemetis teha. Teevad sellise nagu soov on!
grand 98a. 5,2 V8
Kes teisele auku kaevab....see on kopajuht!!!
Kes teisele auku kaevab....see on kopajuht!!!
Räägi ka kuidas hind on, võrreldes kohalikega?heints kirjutas:Minul hetkel kasutusel sermeko planeerimiskopp http://www.cerapid.se/ . kvaliteet võrreldes kohalikega on tohutu. Kopp kaalub mul 2,5tonni ja mahutab 3 tonni liiva. Väikseid nad kahjuks ei tooda vist.
AMAROK 190kW 01/2019
Koduabiliseks vali uus 225 AVANT kompaktlaadur!
Koduabiliseks vali uus 225 AVANT kompaktlaadur!
palju keskmine 180-ne kulp maksta võib? Ma sain eelmine ädal ulmelisi 900 ja 1200€ pakkumisi, no ei taha hästi uskuda...
Hind oli mul kasutatuna 2500 pluss km lisaks läks kiirliite vahetus miski 500 vist. Uus pakun mingi 5-6 kilo euri ehk sama raha eest saab eestist 2 tk. Jama oli vist selles ka ,et siin nii suuri ei tehta mulle sobiva liitega. Aga 1200 on tõesti nats kallis väikse kulbi eest. Kui õieti mäletan maksid tamsalu ja pome 1,6 m ühe silindriga planerkad 1600-1800 vahele. Kes sellist hinda pakkus?KKKKKK kirjutas:Räägi ka kuidas hind on, võrreldes kohalikega?heints kirjutas:Minul hetkel kasutusel sermeko planeerimiskopp http://www.cerapid.se/ . kvaliteet võrreldes kohalikega on tohutu. Kopp kaalub mul 2,5tonni ja mahutab 3 tonni liiva. Väikseid nad kahjuks ei tooda vist.
Ifa l60 9,6d
Heints 55 36 944
Heints 55 36 944
Ostsin Pomest 8 aastat tagasi 30 tuhande eek1,75 laiuse planerka ,nüüd maksab miskine 3200 euri.Olekski uut vaja.kuigi vanal sai pööramisse karastatud lihvvõll pandud.See sõlm ka korras,muud asjad suht läbi.Tööd on muidugi kah tehtud.
olge marurahulikud!
Kiius ei tehta nii väikeseid, Pomemeti hind oli 840. Hinna poolest on pea poole odavam Tamsalu. Tundub, et sealt võtabki.