Jeep gc wj esisild

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
jeeps
Fitting 38"

Jeep gc wj esisild

Postitus Postitas jeeps »

Tere nimelt probleem selline, Jäin lumme kinni peale mõnda aega kaapimist sain välja. Aga peale seda tuli esisilda mingi hääl kui gaas maha lasta nagu, grrrrr ja nii ühtlaselt kuni gaasi vajutamiseni või pidurdamiseni , ehk siis pidurdades kaob ka hääl ära! Tänaseks olen vahetanud diffri laagrid, ratta laagrid! Kuid hääl ikka alles ! Sild siis Dana 30
Jeep
MaxK.
Off Roader Wannabe

Re: Jeep gc wj esisild

Postitus Postitas MaxK. »

jeeps kirjutas:Tere nimelt probleem selline, Jäin lumme kinni peale mõnda aega kaapimist sain välja. Aga peale seda tuli esisilda mingi hääl kui gaas maha lasta nagu, grrrrr ja nii ühtlaselt kuni gaasi vajutamiseni või pidurdamiseni , ehk siis pidurdades kaob ka hääl ära! Tänaseks olen vahetanud diffri laagrid, ratta laagrid! Kuid hääl ikka alles ! Sild siis Dana 30

Peale korralikku müttamist on tavaline kui puruneb esikardaani vahekasti poolne liigend. Vaata too üle ning muidugi ka veovõlli liigendid mis on vähem tõenäoline.
jeeps
Fitting 38"

see korras arvan , et vale hambumine täna kontrollin uuesti üle !
Jeep
margus61
Zootramm

Postitus Postitas margus61 »

Mul oli kunagi G-ga samasuguste sümtomitega jama keset Kõuekõmina turisti.

Olin käbi mutri stoperdamata unustanud ja see oli ennast lahti kerinud. Selle tulemusena suur pikilõtk difri vedaval võllil. Gaasi andes istus käbi enam-vähem pesas laagri peal ja hääli polnud. Pidurdades liikus taldriku poole ja hambumus läks aia taha.

Ehk siis soovitus mõlema difri vedavate võllide (piki)lõtkud ära kontrollida.
jeeps
Fitting 38"

Vist sain täna toimima, kunagi keegi oli vahetanud käbivõllil laagrid ära aga difeipoolne laagri saale minu laagrist ca1,5 mm laiem ja selle pärast originaal. Seib vahelt välja võetud! . Sai siis seib tagasi ja asi hakkas toimima
Jeep
Kasutaja avatar
Ax
True Off Roader!

Postitus Postitas Ax »

Need seibid on reguleerimiseks, kuda tigu ja taldrik hambuvad. Kui töötab siis ju hästi.
Takkajärgi tarkus on täppisteadus.
jeeps
Fitting 38"

Ax kirjutas:Need seibid on reguleerimiseks, kuda tigu ja taldrik hambuvad. Kui töötab siis ju hästi.
Tean jah aga kui teed esimest korda diffri remonti ja isegi ei tea , et sellised asjad võiks seal olla siis paneb ju pead kratsima:) õnneks sain abi Raidilt , tänud talle!
Jeep
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”