Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.
Üks tark programm arvab, et mu trooperi käigukasti peaks selline õli minema. Ehk siis tavaline mootori õli?
Mida nüüd sellest arvata? Või panna ikkagi tavaline transmissiooni õli?
Tegu manuaaliga. Seal minu arvates mingit õlipumpa sees ei tohiks olla ja õli peaks liikuma loomulikul teel ringi
Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
Aga mis põhiline erinevus on mootori õli ja käigukasti õlil on see, et mootori õli veab igast sodi kaasa kuni filtrini ja filter teeb puhtaks, käigukasti õli seda ei tee, ehk siis kõik jama sadestub lihtsalt põhja. Mootori õli puhul käiks see "must" õli koguaeg laagrite ja muudel hõõrdpindadel kaasa, mis omakorda soodustab kulumist.
Transmissiooniõli on mõeldud eelkõige hüpoidülekannete õlitamiseks, käimarites selliseid ülekandeid tavaliselt ei ole(v.a. esiveolised, millel differ käimariga ühes.). 10w30 näitajad lihtsalt klapivad tehase nõuetega piisavalt siis, mul endal chero AX15 kastis ka 10w30 sees ja pole mingit probleemi olnud. Mul jeebil mootoris, käimaris ja np231 vahekastis kõikjal sama õli
Aitan vintsi, tõste ja muu tjuuninguga. Teen lihtsamaid freesimistöid, treimistöid ja pisemat automaatikat-koosteseadmeid.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.
Nujah, kui mõtlema hakata, eks esiveolisel ei pruugigi üldse hüpoidi ees olla, kõik võllid juba pöörlevad ju õigel teljel.
Aitan vintsi, tõste ja muu tjuuninguga. Teen lihtsamaid freesimistöid, treimistöid ja pisemat automaatikat-koosteseadmeid.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.