Probleem - Vaja leida 4x4
Moderaator: Moderators
-
- Off Roader Wannabe
Re: Probleem - Vaja leida 4x4
Nissan Terranod kah suht ok! Jälgima peaks et raam oleks ok ja mootor 2.7tdi! Saadaval ka automaat.
-
- Off Roader Wannabe
-
- True Off Roader!
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=55&t=56702
Kõik mis küljes, toimib. Taga lisaahi. Kliima on peal, tuled ja klaasid terved. Isegi esituledepesurid funksivad.
Tagasillas LSD.
Kõik mis küljes, toimib. Taga lisaahi. Kliima on peal, tuled ja klaasid terved. Isegi esituledepesurid funksivad.
Tagasillas LSD.
Ise vaataks ka mingi lihtsa bensuka poole. Kusagil metsas -25 kraadiga ei viitsisks küll diisliga nussida kui vaja arstile minna. Seda enam, et läbisõidud jäävad ka raudselt ~5000km aastas ehk küttekulu pole primaarne. Poleks automaat kriteeriumiks, vaataks mingit 2.4 Fronterat iga kell.
Siin peaks vist ise peegli vaatama ja ütlema, kurdi tainas olen. Kui, et rehvimüüjat süüdistada.IX55 kirjutas:Tagasillast sain jagu, kuna keegi tark rehvimüüja suutis esimesele ja tagumisele teljele eri mõõdus rehvid panna.

Kui raha väha ja metsa autot tahaks vaataksin kõigepealt rangereid. "Kastikapede" nagu ma olen. Sellist autot on väikse raha eest kõige mõistlikumat saada olnud. Kui seda ei leia, püüaks otsida 76kw mootoriga D22-e. No ikka leiab neid kui päris tuli persses veel pole.
See, et vanade elu lihtsamaks tahad teha võtab igaljuhul seest soojaks. Respect nagu üteldakse.
PS. Ja kui joppab võib veel koos seisva Terrano ka leida. Teada tuntud asi aga mädaneb heasti.
AMAROK 190kW 01/2019
Koduabiliseks vali uus 225 AVANT kompaktlaadur!
Ilmselt Pajero vaata,hea oleks siiski teise põlvkonna auto.Kannatab teatrisse ka minna.Tava kasti annab ikka ära lõhkuda ,kui ikka õlitilk sees on.Sisse ronimine on vanemal inimasel sinna hea .Osadel on mõlemal pool vastavad käepidemed milledest on ennast hea istmele venitada .Kummarduma ja kuhugi pugema ei pea.Võiks olla alguse poole auto ilma elektri pumbata,kahe akuga.Läheb igal ajal käima.Käid starteri ja generaatori üle ja unustad ära.Mootorid on natuke jõuetud aga see ongi hea,kuhu ikka kiiret.Tojots on maru sita istumisasendiga,vanemad hiluxid ja 4runner just.
olge marurahulikud!
Eila õhta ei tuld und ja vaatasin, mida ca 4500 eest saab. Kui kannatust otsida, peaks saama küll. Nati ikka tingida enamasti ka annab.
AMAROK 190kW 01/2019
Just just, vaatasingi peale seda peeglisse. Omad vitsad ikka peksavad. Noor ja roheline olin ning varasem 4x4 kogemus puudus. Kui mosse piruka pealt maasturi peale ümber istud, ega siis kõigele jõua tähelepanu pöörata. Polnud õiget internettigi sel ajal, kust targemate käest nõu küsida. Noh mingid jutukad tegelt olid, aga 4x4 jutukat ei mäleta.KKKKKK kirjutas:Siin peaks vist ise peegli vaatama ja ütlema, kurdi tainas olen. Kui, et rehvimüüjat süüdistada.IX55 kirjutas:Tagasillast sain jagu, kuna keegi tark rehvimüüja suutis esimesele ja tagumisele teljele eri mõõdus rehvid panna.![]()
Kui raha väha ja metsa autot tahaks vaataksin kõigepealt rangereid. "Kastikapede" nagu ma olen. Sellist autot on väikse raha eest kõige mõistlikumat saada olnud. Kui seda ei leia, püüaks otsida 76kw mootoriga D22-e. No ikka leiab neid kui päris tuli persses veel pole.
See, et vanade elu lihtsamaks tahad teha võtab igaljuhul seest soojaks. Respect nagu üteldakse.
PS. Ja kui joppab võib veel koos seisva Terrano ka leida. Teada tuntud asi aga mädaneb heasti.
Ühega käin teatris ja restoranis, teisega müttan looduses.
-
- I live off from the mud
Ilmselt olulisim märkus autovaliku juurde. Ehk kas vanaisa remondib ise või ostab teenuse sisse? Kui ostab sisse, siis piirab ju kodustatud remondikoha pädevus omalt poolt. NIng vana asja pruukides peab olema kodustatud remondikoht, kust kindla peale abi saab.heints kirjutas:3,0 izusu unusta kindlasti ära. Kui sa sellele isegi juppe leiad ei taha seda ükski töökoda remontida ja remonti vajab ta kohe kindlasti. Sellest hullemat valikut vist ei olegi.
Või teed ise.
Muus osas võta pigem see japs, mille seisukord on parem. Kui ego välja kannatab, siis mehh. pumbaga. Väidetavalt pidi veel liikuma läbiroostetamata isendeid.
Pajero pole paha valik. Kui rehv all, siis meie talves hättajäämiseks tuleb vaeva näha.

Potsu, Krooks, GLK, Frontud ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...