Müüja Jeep wj garantii 2a.
Moderaator: Moderators
-
- Fitting 44"
Re: Müüja Jeep wj garantii 2a.
Kui see mootoriremontija firma ikka väga respektaabel kuntur on (a'la Karla Auto)- võib see garantii reaalses elus ja ka toimida ?!
Chero
Paraku olen ka siin foorumis sattunud nõmeda suhtumise otsa. Ma tõesti arvasin, et maastikul veerevad positiivsed ja avatud inimesed. Kindlasti enamus ongi, paraku paistab siin selline suhtumine kohe eriti silma. Hind on üldist hinnataset arvestades muidugi kõrge. Nii ongi, et suuresti pole vahet, millises seisukorras masin on (tehtud kulutusi ei saa kunagi tagasi - kui just "ärikas" pole).
Edu müümisel ja ära lange nendega vestlusesse.
Alo
Alo
Aitäh , ega ma nende peale ei pane eriti tähele , minu auto , mina otsustan kui palju ma tahan selle eest , jah meil on Eestis jeepi 2000€ eest , aga tark inimene saab aru et selle raha eest saab ainult sitta . Kõik ainult räägivad et 3.1 on halb mootor , aga kui küsid miks ? - keegi ei oska ööelda , veel kord ütlen - iga mootor vajab hooldust !!! Aitäh veel kordsaakal666 kirjutas:Paraku olen ka siin foorumis sattunud nõmeda suhtumise otsa. Ma tõesti arvasin, et maastikul veerevad positiivsed ja avatud inimesed. Kindlasti enamus ongi, paraku paistab siin selline suhtumine kohe eriti silma. Hind on üldist hinnataset arvestades muidugi kõrge. Nii ongi, et suuresti pole vahet, millises seisukorras masin on (tehtud kulutusi ei saa kunagi tagasi - kui just "ärikas" pole).
Alo

Garantii jääb ametlikult paberi peal !!! Saab teha leping .insener007 kirjutas:Kui see mootoriremontija firma ikka väga respektaabel kuntur on (a'la Karla Auto)- võib see garantii reaalses elus ja ka toimida ?!
-
- Fitting 38"
Kaks küsimust tekkis kuulutust ja teemat lugedes:airport kirjutas:Jeep Grand Cherokee 3.1d , 130 kW
2001a.
300 000 km
Tõste 2
Rehvid : insa ranger + naelkummid
Uued on : mootor kap.remonditud ( 2a. Garantii ) , käigukast ( uus sisu ) , turbiin , roolikarp , kõik sillabuksid , ammordit ( pandut pikemad ) .
Ees seisab vints ( 5000 t. )
Blokkisoendus 220v
Muu info http://www.auto24.ee/used/1459044
53 092414
Hind 7000 , või pakkuge oma hind , müün kuna ostsin teist Jeepi
Tallinn
1. Küsid täiesti ebareaalset hinda ja viitad, et huviline võib teha omapoolse pakkumise. Kui aga pakutakse või midagi küsitakse hakkad õiendama. Seega ikkagi ei tohi hinda pakkuda?
2. Müüd autot seetõttu, et tahad teist Jeepi. Sinu enda oma pidi ju nii hea olema, et on väärt 2-3korda rohkem kui teised samasugused. Miks sa teda sel juhul välja tahad vahetada?
PS. Sõimamine ei aita kuidagi müüa. Müüja võib tõepoolest küsida sellist hinda nagu ta ise soovib, aga lõpuks paneb turg ikka asja paika. Kui sa saad 3.1d mootoriga GC eest poolgi praegu küsitud hinnast on sul juba väga hästi läinud.
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Pole keegi selle mootori remondist pääsenud (mida sa isegi tead) ja haladagi enam ei viitsita sel teemal. Ongi paadimootor, mis mõeldud vee peal podisema. Auto peal tal tegemist rohkem ja venitab ploki kaantele praod sisse. Hooldad või mitte aga füüsiliselt on nõrk see asi. Kaante vahetamine on kallis võrreldes mootori teostusvõimega ja kütusekuluga. Teed korda aga tulemus ikkagi paadimootor. Võrreldes samal mudelil oleva 2,7 mootoriga on vahe kütusekulus, võimsuses ja müras mäekõrgune. Seepärast ei tahetagi eriti midagi 3,1 mootoriga asja eest maksta. 2,7-te vahel on valikut piisavalt.airport kirjutas:Aitäh , ega ma nende peale ei pane eriti tähele , minu auto , mina otsustan kui palju ma tahan selle eest , jah meil on Eestis jeepi 2000€ eest , aga tark inimene saab aru et selle raha eest saab ainult sitta . Kõik ainult räägivad et 3.1 on halb mootor , aga kui küsid miks ? - keegi ei oska ööelda , veel kord ütlen - iga mootor vajab hooldust !!! Aitäh veel kordsaakal666 kirjutas:Paraku olen ka siin foorumis sattunud nõmeda suhtumise otsa. Ma tõesti arvasin, et maastikul veerevad positiivsed ja avatud inimesed. Kindlasti enamus ongi, paraku paistab siin selline suhtumine kohe eriti silma. Hind on üldist hinnataset arvestades muidugi kõrge. Nii ongi, et suuresti pole vahet, millises seisukorras masin on (tehtud kulutusi ei saa kunagi tagasi - kui just "ärikas" pole).
Alo
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
1. Võib hinda pakkuda , aga mitte nii et 50% allaseroi kirjutas:Kaks küsimust tekkis kuulutust ja teemat lugedes:airport kirjutas:Jeep Grand Cherokee 3.1d , 130 kW
2001a.
300 000 km
Tõste 2
Rehvid : insa ranger + naelkummid
Uued on : mootor kap.remonditud ( 2a. Garantii ) , käigukast ( uus sisu ) , turbiin , roolikarp , kõik sillabuksid , ammordit ( pandut pikemad ) .
Ees seisab vints ( 5000 t. )
Blokkisoendus 220v
Muu info http://www.auto24.ee/used/1459044
53 092414
Hind 7000 , või pakkuge oma hind , müün kuna ostsin teist Jeepi
Tallinn
1. Küsid täiesti ebareaalset hinda ja viitad, et huviline võib teha omapoolse pakkumise. Kui aga pakutakse või midagi küsitakse hakkad õiendama. Seega ikkagi ei tohi hinda pakkuda?
2. Müüd autot seetõttu, et tahad teist Jeepi. Sinu enda oma pidi ju nii hea olema, et on väärt 2-3korda rohkem kui teised samasugused. Miks sa teda sel juhul välja tahad vahetada?
PS. Sõimamine ei aita kuidagi müüa. Müüja võib tõepoolest küsida sellist hinda nagu ta ise soovib, aga lõpuks paneb turg ikka asja paika. Kui sa saad 3.1d mootoriga GC eest poolgi praegu küsitud hinnast on sul juba väga hästi läinud.
2.kui sa loed veel kord kulutus siis näed et mull juba olemas teine auto - commander startech
3.veel kord ütlen et muul ei põle , ta seisab ja leiba ei küsi .
Blokkikaned lähevad katki siis kui mootor läheb keema ! Lollide jaoks - salongis on näidik mis näitab vee temperatuuri ! Ja veel kord - minge siis ostke 2000€ eest , ma ju ei sunni ma pakkun !urmas kirjutas:Pole keegi selle mootori remondist pääsenud (mida sa isegi tead) ja haladagi enam ei viitsita sel teemal. Ongi paadimootor, mis mõeldud vee peal podisema. Auto peal tal tegemist rohkem ja venitab ploki kaantele praod sisse. Hooldad või mitte aga füüsiliselt on nõrk see asi. Kaante vahetamine on kallis võrreldes mootori teostusvõimega ja kütusekuluga. Teed korda aga tulemus ikkagi paadimootor. Võrreldes samal mudelil oleva 2,7 mootoriga on vahe kütusekulus, võimsuses ja müras mäekõrgune. Seepärast ei tahetagi eriti midagi 3,1 mootoriga asja eest maksta. 2,7-te vahel on valikut piisavalt.airport kirjutas:Aitäh , ega ma nende peale ei pane eriti tähele , minu auto , mina otsustan kui palju ma tahan selle eest , jah meil on Eestis jeepi 2000€ eest , aga tark inimene saab aru et selle raha eest saab ainult sitta . Kõik ainult räägivad et 3.1 on halb mootor , aga kui küsid miks ? - keegi ei oska ööelda , veel kord ütlen - iga mootor vajab hooldust !!! Aitäh veel kordsaakal666 kirjutas:Paraku olen ka siin foorumis sattunud nõmeda suhtumise otsa. Ma tõesti arvasin, et maastikul veerevad positiivsed ja avatud inimesed. Kindlasti enamus ongi, paraku paistab siin selline suhtumine kohe eriti silma. Hind on üldist hinnataset arvestades muidugi kõrge. Nii ongi, et suuresti pole vahet, millises seisukorras masin on (tehtud kulutusi ei saa kunagi tagasi - kui just "ärikas" pole).
Alo
-
- Fitting 38"
Vihje targale - korras mootor ei lähe keema. Küll läheb keema mootor, mille plokikaanes on näiteks mõrad.
Miks sa ikkagi endale uue auto hankisid, kui see müüdav nii suurepärane on? Ja miks ta mootoriremonti vajas? Olid loll ega vaadanud temperatuuri näidikut?
Pea meeles, et turuga vaielda pole mõtet, turul on alati õigus. Ja turg hindab 3.1 mootoriga Jeepi kehvasti sõltumata sellest kui palju sa teda ise hindad või siin foorumis õiendad ja teisi lollideks sõimad
Miks sa ikkagi endale uue auto hankisid, kui see müüdav nii suurepärane on? Ja miks ta mootoriremonti vajas? Olid loll ega vaadanud temperatuuri näidikut?

Pea meeles, et turuga vaielda pole mõtet, turul on alati õigus. Ja turg hindab 3.1 mootoriga Jeepi kehvasti sõltumata sellest kui palju sa teda ise hindad või siin foorumis õiendad ja teisi lollideks sõimad

Uus auto oli ostetud 1,5 aasta tagasi , remondi tegin enda jaoks ,seest mõtlesin et hakkan sellega kalale käima , aga kahjuks ei ole selle jaoks aega .Turg turuga, aga iga asja peale leiab ostjatseroi kirjutas:Vihje targale - korras mootor ei lähe keema. Küll läheb keema mootor, mille plokikaanes on näiteks mõrad.

-
- Fitting 38"
Täiesti õige, et igale asjale leidub ostja. Aga seda AINULT juhul kui asjal on ÕIGE hind. Turuhinnast oluliselt kallimalt müümine üldjuhul ei õnnestu.
See kui palju sa remondi peale oled kulutanud määrab müügihinda üsna vähe. Või arvad, et kui värvid auto nüüd tuhande euro eest üle, saad müües tuhat eurot rohkem? Ja kui värvid viis korda üle, saad viis tuhat rohkem?
See kui palju sa remondi peale oled kulutanud määrab müügihinda üsna vähe. Või arvad, et kui värvid auto nüüd tuhande euro eest üle, saad müües tuhat eurot rohkem? Ja kui värvid viis korda üle, saad viis tuhat rohkem?
-
- Fitting 38"
airport kirjutas: ... siis ütle millest siis tulevad need praod kaane sees ?
Eee... , et miks lähevad kehvad asjad katki? Äkki sellepärast, et nad on kehvasti projekteeritud ja valmistatud? Ja kuna oluliselt paremat lahendust (2.7 CRD mootoriga GC) on palju valida sinu hinnast oluliselt odavamalt, siis mõistlik inimene lihtsalt ei osta kehva lahendust, seda enam, et selle eest küsitakse veel oluliselt rohkem raha.
Vaielge palju tahate aga enamus 3.1-d turul ikkagi raiped kuhu tuleb raha taguda. Korralikult, koonerdamata korda tehtuid vähe ja neisse ON raha tambitud.
No ja mis loogika järgi peaks korda tehtud maksma sama palju, kui raibe ?
Eeldusel, et inime päris võhik pole, saab ju vahest aru.
PS 2.7-te remondiga nähakse ikka ka hullu vaeva nagu siin hiljutised teemad on olnud.
No ja mis loogika järgi peaks korda tehtud maksma sama palju, kui raibe ?
Eeldusel, et inime päris võhik pole, saab ju vahest aru.
PS 2.7-te remondiga nähakse ikka ka hullu vaeva nagu siin hiljutised teemad on olnud.
XC 70
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Moderaatori märkus.
Euroopasse tehtud maasturite turul on vist vaid kaks masinat mille puhul on võimalik ( põhjendatud juhul) keskmisest turuhinnast üsna erinev hinnasilt külge kleepida nii, et keegi ei hakka karjuma ja kätega vehkima. Need on G-Mersu ja Land Rover Defender. Samas tegu pigem niši autodega. Päris USA raud on juba eraldi teema.
Jeep GC on liiga "laiatarbeauto", et ( Eesti turul) sellist hinnkujundust endale lubada saaks.
Soovitan see auto pigem Mobile.de-sse müüki lükata, ehk näkkab mujal rikkas Euroopas ostja leidmisega.
Euroopasse tehtud maasturite turul on vist vaid kaks masinat mille puhul on võimalik ( põhjendatud juhul) keskmisest turuhinnast üsna erinev hinnasilt külge kleepida nii, et keegi ei hakka karjuma ja kätega vehkima. Need on G-Mersu ja Land Rover Defender. Samas tegu pigem niši autodega. Päris USA raud on juba eraldi teema.
Jeep GC on liiga "laiatarbeauto", et ( Eesti turul) sellist hinnkujundust endale lubada saaks.
Soovitan see auto pigem Mobile.de-sse müüki lükata, ehk näkkab mujal rikkas Euroopas ostja leidmisega.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi