Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
Mulle täitsa meeldis, siuke mõnus rahulik kulgemine ehk ei läinud lõhkumiseks nagu kipub ikka minema, hea algus uuele aastale.
Tänud Landy-le korralduse eest.
Suur tänu ka Lehtse meeste poolt. Algus oli paljulubav,väljak oli masinaid täis,koostati nimekiri ja saimegi metsa vurama minna. Tänu ka Ländyle kes rahvamassi metsas juhatas,küll mõne eksimusega aga sellest pole midagi,juhtub ka paremates peredes. Kohati hakkas inetust pardipojast kohe kahju kui ta pidi veeaugus jääga maadlema.Aga võta näpust,täitsa terveks jäi.Kahjuks minu silmad seekord emapuud ei näinud.Oma laiskusest,ei viitsinud jalutada.Mis veel kurvem;lõunasöögi platsile mustjõele ka ei jõudnud kuna pidin varem lahkuma.Oleks võinud seal mõne liivakünka vallutada.Aga nagu õpetaja Laur kevades ütles-kui tervet ei jõua tee pool.Ja ländy kingitusest niipalju et keegi poes mainis et pidi kuke aasta hakkama sellest ka kingituse sisu.Aga vale info,oleks pidanud lambaid kotti panema,vast pole hullu.Eksimine pidi inimlik olema.Üldkokkuvõttes oli tore,hea et keegi viitsib selliseid asju korraldada.Äkki aasta pärast kohtume.
Mina sõitsin esimeses autos, off-roadiga (kinni jäämine, mudas põhjagaasiga paarutamine, jne.) tegeleti taga pool.
Ühtalsi polnud mul üritsue juhina suut aega ka pilte klõpsida. Pealagi oli see linnakate safari mitte kollidele, nagu eelmine aasta.