Palun kustutada.

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Suletud
cleanit
Rookie

Palun kustutada.

Postitus Postitas cleanit »

Palun kustuda, kuna mõned härrad arvavad et ei ole sobilik teema!
Viimati muutis cleanit, P Dets 28, 2014 7:35 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Re: M: Mercedes benz E270 2003

Postitus Postitas TiitR »

A24 lingil auto aastast 2002 ju? :roll:
cleanit
Rookie

TiitR kirjutas:A24 lingil auto aastast 2002 ju? :roll:
Kas mõtlesid, et et väljalaskeaasta MNT andmetel 2002 ja minu kuulutuses 2003?
Parandasin vea, esmane registreerimine märts 2002.
Kasutaja avatar
LauriJ
True Off Roader!

Postitus Postitas LauriJ »

Vabandan, et olen otsekohene aga: Mis on sellel kuulutusel 4x4-ga ühist? Oleks siis foorumi liikmetele mingi soodustus vms? Praegu lihtsalt risustad foorumit on käula kuulutusega. Varsti hakatakse naiste pesu jms ka pakkuma biznesi nurgas?
cleanit
Rookie

LauriJ kirjutas:Vabandan, et olen otsekohene aga: Mis on sellel kuulutusel 4x4-ga ühist? Oleks siis foorumi liikmetele mingi soodustus vms? Praegu lihtsalt risustad foorumit on käula kuulutusega. Varsti hakatakse naiste pesu jms ka pakkuma biznesi nurgas?

Mis on ühist, ühist ei olegi midagi. Kus on öeldud, et peab midagi olema ühist.
Kuulutus sai sisestatud, et keegi klubist vajab endale teist sõidukit mis ei ole nelikveoline.
Kuidas on see risustamine?
Pooled kuulutused sellised siin alafoorumis kus pole ei soodustust ega ka mingit seost 4x4ga.
Kui sind häirib siis kustutan kuulutuse.
Kui oled mees siis tule kauple endale soodustus välja auto kõrval, mitte ära lahmi.
Ja mis on viga naiste pesul? Keegi äkki ei viitsi metsast välja minna ja otsib netist endale naisele kingituse. Lihtne. Kade?

Tervitades,
Kristo
Guuru
Rock Crawler

Postitus Postitas Guuru »

cleanit kirjutas:
LauriJ kirjutas:Vabandan, et olen otsekohene aga: Mis on sellel kuulutusel 4x4-ga ühist? Oleks siis foorumi liikmetele mingi soodustus vms? Praegu lihtsalt risustad foorumit on käula kuulutusega. Varsti hakatakse naiste pesu jms ka pakkuma biznesi nurgas?

Keegi äkki ei viitsi metsast välja minna ja otsib netist endale naisele kingituse. Lihtne. Kade?

@Cleanit! Teeme nii,et kaasfoorumlast ei mõnita,onju :?: SHOW SOME RESPECT :!: Ma saaks aru,et sa oleksid oma kuulutusse kirjutanud,et 4x4 meestele on ostul mingigi soodustus, ei oleks sellist kisa siin tekkinud!

Ootaks antud kommentaarile vastust :arrow:
Pooled kuulutused sellised siin alafoorumis kus pole ei soodustust ega ka mingit seost 4x4ga.
Kui sind häirib siis kustutan kuulutuse.
Merhaba Hoşça mucize Başınızı fırın koy celam celam Turkye Yemen yakında ücretsiz olacak
Suletud

Mine “Bizniz”