Palun kustutada.
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
Palun kustutada.
Palun kustuda, kuna mõned härrad arvavad et ei ole sobilik teema!
Viimati muutis cleanit, P Dets 28, 2014 7:35 pm, muudetud 1 kord kokku.
- TiitR
- I live off from the mud
Re: M: Mercedes benz E270 2003
A24 lingil auto aastast 2002 ju? 

Kas mõtlesid, et et väljalaskeaasta MNT andmetel 2002 ja minu kuulutuses 2003?TiitR kirjutas:A24 lingil auto aastast 2002 ju?
Parandasin vea, esmane registreerimine märts 2002.
Vabandan, et olen otsekohene aga: Mis on sellel kuulutusel 4x4-ga ühist? Oleks siis foorumi liikmetele mingi soodustus vms? Praegu lihtsalt risustad foorumit on käula kuulutusega. Varsti hakatakse naiste pesu jms ka pakkuma biznesi nurgas?
LauriJ kirjutas:Vabandan, et olen otsekohene aga: Mis on sellel kuulutusel 4x4-ga ühist? Oleks siis foorumi liikmetele mingi soodustus vms? Praegu lihtsalt risustad foorumit on käula kuulutusega. Varsti hakatakse naiste pesu jms ka pakkuma biznesi nurgas?
Mis on ühist, ühist ei olegi midagi. Kus on öeldud, et peab midagi olema ühist.
Kuulutus sai sisestatud, et keegi klubist vajab endale teist sõidukit mis ei ole nelikveoline.
Kuidas on see risustamine?
Pooled kuulutused sellised siin alafoorumis kus pole ei soodustust ega ka mingit seost 4x4ga.
Kui sind häirib siis kustutan kuulutuse.
Kui oled mees siis tule kauple endale soodustus välja auto kõrval, mitte ära lahmi.
Ja mis on viga naiste pesul? Keegi äkki ei viitsi metsast välja minna ja otsib netist endale naisele kingituse. Lihtne. Kade?
Tervitades,
Kristo
-
- Rock Crawler
cleanit kirjutas:LauriJ kirjutas:Vabandan, et olen otsekohene aga: Mis on sellel kuulutusel 4x4-ga ühist? Oleks siis foorumi liikmetele mingi soodustus vms? Praegu lihtsalt risustad foorumit on käula kuulutusega. Varsti hakatakse naiste pesu jms ka pakkuma biznesi nurgas?
Keegi äkki ei viitsi metsast välja minna ja otsib netist endale naisele kingituse. Lihtne. Kade?
@Cleanit! Teeme nii,et kaasfoorumlast ei mõnita,onju

Ootaks antud kommentaarile vastust

Pooled kuulutused sellised siin alafoorumis kus pole ei soodustust ega ka mingit seost 4x4ga.
Kui sind häirib siis kustutan kuulutuse.
Merhaba Hoşça mucize Başınızı fırın koy celam celam Turkye Yemen yakında ücretsiz olacak