H-RV, maastur ja muu jutt

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
gunns
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas gunns »

OT:
Video on stiilne- pange videode alla üles, teistele vaatamiseks-õppimiseks-nautimiseks.
Laupäevase kohta ka ainult kiidusõnad.
HEMI power
5227 526
Päkapikk
Fitting 38"

Postitus Postitas Päkapikk »

Tegelikult, kui on hea maastur, siis võiks seda ju kuskil võistlustel demonstreerida;)
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Päkapikk kirjutas:Tegelikult, kui on hea maastur, siis võiks seda ju kuskil võistlustel demonstreerida;)
Mäletamist mööda Kõige esimsel Saku Safril ja ka Uno Suvesõidul osale miski Honda pargimaastur.
Viimati muutis Landy, K Veebr 28, 2007 9:12 am, muudetud 1 kord kokku.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
mrtn
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas mrtn »

Päkapikk kirjutas:Tegelikult, kui on hea maastur, siis võiks seda ju kuskil võistlustel demonstreerida;)
selle peale oleks võinud mürki võtta, et keegi varem või hiljem selle väljakutse esitab, naljaga või mitte.
Mennäänx mettään!
Zazz
Fitting 38"

Postitus Postitas Zazz »

Pole just hrv fänn aga arvan et tal kindlasti omad eelised mugavuses ja maanteesõidus võrreldes maasturitega. :)

Aga mulle tundub et me peame selle video teinud kodaniku mingi hetk enda safaritele ka kaasa võtma. Karp vajus lahti kaameratöö ja montaaži ees. :!: :!: :!:
Mudas alates 2000a.
Tiim ValgeHiir- Vintsmän. 2004 TR-1 III koht
Tiim MudStars/Team Radius- Tihend

www.radius.ee - CNC Treimine ja CNC freesimine
Kasutaja avatar
trc
Truth, only truth
Kontakt:

Postitus Postitas trc »

jummijammi. kas tõesti on pargimaastureile vahepeal oma klass tehtud? või tahaks sa ta koos G'de ja Patrolitega TR1 rajale lasta? samas saarekollil olnud "turist" oli igati kiiduväärne projekt ja ma usun et selle sõidaks ilmselt ka läbi. niet mrtn, järgmisel võistlusel kus on turist - paned joonele vä?
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Kasutaja avatar
mrtn
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas mrtn »

Zazz kirjutas:Aga mulle tundub et me peame selle video teinud kodaniku mingi hetk enda safaritele ka kaasa võtma. Karp vajus lahti kaameratöö ja montaaži ees. :!: :!: :!:
ärge sellega 100% arvestage, ta on väga hõivatud tegelane.
Mennäänx mettään!
Kasutaja avatar
trc
Truth, only truth
Kontakt:

Postitus Postitas trc »

mrtn kirjutas:
Zazz kirjutas:Aga mulle tundub et me peame selle video teinud kodaniku mingi hetk enda safaritele ka kaasa võtma. Karp vajus lahti kaameratöö ja montaaži ees. :!: :!: :!:
ärge sellega 100% arvestage, ta on väga hõivatud tegelane.
mwtn, miski kamm on selle wmv'ga

vlc sez: no suitable decoder module for fourcc `wmap'.
VLC probably does not support this sound or video format.

winmedplaya: The specified stream type is not recognized
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

trc kirjutas: jummijammi. kas tõesti on pargimaastureile vahepeal oma klass tehtud? samas saarekollil olnud "turist" oli igati kiiduväärne projekt ja ma usun et selle sõidaks ilmselt ka läbi. niet mrtn, järgmisel võistlusel kus on turist - paned joonele vä?
Kui siduriga õrnalt ringi käia, siis peaks tursimiklassis kenasti hakkama saama. Ainult korralik põjakaitse ja küljelrauad kuluvad marjaks ära.
Igaks juhuks võib alati ju hi-lifti koos lintidega pakiruumi visata.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Päkapikk
Fitting 38"

Postitus Postitas Päkapikk »

trc kirjutas:

jummijammi. kas tõesti on pargimaastureile vahepeal oma klass tehtud? või tahaks sa ta koos G'de ja Patrolitega TR1 rajale lasta? samas saarekollil olnud "turist" oli igati kiiduväärne projekt ja ma usun et selle sõidaks ilmselt ka läbi. niet mrtn, järgmisel võistlusel kus on turist - paned joonele vä?
Nu ennem hoiakust sai aru, et HRV-ga saab isegi TR5 klassis sõita, miks siis mitte koos Patrolite ja G'dega koos mudavanni võtta:)
Kasutaja avatar
hulkur
been there, done that
Kontakt:

Postitus Postitas hulkur »

Ma juba ammu muigan omaette, et niikaua kui taustsüsteem puudub on kõik C-, H- ja jumal teab mis RV-de omanikud jube härga täis offrõuderid, aga kui pakutakse reaalselt võimalust enda ja masina võimeid koos G-de ja Patrolitega proovilepanna, siis hakkab mingi ninnu-nännutamine.... btw sama kehtib poleeritud velgedega USA-kate kohta IMHO...
Kasutaja avatar
mrtn
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas mrtn »

hulkur kirjutas:Ma juba ammu muigan omaette, et niikaua kui taustsüsteem puudub on kõik C-, H- ja jumal teab mis RV-de omanikud jube härga täis offrõuderid, aga kui pakutakse reaalselt võimalust enda ja masina võimeid koos G-de ja Patrolitega proovilepanna, siis hakkab mingi ninnu-nännutamine.... btw sama kehtib poleeritud velgedega USA-kate kohta IMHO...
see on nii loll jutt, et ma ei hakka seda isegi kommenteerima.
Mennäänx mettään!
Kasutaja avatar
Valge Hiir
MudDrag MaaleTooja
Kontakt:

Postitus Postitas Valge Hiir »

hulkur kirjutas:Ma juba ammu muigan omaette, et niikaua kui taustsüsteem puudub on kõik C-, H- ja jumal teab mis RV-de omanikud jube härga täis offrõuderid, aga kui pakutakse reaalselt võimalust enda ja masina võimeid koos G-de ja Patrolitega proovilepanna, siis hakkab mingi ninnu-nännutamine.... btw sama kehtib poleeritud velgedega USA-kate kohta IMHO...
No ma natuke ikke kaitseks mõningaid USA-rauamehi. Säärekollil oli 2 masinat Turistina rajal. Ja jutuks on olnud ka Suvesõidul neile eraldi uputamisrada teha. Seda muidugi juhul kui on piisavalt kipitavaid USA-raua omanikke.

Eks erandid ikka kinnita reeglit.
Mud Yourself!
In mud since 1999.
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Postitus Postitas Stupiduser »

mrtn kirjutas:
see on nii loll jutt, et ma ei hakka seda isegi kommenteerima.
Irw, nüüd tõmbas küll üks mees omale verise arveteõienduse kaasa. :heavygun
Elu on lill! Võilill...

Ermo "Pikk" Soobik, Märjad Härjad tüürimees/vintsimees, 2008 TR1 5. koht, offroader since 2002
Kasutaja avatar
trc
Truth, only truth
Kontakt:

Postitus Postitas trc »

Päkapikk kirjutas:
trc kirjutas:

Nu ennem hoiakust sai aru, et HRV-ga saab isegi TR5 klassis sõita, miks siis mitte koos Patrolite ja G'dega koos mudavanni võtta:)
Ma ei saa ikka apsull aru kuskohast see king pigistab..
Kuskohast sa selle välja lugesid, et hrv'ga oleks paras TR5 sõita? Sellest et HRV kaitseks tõin näite kus oli mainitud Pajero Sporti?
Kõik peaks ju olema ilus ja kena - mrtnil on allkirjas "pargimaastur", strutbare - tahab oma autole - ei tule kellegi autot solkima...

ATV on maastikukõlbulik aparaat, G samuti, HRV kah. See ei tähenda veel et nende võimed võrdsed seal maastikul on. Taustsysteemiks on maastik. Sohu (kah maastik) roniks neist vaid esimesega (vist).
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”