2007a Grand Cherokee tõste.
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Re: 2007a Grand Cherokee tõste.
Ja ma ütlesin et ON PAKKUDA !!! Ma ei sundinud ju , samas võib ju otsida siin foorumis teemad Grand cherokee tõstmine 

no minul on pandud 40mm vahetükid ja enamus aja on ka auto lihtsalt tänavasõiduks.sõiduomadused ei muutnud aga auto tõusis märgatavalt.alla sai pandud 265/70R17 Cooper STT maxid.ise tulemustega igati rahulu.
Ainuke asi on see et taga amordid peab ära vahetama peaks panema paar cm pikemad sest üksi sõites metsas kui tagant ülesse viskab siis lööb amordid põhja.Nii kui üks inimene taga istub on ideaalne.
Ainuke asi on see et taga amordid peab ära vahetama peaks panema paar cm pikemad sest üksi sõites metsas kui tagant ülesse viskab siis lööb amordid põhja.Nii kui üks inimene taga istub on ideaalne.
Tel.+358400448132
+37256672599
Jeep Grand Cherokee 2009a 3.0 CDR 2"
Nissam Patrol y61 4,2 3" 37x12,5
+37256672599
Jeep Grand Cherokee 2009a 3.0 CDR 2"
Nissam Patrol y61 4,2 3" 37x12,5
Ma ei tea palju WJ ja ZJ sillad erinevad, kuid tunduvad suhteliselt samad olema.
Ei saa aru, mismoodi 5cm tõste saab tõsta 9 -10 cm? Sa paned need puksid ju vedrude vahele? Ja auto tõuseb täpselt niipalju, kui on see vahepuks paks.
Kui kiik on horisontaalasendis, siis kui tõstad keskkohast 5 cm, siis tõusevad mõlemad pooled 5cm. Ja ka kiikudes ei muutu midagi, v.a see, et mõlemad istuvad 5 cm kõrgemal. Vedru on ju silla liikuva osa kõige kaugem punkt, kui vedru oleks poole maa peal, siis loogika kehtiks. Tegemist ei ole ju sõltumatu vedrustusega autoga, sild ju jäik?
ZJ, ehk siis aasta vanemat mudelit saab ilma probleemideta tõsta 5cm, siis ei pea midagi ümber reguleerima. Saab ka 2x samapalju, siis aga on vaja väikseid modifikatsioone.
5cm tõstega mahub alla 31 tolli rehv, 9 cm tõstega 33.
WJ puhul ei anna pead, kuid pigem on küsimus selles, et rehv hakkab kuskil koopasse või õõtsade vastu käima. Ja igasugu liikuvad osad hakkavad kiiremini kuluma.
Silda võiks ikka reguleerida, rehvid on piisavalt kallid.
Ei saa aru, mismoodi 5cm tõste saab tõsta 9 -10 cm? Sa paned need puksid ju vedrude vahele? Ja auto tõuseb täpselt niipalju, kui on see vahepuks paks.
Kui kiik on horisontaalasendis, siis kui tõstad keskkohast 5 cm, siis tõusevad mõlemad pooled 5cm. Ja ka kiikudes ei muutu midagi, v.a see, et mõlemad istuvad 5 cm kõrgemal. Vedru on ju silla liikuva osa kõige kaugem punkt, kui vedru oleks poole maa peal, siis loogika kehtiks. Tegemist ei ole ju sõltumatu vedrustusega autoga, sild ju jäik?
ZJ, ehk siis aasta vanemat mudelit saab ilma probleemideta tõsta 5cm, siis ei pea midagi ümber reguleerima. Saab ka 2x samapalju, siis aga on vaja väikseid modifikatsioone.
5cm tõstega mahub alla 31 tolli rehv, 9 cm tõstega 33.
WJ puhul ei anna pead, kuid pigem on küsimus selles, et rehv hakkab kuskil koopasse või õõtsade vastu käima. Ja igasugu liikuvad osad hakkavad kiiremini kuluma.
Silda võiks ikka reguleerida, rehvid on piisavalt kallid.
-
- Got ARB and Nitrous?
Kui sa veidi vaatad siis küsimus on 2007 aasta auto kohta. 2005 ja edasi on juba järgmine kere WK/WH ja esisild on midagi teist.
Jeep Grand Cherokee Overland 3,0 CRD
Minu viga, miskipärast arvasin, et tegu WJga.
Sõltumatu vedrustusega on tõesti nii.
Sõltumatu vedrustusega on tõesti nii.
-
- Rookie
Tere, kas kellelgi on pakkuda veel esimesi ja tagumisi , rehvid ootavad allapanekut:)
-
- Rookie
täpsustuseks 2007 gc , klotse vaja30- 40mm
Meil vastav komplekt kohapeal olemas, 198 euri.
Jeep Grand Cherokee ´96 4.0 7" Long Arm +35x12,5R15 +Detroit TrueTrac 2x, sõidab Soome off-road maastikul.
TR3 beginner
TR3 beginner
-
- Rookie
Kas on kedagi kes suudaks mulle jooniste järgi need adapterid ära teha? Joonised mul olemas. Ja palju te raha tahaksite tegemise eest?