Kust otsida? Kubota 3 silindrilist diisel mootorit.

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

mart77
True Off Roader!

Re: Kust otsida? Kubota 3 silindrilist diisel mootorit.

Postitus Postitas mart77 »

.
Viimati muutis mart77, L Veebr 22, 2025 8:22 am, muudetud 1 kord kokku.
WotS
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas WotS »

TPmorgan kirjutas:Nii,uued mõtted ja täpsustus plaanidest. Algselt sai lobisetud nii palju selle leiutajaga et sain ise lõpuks valesti aru, nimelt ehitab ta roomikutega väike monster muruniitjat. Raadioteel juhitav ja mehitamatta. Ja nüüd siis lõpuks otsustas et ei pea olema tingimata see Kubota mootor , vabalt võiks olla mingi tavaline auto mootor! Probleem on selles et tava auto mootorid on liiga kõrged ,nüüd siis on otsingud väikseima auto mootori suunas! Kui keegi teab soovitada mingit punni kus on võimalikult väike/madal mootor sai uuritud juba 1.0 Nissan micra 0.6 liitrine Smart aga on ikka liiga kõrged ,siis sai mõeldud mingi Subaru väikseim boxxer mootorit aga seda pole veel lähemalt uurinud! Nii et kui keegi oskab soovitada siis andke minna ja pole vahet kas diisel või bensiin!
Proovin siia panna ühe lingi, siis saate aimu mida see vend ehitada tahab :)
Roomikud ja alus vanker on juba valmis ;)
http://youtu.be/V6tfY-MJwPA

Huvitav vigur :)
Natukene segane jutt teil. Konkreetsel robotniidukil on peal maksimaalselt 13HP ühe silindriline väikemootor.

Kas su sõber kavatseb siis ehitada kaugjuhitavat linttraktorit?

Alla 20-25HP mootori korral pole mõtet hakata mässama automootoritega vaid kasutada väikemootoreid. Üle 25HP on automootor juba tunduvalt soodsam kui räägime kodukasutaja seisukohast.

Et alustada tuleb siis algusest ehk palju tal reaalselt võimsust on vaja ning mis pöörete juures.

Väikemootoritega(bensiin ja diisel) saan ma aidata volli@estmotor.ee . Väga tihti ma siia foorumisse ei satu.

Kõige soodsam oleks temal kui on võimalik kasutada murutraktori vertikaalse võlliga mootorit.
TPmorgan
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas TPmorgan »

Jutt oli segane veits jah, aga see Youtube video oli näiteks ainult! Plaan siis midagi analoogset aga lihtsalt võimsamat ehitada! Minu poolt sellele sõbrale hüüdnimi on "Overkill" talle meeldib igaks juhuks tugev võimsam jne! Ta siis mõtles midagi 25-30 hj. Olen saanud juba erinevaid pakkumisi ja käib suuremat sorti mõtlemine!! Alus vanker koos roomikutega on lahingu valmis juba, vist oli ca 260kg. Vaatame mis tulevik toob :)
Lc HJ60 OME,BFgoodrich MT35,ComeUpDV9000.
Lc LJ73 OME,Dobinson,BFgoodrichMT37,ComeUpDS95
TPmorgan
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas TPmorgan »

Teema värskendus !
Tüüp ostis doonoriks 2002 aasta Nissan micra , ilus komplektne tänava legaalne auto! Et sealt saab siis kõik vajaliku . Aga lõpliku lahendust veel ei ole, see on siis esialgne visioon! Alus vanker koos roomikutega paistab viisakas. Tegemist on siis täiesti uue raami ja roomikutega!
Eks siis vaatab kuidas edasi areneb!
Lc HJ60 OME,BFgoodrich MT35,ComeUpDV9000.
Lc LJ73 OME,Dobinson,BFgoodrichMT37,ComeUpDS95
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”