uaz-i rehvi ostu soov

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
monorobot
Fitting 44"

Re: uaz-i rehvi ostu soov

Postitus Postitas monorobot »

taxopets kirjutas:Panen siia lingi enda aastatepikkusest ehitusest. Äkki mõtled ümber enne kui kurat näpu asemel käe võtab.
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=64&t=16323
Noh ära nüüd meest kuradiga ära hirmuta, asi pole nii hull :twisted:

Minu meelest on uaz 452 aka 3303 näol tegemist väga universaalse riistapuuga, mis minu majapidamises asendab edukalt traktorit- küttepuud ja palgid, kaubikut- vanarauast-prügini ja ehitusmaterjalist kolimiseni, lumesahka ja sõnnikulaoturit, ehituses asendamatu telling-platform või ka ratastel töölaud, lastele lemmikloom mille kastis lõbusõitu teha või niisama sõda või kodu mängida jne-jne.
Üheks plussiks selle pilli juures on tema "skeletoonlik" olemus - kere praktiliselt puudub, ainult väike kabiiniputka, ei ole midagi eriti ära mädaneda ja pääseb igale poole hästi ligi.
Suur kast - kõige suurema kastiga 4x4 veovalemiga B -kat. sõiduk !
Ja seda kõike suht olematu hinna ja hoolduskulude juures.
Erilisi ümberehitusi ei maksa planeerida, mingit kolli temast ei saa, hoia enamus asju originaalid siis on sellel masinal ka 10 + aasta pärast rahaline väärtus säilinud.

p.s. soovitan modedel tõsta teema uaz/gaz/zil jt. sahtlisse.
rakk
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas rakk »

monorobot kirjutas:
taxopets kirjutas:Panen siia lingi enda aastatepikkusest ehitusest. Äkki mõtled ümber enne kui kurat näpu asemel käe võtab.
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=64&t=16323
Noh ära nüüd meest kuradiga ära hirmuta, asi pole nii hull :twisted:

Minu meelest on uaz 452 aka 3303 näol tegemist väga universaalse riistapuuga, mis minu majapidamises asendab edukalt traktorit- küttepuud ja palgid, kaubikut- vanarauast-prügini ja ehitusmaterjalist kolimiseni, lumesahka ja sõnnikulaoturit, ehituses asendamatu telling-platform või ka ratastel töölaud, lastele lemmikloom mille kastis lõbusõitu teha või niisama sõda või kodu mängida jne-jne.
Üheks plussiks selle pilli juures on tema "skeletoonlik" olemus - kere praktiliselt puudub, ainult väike kabiiniputka, ei ole midagi eriti ära mädaneda ja pääseb igale poole hästi ligi.
Suur kast - kõige suurema kastiga 4x4 veovalemiga B -kat. sõiduk !
Ja seda kõike suht olematu hinna ja hoolduskulude juures.
Erilisi ümberehitusi ei maksa planeerida, mingit kolli temast ei saa, hoia enamus asju originaalid siis on sellel masinal ka 10 + aasta pärast rahaline väärtus säilinud.

p.s. soovitan modedel tõsta teema uaz/gaz/zil jt. sahtlisse.
Ilusti teema kokkuvõetud, eks suuresplaanis nii oligi mõeldud.
Kasutaja avatar
taxopets
True Off Roader!

Postitus Postitas taxopets »

Ega ma ei proovinudki hirmutada. Su masina kabiin ajab kadedusest roheliseks. Ja monoroboti jutu võiks lausa kleepsuks panna.
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Kasutaja avatar
Panda
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas Panda »

Taxopetsi ja monoroboti jutupeale "aamen". Endal majapidamises masin samade funktsioonidega kui monorobot kirjeldas. +1 hääl kleepsu poolt.

Ps. Sinu auto kabiin ajab tõesti kadedusest roheliseks :shock: Endal nagu mingi kräkk aga plaanin tellida uue. Minu auto kolmest kokku pandud.
4-Runner,UAZ 3303
Mudasõltlane alates 1999 sügissõidust.
Pandakaru 4x4
Kasutaja avatar
vanapagan
Fitting 38"

Postitus Postitas vanapagan »

Rehvid võiks panna ikka originaalid need karvasema mustriga. Ega sinna kõrgemaid ja laiemaid ilma ümberehituseta panna saa sest eest hakkab keerates vastu putkat käima.
Miks see kabiin teid roheliseks ajab? Pilt küll kehva et hästi ei paista aga ukse alumine äär on nagu kuidagi kummaline.
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”