Omal on tihtilugu pikad maad vaja sõita ( Turku ja tagasi näiteks 120km/h 400km + peale). Olude sunnil ka vahepeal Patroliga
Muidu hea mugav sõita, kuid jalg kipub ära surema kui 2 tundi pinges hoida...
2005, 3,0DI 118kw
Moderaator: Moderators
Aga räägi sellest universaal püsikast lähemalt. Kust saab, mis maksab....paneks hea meelega manuaal passatile.l300 kirjutas:paigaldasin paar aastat tagasi mondeole universaal püsika,mul puudus ainult siduri,lüliti ja kõige raskem osa ühendamisel oli leida spidoploki tagant õige juhe.st.et kui sul veidigi nuputamisoskust on siis saad selle paigaldamisega ise ka hakkama.minul läks ilma kasutusjuhendita u.2 tundi.
Aga loe mu postitust ometipuhvel kirjutas:Aga räägi sellest universaal püsikast lähemalt. Kust saab, mis maksab....paneks hea meelega manuaal passatile.l300 kirjutas:paigaldasin paar aastat tagasi mondeole universaal püsika,mul puudus ainult siduri,lüliti ja kõige raskem osa ühendamisel oli leida spidoploki tagant õige juhe.st.et kui sul veidigi nuputamisoskust on siis saad selle paigaldamisega ise ka hakkama.minul läks ilma kasutusjuhendita u.2 tundi.
mina isiklikult võtsin selle kasutatuna teise masina pealt maha.kuna nüüd juba lammutatud ka see mondeo siis on küsimärgiall kas panna see pajerole veel või mitte.Maaks kirjutas:Aga loe mu postitust ometipuhvel kirjutas:Aga räägi sellest universaal püsikast lähemalt. Kust saab, mis maksab....paneks hea meelega manuaal passatile.l300 kirjutas:paigaldasin paar aastat tagasi mondeole universaal püsika,mul puudus ainult siduri,lüliti ja kõige raskem osa ühendamisel oli leida spidoploki tagant õige juhe.st.et kui sul veidigi nuputamisoskust on siis saad selle paigaldamisega ise ka hakkama.minul läks ilma kasutusjuhendita u.2 tundi.