Nissan Patroli generaator tuksis...

Moderaatorid: jr, Moderators

Kasutaja avatar
GodSpeed
Got ARB and Nitrous?

Nissan Patroli generaator tuksis...

Postitus Postitas GodSpeed »

Tere Sõbrad

Hommikul avastasin, et aku tuli põleb. Läkisn Eurost autosse ja sealt öeldi, et genekas õhtal, laadimine mingi 11V.
Soovits, et võtame generaatori maha ja saadame remonti. Kõrval olev mees aga avaldas arvamust, et see remont võib minna sama kalliks kui B osana uus generaator.
Originaal genekas maksab 1300 €, B osa maksab 400 €.
Minu küsimus, et mida teha ja kas on ka mingeid soovitusi, esinused üldjuhul ei viitsi eriti pingutada ja lähevad kergema vastupanu teed.

Minu tean, et üldjuhul genekate puhul kulusid ära kas harjad või läks tuksi see "tablett" mis tuli välja vahetada. Kumbki ei maksnuv üldjuhul mitte midagi. Kas mina olen nüüd liiga vanas ajas oma teadmistega või on siis generaatorid nii palju muutunud.

Oleks tänulik info eest, kuna vastasel juhul pean Kolmapäeva hommikul minema Eurost Autosse...
Viimati muutis GodSpeed, E Nov 10, 2014 8:44 pm, muudetud 1 kord kokku.
Nissan Patrol GR, 2002a
Y61, 3.0L, 116kW
Tel:viis kuus kuus kaks kolm kolm null neli
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Re: Nissan Patroli starter

Postitus Postitas TiitR »

GodSpeed kirjutas:Tere Sõbrad

Hommikul avastasin, et aku tuli põleb. Läkisn Eurost autosse ja sealt öeldi, et genekas õhtal, laadimine mingi 11V.
Soovits, et võtame generaatori maha ja saadame remonti. Kõrval olev mees aga avaldas arvamust, et see remont võib minna sama kalliks kui B osana uus generaator.
Minu küsimus, et mida teha ja kas on ka mingeid soovitusi, esinused üldjuhul ei viitsi eriti pingutada ja lähevad kergema vastupanu teed.

Minu tean, et üldjuhul genekate puhul kulusid ära kas harjad või läks tuksi see "tablett" mis tuli välja vahetada. Kumbki ei maksnuv üldjuhul mitte midagi. Kas mina olen nüüd liiga vanas ajas oma teadmistega või on siis generaatorid nii palju muutunud.

Oleks tänulik info eest, kuna vastasel juhul pean Kolmapäeva hommikul minema Eurost Autosse...
Pealkirjas "starter", kuid kogu teema keerleb ümber geneka? :roll: Mitme amprine genekas sel on muidu...100A, 120A?
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Hiiul Salve tn legendaarne Generaatorite Ja Starterite Remont. Keerad Salve tänavale ja siis esimesest (vist) võimalusest paremale ning siis peaks juba nägema enamvähem enda ees ühel paekivist hoone nurgal ka vastavat silti.
Generaatori pead ise enne maha võtma, kui neile viid. Kui pole surmatõbi, siis saab mõistliku hinnaga korda.
Telefon vist: 6 506 019
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
GodSpeed
Got ARB and Nitrous?

TiitR kirjutas:
GodSpeed kirjutas:Tere Sõbrad

Pealkirjas "starter", kuid kogu teema keerleb ümber geneka? :roll: Mitme amprine genekas sel on muidu...100A, 120A?
Sorry minu viga. Parandasin pealkirja ära.
Hetkel ma ei tea mitu Amprit. Kas se on ka kuskil kirjas? Generaatori enda peal?
Nissan Patrol GR, 2002a
Y61, 3.0L, 116kW
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

GodSpeed kirjutas: Hetkel ma ei tea mitu Amprit. Kas se on ka kuskil kirjas? Generaatori enda peal?
Ikka peal kirjas.
Kasutaja avatar
GodSpeed
Got ARB and Nitrous?

Landy kirjutas:Hiiul Salve tn legendaarne Generaatorite Ja Starterite Remont. Keerad Salve tänavale ja siis esimesest (vist) võimalusest paremale ning siis peaks juba nägema enamvähem enda ees ühel paekivist hoone nurgal ka vastavat silti.
Generaatori pead ise enne maha võtma, kui neile viid. Kui pole surmatõbi, siis saab mõistliku hinnaga korda.
Telefon vist: 6 506 019
Tänan Landy.

See minu kodunt 500m kaugusel. Astun homme kohe läbi sealt.
Küsin ka veel, et kui keeruline see generaatori maha võtmine ka on? Sest esimene asi mida ma kapoti all näen on suur turbo jahuti ja meeletu ventikas ees. Kuigi ka külje pealt nägin genekat :)
Nissan Patrol GR, 2002a
Y61, 3.0L, 116kW
KeegiVeel
Fitting 38"

Re: Nissan Patroli generaator tuksis...

Postitus Postitas KeegiVeel »

Enne kogu seda geneka maha kruvimist võiks mõõta geneka ergutuse üle! Ja ergutust mõõda nii, et võtad ergutuse juhrme generaatori küljest lahti. Ehk on viga seal.
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

KeegiVeel kirjutas:Enne kogu seda geneka maha kruvimist võiks mõõta geneka ergutuse üle! Ja ergutust mõõda nii, et võtad ergutuse juhrme generaatori küljest lahti. Ehk on viga seal.
Kuule, ega se mosse ei ole.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

KeegiVeel kirjutas:Enne kogu seda geneka maha kruvimist võiks mõõta geneka ergutuse üle! Ja ergutust mõõda nii, et võtad ergutuse juhrme generaatori küljest lahti. Ehk on viga seal.
Kui endal see töö üle jõu või mõistuse käib, võib tulla Imedepõllule. Vaatme kähku üle ja kui vaja, võtame maha ja orgunnime geneka remonti. Võimlik, et asendusgeneraator on ka kohe riiulist võtta.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
Maasturid
Legod Varuosadest
Kontakt:

Postitus Postitas Maasturid »

GodSpeed kirjutas: Originaal genekas maksab 1300 €, B osa maksab 400 €.

3.0TD mootori 90A Lucas uuena 200.- ( + vana korpus vastu)

Pilt
http://www.maasturid.ee
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
al
True Off Roader!

Postitus Postitas al »

Maasturid kirjutas:...
3.0TD mootori 90A Lucas uuena 200.- ( + vana korpus vastu)...
OT:
see on HEA pakkumine, arvestades, et Tartu legendaarsed remontijad (a´la Tln Salve), küsisid viimati vana remondi eest sama raha.
Kasutaja avatar
GodSpeed
Got ARB and Nitrous?

Maasturid kirjutas:
GodSpeed kirjutas: Originaal genekas maksab 1300 €, B osa maksab 400 €.

3.0TD mootori 90A Lucas uuena 200.- ( + vana korpus vastu)

Pilt
Paisatb küll hea pakkumine. Aga kas see on ka Eestis olemas? Ja kas see on ka normallne tootja? Kahjuks puudub igasugune kogemus.
Nissan Patrol GR, 2002a
Y61, 3.0L, 116kW
Kasutaja avatar
helar
I live off from the mud

Postitus Postitas helar »

Vana korpus seepärast vastu , et sinna pannakse pärast uus sisu sisse. Siis sa saadki sellise toote uuena soetada. Igati norm diil. Korpusele on ka deposiidinõuded millele see vastama peab. Kui korpus on terve ja keermeosad rikkumata siis hind ongi selline. Kui korpus rikutud, lisandub deposiit mis tavaliselt on ca 150 -200 €. Ehk deposiidiga B osa gene 400.- (perse tarnijale nö kindlustatud, japsidel kipuvad korpused lõhki ussitama)
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Kasutaja avatar
Praks1
I live off from the mud

Postitus Postitas Praks1 »

Igasugu hiiu jne vanad soperdajad, võiks välja jätta remondi kohtadest. Ei suuda, ei taha ja vahel tehakse laus porri.
Ühed pädevamad kodanikud siiani on Türi 7,Aleklena on firma.
Seal kodanikud on korda teinud asju, mille saatsid minema kõik suuremad remondimehed Tallinnas ja väitsid, et uut vaja. See asi toimib tänaseni ja hinnavõit umbes kilo euri.
Proto
53951597
Kasutaja avatar
Maasturid
Legod Varuosadest
Kontakt:

Postitus Postitas Maasturid »

GodSpeed kirjutas:. Aga kas see on ka Eestis olemas? Ja kas see on ka normallne tootja? Kahjuks puudub igasugune kogemus.
Kohapeal meil seda pole aga tarneaeg on 2 tööpäeva.Lucas on ok.
http://www.maasturid.ee
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
Vasta

Mine “Nissan / Renault”