Lockright vms Jeep GC tagasilda
Moderaator: Moderators
Lockright vms Jeep GC tagasilda
Tervist kas keegi teab kust ja mis hinnaga oleks saada lockright-i või mingit muud lukku Jeep Grand Cherokee dana35 silda?
Re: Lockright vms Jeep GC tagasilda
Vanarahvas räägib, et dana35 ei olevat kõige tugevam sild ja luku lisamine võivat selle eriti just suurema karvase rehvi kasutamisel kohe päris katki teha. Siis pidi mõnikord juhtuma, et ratas koos poolassi jäänusega kohe päris ära tulla.
Aga eks ebay anna hindadest ettekujutuse ja tellidagi saab sealt kaudu.
Aga eks ebay anna hindadest ettekujutuse ja tellidagi saab sealt kaudu.
D4D+R6+V6
Ikka öeldakse et inimene õpib ainult oma vigadest. 
Kas kuskilt Eestist ei ole võimalik siukest asja osta?
Kas kuskilt Eestist ei ole võimalik siukest asja osta?
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Pead kaane maha võtma. Kui on LSD juba ees ja ilmselt on, siis sinna lukku panna ei saa. Pead difri korpuse ka vahetama.
Kuni 31 rehviga ma paneks luku sisse. Sealt edasi paneks ka ja varuks riiulisse mõne veovõlli.
Eestist ostsin palju aastaid tagasi JR käest Lock Right-i. Toimib koostöös A/T kastiga väga hästi.
Kuni 31 rehviga ma paneks luku sisse. Sealt edasi paneks ka ja varuks riiulisse mõne veovõlli.
Eestist ostsin palju aastaid tagasi JR käest Lock Right-i. Toimib koostöös A/T kastiga väga hästi.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Kusjuures nüüd saab ka LSD silda luku panna.Sama firma toode, aga nimeks on Powertrax.Olenevalt sillast on koodiks kas 92-0435-2720 või 92-0435-2725.Aga hind on ka 2x kõrgem kui Lock Rightil.USA-s siis umbes 500-600 taala.
Kui treipingi kasutamise võimalus, saab kahe lisadetaili treimisel ka LockRight luku LSD-ga difrisse panna.
Kui probleemi on võimalik sõnastada, on seda võimalik ka lahendada.
Vaba diffri korpus iseenesest olemas, et sellega probleemi pole.
Aga kas need veovõllid tõesti nii pehmed on? Ma olen ise seda kui müüdina võtnud, kuna endal 33" rehv ja pole seda probleemi tähendanud.
Aga kas need veovõllid tõesti nii pehmed on? Ma olen ise seda kui müüdina võtnud, kuna endal 33" rehv ja pole seda probleemi tähendanud.
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Ei olegi probleemi. Lukuga on VAU efekt äge. Suurem kui rehvide vahetusega-minu arust. 33 murrab võlle mõnuga, kui paugatama hakkad (lukuga hakkad, sest minek on hea). Samas- mis see vahetus ikka. Võistlussituatsioonis kulub 14 minutit.kaitsik kirjutas:Vaba diffri korpus iseenesest olemas, et sellega probleemi pole.
Ma siiski 33-ga enam ei paneks lockrighti ja migmagi ka mitte.
Snegurochka ex.
- beginner
- True Softroader
Kuna ma sillaehitusest midagi eriti ei tea, siis küsin, kas on ka mingeid Heavy Duty veovõlle, mis paremini vastu peavad või ainult võllidest ei piisaks?
-
Kreizi
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Ma oma 31 rehviga pillile võiks siis sellise vahele pista küll. Rehvi pole plaanis suuremaks muuta (esialgu), seetõttu selline upgrade oleks igati asjakohane. Tagasild LSD muidugi, aga mõni tuttav treial ka võtta.
'94 XJ Chero 4.0, 31"MT, vints, CB
Kas selline lukk sobib sinna? Ma mõtlen just, et nuutide arv jms sobiks.
http://www.ebay.com/itm/Dana-35-Model-3 ... 17&vxp=mtr
http://www.ebay.com/itm/Dana-35-Model-3 ... 17&vxp=mtr