Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.
Üle jäänud üks kompressori lüliti. Lülitab siis kompressori sisse/välja vastavalt seatud rõhule. Kaasas ka stuts mis käib kompressori otsa, kust tuleb signaalrõhu voolik. Asi on uus ja kasutamata.
Laenatud pilt, aga midagi sellist:
Hind: 30€
tel. 58 100 793
CSG autohooldus 58 100 793 http://www.autoremont24.ee
Maasturite raami taastamine ja muud keevitustööd.
DPF eemaldus ja chip tuuning parima hinnaga!
Ma kasutan tavalist veeautomaadi lülitit, kolmefaasiline maksis kusagil €20 kandis. Kolmas aasta käib, probleemivabalt. Talupojamõistus ütles et paigaldama peaks nii, et õli paagist sisse ei satuks, mine seda veelüliti õlikindlust tea... toimib...
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
zeis kirjutas:kui seal vee automaatikas vesi sees voolab, siis õli tuleb ainult kasuks!
Ma ei ole küll ühtegi lammutanud ja siseelust ei tea tuhkagi, aga kui seal mõni tihend sees on, siis veeautomaadi kummitihendid ei pruugi õlikindlad olla....
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
niipalju kui mina (umbes 3-4 vanadussurma läind erineva firma automaatikat lahti kruvind nii huvi pärast) siis sees on rauast membraan olnud, mingit kummist asju seal näinud pole ( muidugi kummist tihend on korpusel vahel olnd, aga to nii õhuke ja laia puutepinnaga et tollega küll seal midagi ei saa ilmselt juhtuda, iseasi on see et kui tahad ta üle kuue bar-i reguleerida siis võib see olla et saad ta nt alles 4-5 bar käima. Ühesõnaga lihtsam on raisata mõni eur rohkem ja osta ikka õige kompressori automaatika