Kuidas Sa palli lakast alla said, mul on ka, aga seal on väga
suured üürnikud sees
Õnneks ei olnud tegemist puuküürnikega,ja naad olid lahkunud.
Aga mõni aerosool peaks aitama vast.
Mul natuke keerulisem, kui hommikul aida trepil istuda ja kohvi juua
siis üleval lakas on korralik sumin.
Ilmselt peab talve ootama, nad peaks tuttu minema, ehk saab siis kätte.
suured üürnikud sees
Õhtul pimedas, kui üürnikud kenasti kodus, kilekott vaikselt ümber ja maha.
Teine variant on jah aerosool miski, soomes müüakse väga efektiivset, Navetta Radar on peale kirjutatud, tapab selliseid üürnikke sekunditega.Eestis ei oska nimetada mida müüakse.
Teine hea jahimeestelt õpitud nõks juhuks kui üürnikud kusagile maa sisse pesa teevad: kolpade puhastamiseks kasutatav kangem vesinikperoksiidi lahus urrust neile sisse kallata ja keevad seal omades mahlades õndsalt ära. Ei mingit bensiiniga mässamist ja vurrude taganutmist.
Aga mudu on jah kilekott (+keemia) öörahu ajal ainus lahendus. Võib ka proovida lihtsalt oksaga torkida ja vaadata, mis saab
suured üürnikud sees
Teine variant on jah aerosool miski, soomes müüakse väga efektiivset, Navetta Radar on peale kirjutatud, tapab selliseid üürnikke sekunditega.Eestis ei oska nimetada mida müüakse.
Ehitus-aianduspoed müüvad herilasemürki aerosoolpakendis. Pihusti võimaldab kolme-nelja meetri pealt lasta ja kui pesa mõni sekund selle kraamiga leotada, on päevaga kõik surnud.
Aga kui need tegelased rahumeelsed on ja kallale ei kipu, las olla. Suve jooksul söövad mitu kilo pahasid putukaid ära, eriti maitsevad neile parmud.
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
isakene kirjutas:... Aga kui need tegelased rahumeelsed on ja kallale ei kipu, las olla. Suve jooksul söövad mitu kilo pahasid putukaid ära, eriti maitsevad neile parmud.
Ei tea, kuidas on lugu pahade putukatega, aga mesilasi hävitavad vaablased kohutaval arvul, meie kandi ongi nende nimeks mesilasehunt.
Vaablasepesa läbimõõt on ikka alates poolest meetrist, tõsine kera.
Huvitav, et jalakäijatega libedaga toimunud õnnetustes on praktiliselt alati süüdi libedad kõnniteed ja hooletud kinnistuomanikud, aga autojuhtide teelt väljasõitude puhul on tegu "ilmastiku ja teeoludele mittevastava kiirusega"
isakene kirjutas:... Aga kui need tegelased rahumeelsed on ja kallale ei kipu, las olla. Suve jooksul söövad mitu kilo pahasid putukaid ära, eriti maitsevad neile parmud.
Ei tea, kuidas on lugu pahade putukatega, aga mesilasi hävitavad vaablased kohutaval arvul, meie kandi ongi nende nimeks mesilasehunt.
Vaablasepesa läbimõõt on ikka alates poolest meetrist, tõsine kera.
Ei tohi segi ajada vaablasi ja vapsikuid. Vapsikud on need suured ja hävitavad mesilasi ja kärbseid. Vaablane on täiesti ohutu olevus inimesele, taimetoiduline ja rindmik on tagakehaga laialt ja jäigalt ühendatud.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Vapsik tõesti üks pani suvel laksaka kätte,võttis korraga pildi eest ja vile lahti.Hoidsin kätt külmas vees ,öösel magada ei saanud,hommikuks oli olemine nii kehv,et pidin ennast arsti juurde lohistama.Käsi kuni küünarnukini läks kolm numbrit suuremaks,näppude nahk ei tahtnud kuidagi järgi venida.Vene keeles ka ei jätku sõnu.
honkomees kirjutas:[... mesilasi hävitavad vaablased kohutaval arvul, meie kandi ongi nende nimeks mesilasehunt ....
Ei tohi segi ajada vaablasi ja vapsikuid. Vapsikud on need suured ja hävitavad mesilasi ja kärbseid. Vaablane on täiesti ohutu olevus inimesele, taimetoiduline ja rindmik on tagakehaga laialt ja jäigalt ühendatud.
no eks siis õpime terve elu, pole seda ametliku nimega vaablast kunagi (teadlikult) näinud, aga ma arvan et 99,99% inimestest mõistab ekslikult vaablase all siis seda vapsikut elik mesilasehunti. Ise polnud sõna vapsik kuulnudki ...
Huvitav, et jalakäijatega libedaga toimunud õnnetustes on praktiliselt alati süüdi libedad kõnniteed ja hooletud kinnistuomanikud, aga autojuhtide teelt väljasõitude puhul on tegu "ilmastiku ja teeoludele mittevastava kiirusega"
honkomees kirjutas:
no eks siis õpime terve elu, pole seda ametliku nimega vaablast kunagi (teadlikult) näinud, aga ma arvan et 99,99% inimestest mõistab ekslikult vaablase all siis seda vapsikut elik mesilasehunti. Ise polnud sõna vapsik kuulnudki ...
suured üürnikud sees
Kui on suured üürnikud (vapsikud) siis nemad toimetavad 24 h ja tuleb talve oodata või aerosooli kasutada.
Metsas ja poris veedetud tunde ei arvestata eluea hulka.