Grand Cherokee 2,7crd õhk/vaakum küttetorustikus
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Grand Cherokee 2,7crd õhk/vaakum küttetorustikus
Auto GV 2,7 crd automaat chipitud ja 2002 aasta. Läbi kütusefiltri tuleb pidevalt õhumullidega vahutav kütus. Tühikäigul siis lihtsalt õhumullid ja kõrgetel ühtlastel pööretel tõmbab vahuks. Käivitub koheselt ja kui pöördeid veits hoida, siis ei sure välja. Tavaliselt käivitub, varsti sureb välja ja peale "käiamist" uuesti käima. Viimane kord sai vaid nii käima, et filtrisse küte ja siis käivitus. Kui auto seisma jätta, siis tõmbab kütuse tagasi paaki. Teostatud erinevad loomkatsed ja seoses sellega täiesti kindel teema - vaakum/õhk tekib kütusefiltrisse sisse tulevas torustikus, ei aita isegi kütusepaagi korgi lahti jätmine. Mõned korrad sõidetud paak ikka vägagi kuivale, samas probleem ka enne seda juba. Samas sõites ei "kaku", kiirendab ülihästi ja mootor töötab ühtlaselt. Auto all lekkeid ka pole - kas viga siis paagis ja milles siis võib olla?
Re: Grand Cherokee 2,7crd õhk/vaakum küttetorustikus
Tuttaval sama autoga tekkis paar päeva tagasi sama jama peale kütusefiltri vahetamist. Kõik filtrisse minevate otste tihendid sai vahetatud ja olukord läks natuke paremaks aga kuskilt võtab ikka õhku. Tal tahab ikka väga kõvasti käiamist või siis filtri täitmist et käima saada. Kahjuks antud postitusest kasu pole aga teemal hoian huviga pilku peal.
Samast probleemist siin juttu: http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=64&t=50382&start=15
Jeep Grand Cherokee Overland 2014
ex Hyundai Santa Fe '06 & Hyundai IX55 '09
ex Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD '02, 2" tõste & all 245x75R16 ehk 31"
ex Jeep Cherokee Country Club 4.0 '90 4" tõste + 31" Nexen Roadian MT
ex Hyundai Santa Fe '06 & Hyundai IX55 '09
ex Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD '02, 2" tõste & all 245x75R16 ehk 31"
ex Jeep Cherokee Country Club 4.0 '90 4" tõste + 31" Nexen Roadian MT
Lugesin seda teemat ka varem, aga paaki puutuvat väga põgusalt mainitud. Pigem huvitab, mida paagi puhul esimesena kontrollida - kas kohe paak maha võtta või saab midagi ilma maha võtmata teha. Kuidas kinnituvad kütusetorud paagi külge - tundub, et ka kiirkinnitusega? Ja mida kujutab endast paagisisene võtja, kas koos mingi paagisisese filtriga või? Minu põhimure, et tõmbab kütuse seistes paaki tagasi, ka selle mullitamisega töötab auto hästi ja neid vigu mis seal teemas, mul pole. Kuna ei tea selle paagisisese kütusevõtja tööpõhimõtet, siis jäävadki osas asjad arusaamatuks, aga ilmselt tuleb hakata siis paagi eemaldamisega tegelema.
Teema mis puudutab paagis olevat toru
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=19&t=39916&start=15
Kuid kui saad paagi tühjaks sõita siis ei peaks see probleem olema. Minul oli selline sündroom, et paagis pidi olema vähemat 15 liitrit kütust, muidu kooles lihtsalt sõidu pealt ära- puhastati vastuvõtjat, mis oli umbes ja kohendati toru- sain peale seda paagi täiesti tühjaks sõita. (töö maksis 130 euri paak maha-peale ja puhtaks) Oli veel üks huvitav sündroom minu "hobusel" tagasivool oli praktiliselt niiõelda umbes ja pärast filtri vahetust ja tagasivoolu läbipuhumist ning pihustite peal olevad voolikud(mõrad voolikute sisekülgedel, imes sealt õhku vahele) sai vahetatud kadus mul kolmekordse käivitamise probleem. Algul oli nii et panin käima,suri ära siis teine kord, kolmas ning siis jäi käima-käivitamise probleem oli külma mootoriga või kui oli pikemalt seisnud. Minu hobusele oli paigaldatud enne kütusefiltrit klapp mis peaks takistama kütuse allavajumist juba eelmise omaniku poolt
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=19&t=39916&start=15
Kuid kui saad paagi tühjaks sõita siis ei peaks see probleem olema. Minul oli selline sündroom, et paagis pidi olema vähemat 15 liitrit kütust, muidu kooles lihtsalt sõidu pealt ära- puhastati vastuvõtjat, mis oli umbes ja kohendati toru- sain peale seda paagi täiesti tühjaks sõita. (töö maksis 130 euri paak maha-peale ja puhtaks) Oli veel üks huvitav sündroom minu "hobusel" tagasivool oli praktiliselt niiõelda umbes ja pärast filtri vahetust ja tagasivoolu läbipuhumist ning pihustite peal olevad voolikud(mõrad voolikute sisekülgedel, imes sealt õhku vahele) sai vahetatud kadus mul kolmekordse käivitamise probleem. Algul oli nii et panin käima,suri ära siis teine kord, kolmas ning siis jäi käima-käivitamise probleem oli külma mootoriga või kui oli pikemalt seisnud. Minu hobusele oli paigaldatud enne kütusefiltrit klapp mis peaks takistama kütuse allavajumist juba eelmise omaniku poolt

me oleme kõik targad tööpäeva lõpuni.
kontrolllask pähe vabastab teid probleemesetest küsimustest.
kontrolllask pähe vabastab teid probleemesetest küsimustest.
Läks täna paagi mahakiskumisse. Paaki peal tundus olevat kütuselaigu jälgi. Paak paar korda silmini täis pandud ja samas sõidab täiesti nulli. Tundub et võib olla toru paigast ära paagi peal, aga varsti saab näha. Paagi mahavõtmiseks tuleb maha võtta poolteist kuud tagasi paigaldatud kärukonks ja stange. 

Vaata alguses filtri pealt tagasivool üle see must junn selle o-tihendi vahelt laseb õhu sisse , katseta nii,et kui mooor käib siis suru selle tagasivoolu kolmiku peale ja mingis asendis peaks mulle vähemaks jääma.
Jeep
Paneks teema lukku.
No mis siis viga oli ?
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.