Sooviksin teada kas siinsel rahval oleks huvi pealkirjas välja toodud teenuse vastu.
Teenus hõlmab:
- Vedrustuse geomeetria projekteerimine 3D-programmiga
- Detailide tugevusarvutused ja -analüüsid
- Detailide ja koostude tööjooniste väljatöötamine
- Konsultatsioonid kasutatavate materjalide, ostutoodete ja tootmise osas
Kui kellelgi on huvi võiks vastata sellele lühikesele küsitlusele: https://docs.google.com/forms/d/10PXp8W ... =send_form
Võistlusautode vedrustuse projekteerimine
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
- karburaator
- Fitting 38"
Võistlusautode vedrustuse projekteerimine
Tegelen offroadi autode vedrustuste analüüsi ja projekteerimisega.
Re: Võistlusautode vedrustuse projekteerimine
Kas teistpidi ka saab ?
Juba valmisehitatu ülesmõõtmine ja tehtu analüüs .
Juba valmisehitatu ülesmõõtmine ja tehtu analüüs .
HM Racing Team
Mul oleks küll huvi. Aga enne kui 1000€ projekti eest küsida, peaks olema midagi ette ka näidata. Muidu maksan summa ära, saan mingi projekti vastu - jutu järgi ulme hää värk. Ehitan siis projekti järgi valmis, coilid külge ja sõites selgub, et nagu vedruvanker. Kes siis selle vastutuse võtab?
- karburaator
- Fitting 38"
Segaduste vältimiseks selgitan ära millest hetkel juttu on. Kuna ise olen praegu TTÜ magistri üliõpilane Trantspordi tehnika erialal ja see küsitlus on koostatud õppeaine raames, kus peame läbi mängima ettevõtte alustamise, siis oli vaja meil potensiaalsete klientide uuringut.
Teisalt olen lõpetanud Tallinna Tehnikakõrgkooli autotehnika erialal. Lõputööks tegin offroadi võistlusauto vedrustuse geomeetria disaini ja koostejoonised. Seega olen reaalse huvi korral võimeline kõike seda tegema.
Movistar - Selline asi on täiesti võimalik.
LauriJ - Kuna lõputöö käigus projekteerisin vedrustuse enda sõidukile, on hetkel selle valmistamine pooleli. Reaalselt ette näidata ei ole midagi peale lõputöö ja programmis Susprog3D tehtud analüüside. Kahjuks veel ükski sõiduk taolise asjaga ei sõida. Lisaks sellele saan näidata kogu prejektist 3D jooniseid ja tugevus arvutusi, mis on koostatud programmis CATIA. Vastutuse selle tulemuse eest võtan mina isiklikult. See hind 1000 euri on siin ligikaudne summa. Kõik oleneb millised soovid on ja kui kaua reaalne töö aega võtab.
Lisan illustratsiooniks ka pildi enda sõiduki 3d joonisest ja ka vedrustuse geomeetriast : http://pilt.delfi.ee/my_picture/16620139/

Jan
Teisalt olen lõpetanud Tallinna Tehnikakõrgkooli autotehnika erialal. Lõputööks tegin offroadi võistlusauto vedrustuse geomeetria disaini ja koostejoonised. Seega olen reaalse huvi korral võimeline kõike seda tegema.
Movistar - Selline asi on täiesti võimalik.
LauriJ - Kuna lõputöö käigus projekteerisin vedrustuse enda sõidukile, on hetkel selle valmistamine pooleli. Reaalselt ette näidata ei ole midagi peale lõputöö ja programmis Susprog3D tehtud analüüside. Kahjuks veel ükski sõiduk taolise asjaga ei sõida. Lisaks sellele saan näidata kogu prejektist 3D jooniseid ja tugevus arvutusi, mis on koostatud programmis CATIA. Vastutuse selle tulemuse eest võtan mina isiklikult. See hind 1000 euri on siin ligikaudne summa. Kõik oleneb millised soovid on ja kui kaua reaalne töö aega võtab.
Lisan illustratsiooniks ka pildi enda sõiduki 3d joonisest ja ka vedrustuse geomeetriast : http://pilt.delfi.ee/my_picture/16620139/

Jan
- karburaator
- Fitting 38"
Lisan ka reaalsest projektist pildi. Kellel aega võiks need neli küsimust seal ära vastata, oleksite abiks koolitöö tegemisel.