mis annaks teha sissepõlenud sädemetega auto värvkattesse

Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.

Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators

Vasta
toomas3929
Rookie

mis annaks teha sissepõlenud sädemetega auto värvkattesse

Postitus Postitas toomas3929 »

Nimelt mul mure kuidas ja mis annaks teha sissepõlenud sädemetega auto värvkattesse ja klaasidesse ja kas üldse midagi teha annab või tuleb üle värvida ja klaasid vahetada
poiss
Rock Crawler

Re: tere

Postitus Postitas poiss »

Tere.
Klaasiga on lugu nii , et saab välja poleerida küll. Pahtlilabidaga täpid maha ja poleeri välja. Aga klaas jääb laiguline ja tekkiv valgusspekter hakkab väljavaatamist segama just kumeras esiklaasis. Sirgete klaaside puhul pole nii hull. Odav lõbu see pole. Keegi vist selle teenust ei paku. ( poleeritakse esitulesi aga minu kogemuste põhjal edutult). Siin foorumis on sellest kord juttu olnud. Olen korra katsetanud suvalise auto esiklaasi poleerimist mis jäi "vikerkaar", küll aga poleerisin remondi käigus kannatada saanud klaasseinu ja klaaspiirdeid. Seal maksid klaasitükid ikka 200-300€ ülespoole või olid UV-ga omavahel kokku liimitud. Seal oli asendamine uue tükiga võimatu. Täke käiatakse välja ja poleeritakse tasaseks. Aga klaasi jääb lohk. Soovitan ikka uued klaasid osta ja väljavaadet nautida.
Vahetaks 4x4- saani, paadi ja helikopteri vastu, saaks igapäev tööle, poodi ja koju.
Gl
marios
Got ARB and Nitrous?

Re: tere

Postitus Postitas marios »

Kui ei ole väga suured sädemed ja ei ole ennast läbi värvkatte söönud siis tasuks proovida sellist ainet nagu IronX. Müüb seda Smart Service Tammsaare teel.
Kasutaja avatar
helar
I live off from the mud

Re: mis annaks teha sissepõlenud sädemetega auto värvkattess

Postitus Postitas helar »

Ei usu, et need osad nii väikesed on ,et sellega maha saab. Proovimiseks seda lihtsalt osta ka veits paha-maksab see vedelik vene keeles.
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
toomas3929
Rookie

Postitus Postitas toomas3929 »

Tego on 98aasta länkariga 7 klaasi ja värvkate üle auto rikutud poolakate poolt kuna olen välismaal autoga pole mul neid vahendeid siit võtta
LauriV
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas LauriV »

Tere,

otsi märksõnade "Metallic fallout remover", "oxalic acid" ja "Clay Bar" abil...

Peaks olema leitav kusiganes sa ka ei asuks.

Edu,

Lauri
TR3
Vasta

Mine “Hooldus ja Remont”