nissanil mootor lonkab...

Moderaatorid: jr, Moderators

Vasta
andrusss
Rookie

nissanil mootor lonkab...

Postitus Postitas andrusss »

Nissan terrano 2 1998a 27 td keerad auto käima mootor käib soojaks hakkab lonkama. keerad auto seisma
ma paned uuseti käima käib mootor u 30s korralikult ja siis hakkab uuesti lonkama .kui lonkava mootoriga hakata sõitma ja pöörded lähvad kuni 1500ni töötab mootor korralikult....sõitmisel ei lonka , ainult tühikäigul sooja mootoriga (mootori padiad on korras)
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Re: nissanil mootor lonkab...

Postitus Postitas TiitR »

andrusss kirjutas:Nissan terrano 2 1998a 27 td keerad auto käima mootor käib soojaks hakkab lonkama. keerad auto seisma
ma paned uuseti käima käib mootor u 30s korralikult ja siis hakkab uuesti lonkama .kui lonkava mootoriga hakata sõitma ja pöörded lähvad kuni 1500ni töötab mootor korralikult....sõitmisel ei lonka , ainult tühikäigul sooja mootoriga (mootori padiad on korras)
Võid minu auto teemat ka piiluda 8)
andrusss
Rookie

Re: nissanil mootor lonkab...

Postitus Postitas andrusss »

TiitR kirjutas:
andrusss kirjutas:Nissan terrano 2 1998a 27 td keerad auto käima mootor käib soojaks hakkab lonkama. keerad auto seisma
Võid minu auto teemat ka piiluda 8)

äkki täpsustad?
Vasta

Mine “Nissan / Renault”