O: Kastika
Moderaator: Moderators
Re: O: Kastika
Homne päev olen veel pakkumistele avatud.
see hakkab sarnanema juba ähvardustele stiilis "täna veel viimast päeva soodushind ja auto müügis" (kui kohe ära ei osta siis kahetsete elu lõpuni ja ma ei müü enam kiusu pärast seda teile!!!!!)

---------------------------------------------------------
2003 aasta automaat Y61 juppideks!
Ja veel - minu kogemus näitab, et need, kes ostavad midagi, teevad seda vaikselt ja kiirelt. Aga need, kes teevad hunniku teemasid ja juttu ning kisa on sama palju kui seatapmise ajal... siis tulemuseks on see, et ostja sõidab jätkuvalt oma Opel astraga edasi... 
---------------------------------------------------------
Palun ära solgi mu teemat!sirr kirjutas:Ja veel - minu kogemus näitab, et need, kes ostavad midagi, teevad seda vaikselt ja kiirelt. Aga need, kes teevad hunniku teemasid ja juttu ning kisa on sama palju kui seatapmise ajal... siis tulemuseks on see, et ostja sõidab jätkuvalt oma Opel astraga edasi...
Ma ei taha su navarat, lepi ükskord juba sellega.
Küsid miks? Aga sellepärast, et vahepeal on tulnud 4 piisavalt head pakkumist mille vahel valida ja nädalavahetusel lähen ka oma silmaga vaatama.
Siin minu link
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=47a2
ja ma ei hakanud seda meelega puhtaks lakkuma...
Kui aga see korda lasta teha siis on hind selline, nagu auto 24-s teised samalaadsed, isegi pisut kõrgema hinnaga, sest rauad annavad oma ning korralikud naastud teistel velgedel veel lisa.
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=47a2
ja ma ei hakanud seda meelega puhtaks lakkuma...
Kui aga see korda lasta teha siis on hind selline, nagu auto 24-s teised samalaadsed, isegi pisut kõrgema hinnaga, sest rauad annavad oma ning korralikud naastud teistel velgedel veel lisa.
CanAm 1000XXC´21, Polaris Sportsman 1000 XP S`20,
Eestis-ATV võistkond KOHALIKUD, Soomes-ATV Team Estonia
Eestis-ATV võistkond KOHALIKUD, Soomes-ATV Team Estonia
Mina olen oma tahtmise saanud ja võib teema lukku panna.
Suured tänud kõigile pakkujatele ja edu müügiga.
P.S. Järgmine otsimis teema tuleb mõne kuu pärast, kui hakkan otsima Defender 90 projekti toorikut.
Suured tänud kõigile pakkujatele ja edu müügiga.
P.S. Järgmine otsimis teema tuleb mõne kuu pärast, kui hakkan otsima Defender 90 projekti toorikut.