Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
ei jää vist mulgi muud teha kui tänada rajameistrit toreda päeva ja linnamaasturite raja eest järgmine kord jälle ning siis ka juba ehk moditud varustusega (alustan kummikutest ja tunkedest), laetud akude ning salvestustehnikaga.
Tänud komplimentide eest!
Loodetvasti oli see innustuseks uutele rajamistritele. Rajameistri parim töövahend on ikkagi kaart. Kõigile hoolsat kodutööd soovides!
P.S.
Neile, kes küsisid -kust saab neid väikeseid ja praktilisi lällareid (PMR 446MHz), siis soovitan: http://www.tehnoturg.ee/?id=b_a
Neist kõige odavam ( MT525)vaid 590 EEK/paar,
samas MT550 vaid 950 ja juba koos akude ja laadijaga.
Viimati muutis Landy, E Veebr 12, 2007 8:49 am, muudetud 1 kord kokku.
Päeva nael oli muidugi tagasi sõidul metsatee kraavist leitud noor lapsega pere kes oli suutnud oma Toyota Hiace küljega kraavi tagurdada.
Olid mitu tundi juba tulutult üritanud kätte saada. Meil läks 30 sek ja käes ta oligi.
Mees siis küsis imestunult: "Mis te niiviisi sõitatgei jeepidega mööda metsi ringi?" Viidates ligi 10 auto pikkusele kolonnile. Mina vastu: "Jah, ostime abivajajaid." Selle mehe pilku ja näolimet oleks pidanud nägema.
Landy kirjutas:Päeva nael oli muidugi tagasi sõidul metsatee kraavist leitud noor lapsega pere kes oli suutnud oma Toyota Hiace küljega kraavi tagurdada.
Olid mitu tundi juba tulutult üritanud kätte saada. Meil läks 30 sek ja käes ta oligi.
Mees siis küsis imestunult: "Mis te niiviisi sõitatgei jeepidega mööda metsi ringi?" Viidates ligi 10 auto pikkusele kolonnile. Mina vastu: "Jah, ostime abivajajaid." Selle mehe pilku ja näolimet oleks pidanud nägema.
Landy ära aja juttu teise kohta - näita pilte.
aga meie (G ja ML) seisime kõigepealt Paldiskist tiba väljas kurvi peal ja vaatasime kuidas puksiir vana 5-seeriat olematu esiotsaga kraavist vintsis. Lisaks sellele olid suutnud Väänas ennast koos vallist alla sõidutada Chero ja tuvastamata masin mis oli kylili.
Pildid juba mälupulgal ja õhtul koju jõudes laen kohe serverisse üles.
Tunub, et vintsita masinate omanikud lausa nautlevad teiste vintsimise etteasteid
Landy kirjutas:Pildid juba mälupulgal ja õhtul koju jõudes laen kohe serverisse üles.
Tunub, et vintsita masinate omanikud lausa nautlevad teiste vintsimise etteasteid
Ma usun et selle etteheite parandame me umbestäpselt siis kui maksuamet rahasi hakkab tagastama.
PS. Seismine ja vaatamine olid sunnitud tegevused - kuna pollarid olid liikluse peatanud ning puksiirauto hõivanud risti yle tee kõik sõidurajad
IRW
Ma pole tükk aega näinud juhmimat pilku peale seda kui sai öeldud, et me ikka asja pärast metsas. "Otsime abivajajaid". IRW
See vend pidas meid vist poollollakateks.
Siiani ei saa aru, miks see kuradi fotokas pidi jääma kapi peale.
Fotodelt paistab, nagu oleks tegu väikese lombiga keset maanteed. Jää paksusest annab ettekujutuse: http://pilt.delfi.ee/picture/281265/ . Kui arvestada 10 cm per tonn, oleks pidanud me kõik, vbl meerikamaa kastikas välja jäetuna, sealt maakoort puudutamata üle libisema. Kas muda-kihiline jää on tõesti nii palju nõrgem.
Uku Velbri +372 56 48 43 78
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
414 AVM kirjutas:Fotodelt paistab, nagu oleks tegu väikese lombiga keset maanteed. Jää paksusest annab ettekujutuse: http://pilt.delfi.ee/picture/281265/ . Kui arvestada 10 cm per tonn, oleks pidanud me kõik, vbl meerikamaa kastikas välja jäetuna, sealt maakoort puudutamata üle libisema. Kas muda-kihiline jää on tõesti nii palju nõrgem.
G on 2250; Laramie 2880 kg. Muda kiht ei mängi rolli vaid turbast tulenev happelisus, mis jää hapraks muudab. Ntx ei soovitaks ma minna raba peale uisutama