K: Käärtõstuk

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
fanatt
Fitting 38"

K: Käärtõstuk

Postitus Postitas fanatt »

Tervist!
On vaja soetada endale süvistatav topelt käärtõstuk silla regullimiseks. Tehnilised parameetrid võiksid olla midagi sellist: tõstevõime 3,5t või rohkem, lava pikkus 4,5m või rohkem, kahe hüdrosilindriga, turvalukud.
Kas keegi on omale kuskilt leidnud midagi sellist? Olen uurinud igasuguseid "alibaba", "aliexpress", "made in china.com" jne. Seal üht-teist on, kuid suhtuks nende toodangusse natuke eelarvamustega. Kuigi arvan, et sealt võib nüüd ennem korraliku asja saada kui euroopast mingi "no name" toote. Kuidas seal tellimine ja saatmine üldse käib? Olen üht-teist ka euroopast leidnud aga päris seda õiget mitte. Kas keegi oskab äkki mõnda hiina või euroopa edasimüüjat soovitada peale meliani ja remonditehnika.
smurhv
Rock Crawler

Re: K: Käärtõstuk

Postitus Postitas smurhv »

Ei mäleta enam aga Lätis või Leedus oli üks hea hinnaga edasimüüja või isegi tootja. Eks google aitab.
Y61
#540 Mudmen
Kalamees
Fitting 44"

Postitus Postitas Kalamees »

Kasutaja avatar
fanatt
Fitting 38"

Tänan lingi eest, kuid sellel saidil olen juba käinud ja pole sellist mida vaja.
Kalamees
Fitting 44"

Postitus Postitas Kalamees »

Kasutaja avatar
fanatt
Fitting 38"

Nonii, siit hakkab juba midagi leidma. Tänud!
kalju
Mudder

Postitus Postitas kalju »

Aga eesti müüjatelt oled küsinud? Kui hinda otsid, siis mõnikord saab neilt hea hinnaga kasutatuid asju.
Stokker, Megastar, Balti Rehviseadmete AS, Ravatek, Tecalemit jne.
Kui tahad sillastendi tõstukina kasutada, pead kindlasti üle konntrollima, et see sellseks töök sobiv on (tavaliselt ka kallim). Selline tõstuk peab olema võimalikult stabiilne ja seadistatav, st peab olema erinevatel tasandiltel loodis.
kalju
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”